-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pangelus
tag
Erre én is csak azt tudom mondani amikor még fiatal kezdő voltam nekem is megvoltak a magam gyerekbetegségei a multi fps terén és vagy azért mert abban az időben még nem volt annyira net sem vagy csak jobban szortírozódtak az emberek úgy érzem jobban lemorzsolódtak a profik a lelkes amatőröktől mármint a sikerélmény a jó teljesítmény a csapatmunka számomra kellemes kikapcsolódást jelentett (waron túlélve 1v5 ben sikerült annyira megzavarni ellent ,hogy a bombával senki nem foglalkozott és ezáltal nyerni a kört felemelő érzés, vagy lol-ban csapattársaknak olyan taktikai tanácsokat osztani amivel megnyerjük a már szinte bukott gamet na ez bármilyen csapat játék szépsége) de hogy a jelen témára is reagáljak nem látom a fejlődést a sok re*a*d**t üvölt a mikrofonba vergődik ha tanácsot akarsz neki adni kb. elküld a p***ába nem tudja kinyitni az ajtót nem tud beugrani az ablakon 2en lelövik az éppen bombát rakót de még sikerül leraknia 40sec van hogy felvegyék de nem találják de ha mégis megvan nem tudja felszedni mert melyik gomb is az vagy nézem a minimapot látom ahol van legalább nem tudnak elmenni mellette jelzés nélkül aztán a fél csapat a hátamban mert úgy elbújt szerencsétlen még ha látta is őket nem lőtt mert miért az ilyen még wardnak is rossz és közben esik a drop meg kapja az öcsit olykor még (rombolást játszok többnyire) még 4-5 killt is csinál de kb az easy bot is jobban mozog de csak le kell nyomni olykor a gombot és mindent bead neki na olyankor lepődök meg +hitbox2.0 az is művel érdekeseket így számomra az utolsó kellemes a Cs 1.6 (a Source kimaradt bocsi Gabe) a cs:go-val is csak valami reflexszerű hiányt pótolok de hogy miért azt nem tudom. és mint mondottam drop,öcsi,kill=sikerélmény és mindenkinek van net így mindenki próbálkozhat a másik agyára menni kortól függetlenül. így értékelésem -1 függőséget okoz ördögtől való
[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest