Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Van valakinek felesleges Crysis3 alpha kulcsa?
-
genndy
addikt
válasz
SenorGrande #19993 üzenetére
De még milyen jól el lehet vele!
Köszi a jó hírt, szedem is!
Erre vártam, mióta lemaradtam a nagy Steamgiftes osztogatásról, aztán "megszereztem", és kiderült milyen jópofa. Viszont meg akartam várni vele a karácsonyi akciózást (igen, zsugori vagyok) -
SenorGrande
senior tag
A Mac verzió megjelenése alkalmából ingyenes Steam-en a Faerie Solitaire!
Én ajánlom, nagyon jól el lehet vele szórakozni. -
nofi
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget, közben mzoli77 kolléga jelképes összegért megkínált egy kóddal. Épp most települ, miközben az Augmented Edition extráit nézem. Hogy voltam képes ezt a játékot tavaly kihagyni??
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Most láttam a steam topicban:Tomb Raider franchise 75%-os leárazásban!
Tomb Raider Legend -> 2,49 euró
Tomb Raider Anniversary -> 2,49 euró
Tomb Raider Underworld -> 3,74 euró -
birooo
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs egy számára felesleges Zavvi kedvezmény kódja?
-
nofi
addikt
Nem találkozott valaki mostanában Deus Ex HR akcióval? Múltkor lemaradtam
Jelenleg GMG-en 20€ - 25% a legjobb amit találtam
-
BalaNce87
addikt
válasz
Darth_Revan #19980 üzenetére
Már ubisoftnak is van saját kliense, így onnan (régen ubisoft game launcher volt a neve).
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Wizard of Oz #19977 üzenetére
Fájlokat ezekhez honnan kell letölteni?
-
Hunork
veterán
válasz
#57919488 #19975 üzenetére
Tudom, saját bajom, de W8 alatt egy fos. Multi kétszer/háromszori próbálkozás után figyel be (GRFS), a Driver SF esetében nincs Ubisoft szerver, azt írja, hogy jelentkezzek be, de könyörgöm, már be vagyok a Uplay-be, nem is lehet még egyszer sehogyan sem...a frissítések iszonyat lassúak, egyszer el is felejtette, és újra csinálta (1,2GB), a kliens és a játékok WinXP módban tudnak normálisan elindulni...tudom, friss a rendszer, de hát ha a Steam/Origin képes működni, és minden játéknál van multi elérhetőség, akkor itt mitől oly nehéz???
-
BigBlue69
őstag
válasz
Wizard of Oz #19977 üzenetére
Revelations-ből miért olcsóbb vajon a gold mint a sima..
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Hunork
veterán
válasz
djculture #19973 üzenetére
Ez most mennyire komoly? Néztem nem egy videót, hát vagy vak vagyok, vagy nem érzékelek, de én nem láttam vészes világítást, meg satöbbi...
Nem lehet VGA beállításból ered? Mindegy, 3k-t én nem sajnálok érte, mivel Far Cry 3 lemondva, SOHA nem veszek UPlay játékot, legyen bármi is az.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #19971 üzenetére
Azért nem olyan szintűen világítanak a textúrák mint a Syndicate játékban, ott valamit nagyon elbaltáztak.
Bár a legdurvább ilyen téren egy másik játék de az most nem jut eszembe névileg. Csak tudom ott vagy lekapcsolta az ember az efektet és sötét lett vagy játszhatatlan volt mert minden úgy nézett ki mintha 100% fényerőn és 100% kontraszton játszana az ember. -
nepszter1
addikt
farmer simulator 2013 hol tudok legolcsóbban venni ? Nekem a cd kulcs is tökéletesen megfelelne.
-
cskamacska
addikt
válasz
Zamery #19966 üzenetére
Akkor örömmel fogod hallani, hogy a Windows 8-ban például alapban benne van a GfWL(utód?
) kitörölhetetlenül, sőt, tök alapnak veszik MS-ék, hogy a Microsoft Messenger/Hotmail/Xboxlive/GfWL fiókodba folyamatosan bejelentkezve használod az új oprendszerüket, mint az tapifonokat szokás.
djculture: Mondod ezt úgy, hogy a Singularity-ben nem volt egy négyzetméternyi sötét hely sem, minden pillanatban még a legsötétebb textúrák is valami földön túli csillogással színjátszottak, és félig horrojátékhoz képest, egy alkalommal sem kerültem igazán sötétbe, valami fény minden sarokból sugárzott.
Persze egész jó játék volt, de állítólag az UE3 miatt, a textúrák akkor is sokszor üvegesen/fémesen csillogósak voltak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #19967 üzenetére
Nohh szoval COMODO eltavolitasa utan mukodik, allitolag firewall only modban telepitve es defense+ kikapcsolasa utan (nem csak jobbklikk ikonra hanem teljes letiltas) mennie kell. Ez mekkora mar bakker, azt irjak hogy comodo hiba de akkor meg miert mukodik pl. a bulletstorm?!?
-
HS 2142
őstag
Nem verték nagydobra, hogy érkezik steamre a Sine Mora.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Zamery #19966 üzenetére
En azt utalom, hogy origin accom kotve van egy GFWL acchoz majd a steam accom is kotve lesz ehhez vagy egy masikhoz meg van egy regi gmailes cimemhez kotheto acc egy harmadik jatekhoz meg az alap hotmailes accom. Áhhh....
most annyit csinaltam, hogy toroltem minden profilt és az origines bulletstormos gfwl hotmailes accot hagyom csak meg hatha jo lesz igy. Es igy csak az origin+gfwl+hotmail+steam accom lesz linkelve mindez gmailes cimemre regelve... Vagy mi.
mod: reinstall utan sem latja.
-
wwenigma
Jómunkásember
Section8 GFWL initialization failure, hogy ************ ******* aki kitalalta hogy GFWL-be is be kell jelentkezni...
-
Hunork
veterán
válasz
djculture #19952 üzenetére
Já, a fiam szólt, hogy a kedvenc Galaxisban 3k a gamma, még jó, hogy nem vettem meg.
Hogy ki mennyit ad egy játékért, az meg teljesen szubjektív, egy adott játék éljenzése/fikázása az adott játék topikjába való. Kinek a pap, kinek a papné...
(én pl remekül élveztem a Singularity-t meg a DNF4-t is, ettől még a DeusEx a kedvencem, ha meg fight, akkor meg BF3/MOH)
-
BigBlue69
őstag
-
Hunork
veterán
Üdv!
A GreenGamingMan oldalon a Syndicate a 25%-os kuponnal 14 euró! [link] Kell Origin fiók a gammához, csak úgy él a dolog. Ennyire olcsó, ha jól emlékszem sosem volt!És jó játék...
Kuponkód kezdőlapon megtalálható, nov 9-ig él! -
bullseye
addikt
Technikailag lehet, de jogilag az kb. ugyanaz, mintha sima warezt használnál. Az upgrade lényege, hogy aki régi vevő, annak nem kell teljes árat fizetnie verzióváltásnál (hátha így hajlandó rá...), ezért a használat jogi feltétele egy korábbi legális példány. Gondolom csak WIn 7 jó, XP már nem játszik...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Darth_Revan #19942 üzenetére
Teljes Windows-t szed le, a korábbi csak a legalitáshoz kell. Vagyis akkor, ha igazolnod kell a hatóságnak, h te vettél már windows-t. Igy Pl. Win8 CP alól is enged vásárolni, szűz installkent telepíthető.
Kovsol
Vissza akarják szorítani a fizikai adathordozón (nem náluk vásárolt) példányokat, de azt nem tehetik meg, h csak digitálisan terjesztik. (sztem) -
kovsol
titán
válasz
Darth_Revan #19942 üzenetére
"Vagy vásárolja meg a Windows 8 Pro rendszert 18.000 Ft-ért* (ajánlott kiskereskedelmi ár) a promócióban részt vevő viszonteladónál!"
Mi értelme van kiadni dupla áron boltban is? Mert ennyiért csak upgrades verziót adnak a boltban szintén. -
Darth_Revan
veterán
Nem játék, de ahoz kapcsolódik:
Windows 8 Pro most kedvezményes áron megvásárolható közvetlen a Microsofttól, január 31.-ig 30 euró (~8500 Ft).
Upgrade példány (tehát kell már egy korábbi Windows hozzá).
Fizetéshez Paypalt is elfogadnak.
u.i.: poén az, hogy USA-ban 40 USD, így gyakorlatilag nekünk 30 euróval még olcsóbb
Hála az égnek, hogy itt nem 40 USD=40 EUR...
-
MoVieFaN
aktív tag
IndieGala X Happy Hour teljes csomag érdekelne. Van valakinek esetleg eladó?
-
bul07
nagyúr
Ha jól látom IndieGala X Happy Hour ON
Ha valaki venne és lenne feleslegese engem érdekelne egy fullos példány -
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #19930 üzenetére
Így már értem. Az Origines akciójuk tényleg elég fura. De már több ismerős is vásárolt ott, és nem volt eddig semmi gond. Mondjuk azt nem is tudtam, hogy a yuplay hivatalos.
-
kervantas
aktív tag
-
cskamacska
addikt
válasz
bullseye #19916 üzenetére
Nem feltétlen elvi aggályaim vannak a kazahok boltjával szemben, hanem igen csak földhözragadtan gyakorlatiasak. A Yuplay-el, és az Amazonnal ellentétben, a bengálok továbbra sem hivatalos viszonteladók, és azt adnak el, amihez hozzá tudnak jutni. Ha holnap a MW3 kulcsaikat megvásárlókat szó nélkül kibannolják a világból, mert a heti szállítmány kamionról pottyant, akkor megköszönik a halakat, és GGPlay néven ott folytatják, ahol 2 nappal azelőtt abbahagyták, az érintettek meg mehetnek a kettővel ezelőtti országbéli ISP-jükhöz panaszkodni.
-
viktor82
őstag
Darkness 2 5dodó
-
BigBlue69
őstag
Dead Space 1 & 2 Dual Pack $7.49 at Amazon Originre Aktiválható
-
BigBlue69
őstag
Oszt Csókolom..
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #19882 üzenetére
Elnézést kérek, elhamarkodottan válaszoltam.
Most leért a játék és kipróbáltam, így már a válaszom is változik. Pontosítok:
A Steam nem enged választani, csak angol, orosz, lengyel, német és francia között, azonban a játék indításánál lehet választani magyar feliratot!Tehát van magyar felirat a most 2600 Ft-ért árusított Yuplayes változatban is!
Steam kliens biztos azért enged csak azok a nyelvek közül választani, mert magyar nyelvhez nincs magyar szinkron, csak felirat.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Megint van -25%-os GMG kód:
GMG25-UAAHK-6AI9S -
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #19895 üzenetére
Izé, nem tudom hol van ez a cég, de az a baj, hogy nem amerikai kamureggel kell vásárolni, hanem ruszki kamu VPN-nel aktiválni?
Mert az akcióik egy része international, vagy eu standard sima (gondolom retail) kód, és nekem olyan játékkal még semmi bajom nem volt. Most is kellemes Origin akcióik vannak, majd meg kell tudakolni a helyi szakértőktől melyik aktiválható gond és feltűnés nélkül.
-
helloadi
csendes tag
valakinek call of duty 2 eladó?
-
Źşë'
addikt
esetleg aki tervezte a F.E.A.R. előző részeit pakkban megvenni annak írom csak hogy benne van a sima F.E.A.R. -ban a Perseus Mandate ill. Extraction Point kiegek is!! 2,24 € nem rossz
-
HaaS
addikt
válasz
horvathd #19900 üzenetére
Fallen Enchantress, kőkemény stratégia, Civ style, de fantasy-ba átülteteve.
Ilyen-e, itt egy múvi, többet ér ezer szónál.
szerk: áh, emberünk nem foglalkozott az essence-szel... hiba
!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest