Új hozzászólás Aktív témák

• Aljasvip

senior tag

válasz #146483 üzenetére

Nálam az első rész a viszonyítási alap, ahonnan a széria indult és naívan azt gondolnám, hogy tovább fejlődik majd.
    Az elsőben a sztori B-kat. filmesen kezd, így az nem is vársz sokat tőle. Az expozíció jó lett, a naív és pórul járt főhőst - aki valami special forces tag - megmenti egy a napi szinten a túlélésért küzdő, de mégis emberséges csapat. Jó alap, és ezekre a karakterekre építve lehet drámát írni. Itt asszem ez a zombi vírus sem volt világ szintű, szóval volt tétje annak, hogy sikerül-e a küldetés - az ellenanyag kijuttatása.
    Hosszra nagyjából 7-10 óra lehet, és a teljes játékot ~30 óra alatt lehet kimaxolni.
    Nincs benne kamu választási lehetőség a beszélgetésekben, amik végül semmire nincsenek hatással. Mindkét város bejárhatóan kicsi de közben változatos, és kellően különböznek egymástól.
    Én erre mondom, hogy ez így egy jó játék, ami szórakoztat és nem húzza az idődet.

A legutóbbi... Valami futó gyerek vagy, akit egy zombik által 10-20 éve uralt világban még sosem kaptak el, és azonnal tudsz fegyvert kezelni meg repülni. Jah és valami szuperhőssé ( ;]) változás is jutott neki.
    Az meg, hogy ez az idő alatt végtelen zombi van még mindig, kifogyhatatlan lőszert és katonai készletek... Ha egy világot kezdenek építeni, akkor legalább megmagyarázhattak volna ezt-azt. Hol a tétje a tetteinknek?
    Szerettem volna szeretni, mert voltak szép részek, mint pl. a TV/rádió torony visszaszerzése, néhány szívfeszítő mellékküldi, pl. a levél kézbesítés közül pár, de az első 10 alkalom után már unalmas lett). A kis település építés is érdekes adalék, bár sokat nem adott hozzá.
    De a legfőbb probléma, hogy ~60 óra után se jártam sehol.
    Ezen mondjuk az sem segít, hogy kényszeres térkép takarító vagyok... :DDD
    //Ennyi idő alatt majdnem lement a Witcher 3 alapjáték, a teljes napot töviről hegyire' felfedezve, minden mellékküldivel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák