Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Beizzítottam a 200GE-t.
Belefutottam viszont egy problémába. A lap Gigabyte A320M-S2H, aszerint választottam, hogy elvben ebben megy a 2.0-ás HDMI kimenet is nemhivatalosan. 3D módot viszont nem tudok beállítani benne, sem win10-ben sem máshol. Gyanítom ez a hivatalos 1.4 HDMI miatt lehet (1.4a kellene hozzá ha jól tudom). Annyit találtam, hogy vmi extension block kell hozzá custom res mellett, EDID-ből kiszedve és CRU-val befrissítve. Nem elég egy sima custom resolution ami vélhetően 4K felbontáshoz elég lenne.
Viszont nem igazán látom konkrétan mit is kellene látnom. Van ebben valakinek tapasztalata?MVC-t dekódol szó nélkül amennyire láttam első körben.
Egyébként korrekt proci, érzésre nincs különbség a G4600-hoz képest. Egyelőre egyből ment minden más. Még Emby-ben az AMF hw encode is pöccre ment.
A driver felületről mondjuk hiányolom a részletes beállításokat.
szerk: Erről jut eszembe, a HDCP-re azt írja, hogy inaktív. Úgy is, hogy force-oltam a bekapcsolást. Bár ez talán nem lenne gond desktopon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest