- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy 2400G-hez mi a javasolt MadVR beallitas?
-
PodMAN
senior tag
válasz
MasterMark #51593 üzenetére
TVos12-vel elvileg már Atmos képes. Ezt is LPCM-ben küldi?
djnice: Nem akarok amatőrnek tűnni, de nem a 23.976-ot hívják 24p-nek?
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #51587 üzenetére
4K-n mit skálázol fel?
Ahhoz nem kell semmi. FullHD-t is jól felskáláz bármilyen mai TV, szerintem nem sokkal jobb egy RX550 által elbírt madVR algoritmustól.
-
tupacamaru
veterán
A multkor mi lett a megbeszélés eredménye, dedikált VGA-ra (RX 550) több RAM kell (2 vs. 4GB)? A cél natív 4k és FHD tartalom felskálázása, valamint ez a számítási mennyiség átmegy, ha csak 1x-es csatlakozó van a lapon? Vagy teljesen új alapokra kell helyeznem a dolgokat?
-
Melorin
addikt
Feltettem a kis J1900 lapra a Libreelec-et. Minden működik flottul, viszont amikor hozzáadnám a NAS-on lévő filmeket és NFS tallózást csinálnék, elkezd pörögni középen a betöltés karika és sose áll meg. Eddig nem volt probléma az NFS-el, egészen máig egy S905X lejátszóval használtam a LE-t NFS-el és működött rendesen, itt viszont csak tölt és tölt és tö... Pedig ugyanazt az IP címet adtam ennek a gépnek is, nehogy valami beállítással baja legyen az NFS-nek vagy tűzfalnak.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Melorin #51571 üzenetére
CEC-USB adapter. Bár nem olcsó...
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #51570 üzenetére
Közben az RK3328 is fejlődik LE-vel:
"Livetv, deinterlacing, HDR, mpeg2, 8/10-bit h264, h265, VP9 all working now.
Only HD Audio still to be redesigned and merged into mainline kernel and then backported to the 4.4 kernel used by LE."Hamarosan érkezik egy, majd tesztelem.
-
Melorin
addikt
válasz
Baliga Tamás #51573 üzenetére
Ezek billentyűzetek...és 10k+
-
GZoli7
senior tag
válasz
Melorin #51571 üzenetére
Rádiós/usb-s távirányítóval Dunát lehet rekeszteni.
Már pár dollártól.
Bekapcsolni a gépet nem biztos, hogy tudja, bár ez inkább alaplaptól, biostól függ. -
SunMount3r
nagyúr
-
Patice
Topikgazda
válasz
zsolt320i #51568 üzenetére
PC-n Linux alapú az LE, és ott még nincs kernel szinten implementálva a HDR támogatás, így MÉG nincs HDR.
Androidos boxokon elméletileg az Android zárt megoldását bele tudták építeni a dekódoló láncba, így ott működhet, de hogy melyik boxon hogy megy ez, azt nem tudom követni.
-
Melorin
addikt
PC-re jelenleg milyen Kodi oprendszer az aktuális? OpenELEC, LibreElec, CoreElec?
Windowst nem szeretnék. -
Patice
Topikgazda
válasz
SunMount3r #51562 üzenetére
Kicsit most volt időm utánaolvasni a dolgoknak. Pontosítanék magamnak is.
Szóval, Windows 10 idén (2018) a tavaszi nagy frissítéssel megkapta a HDR támogatást, bár még nem tökéletes. Az őszi (most Októberre várható) nagy frissítésben valszeg csiszoltak rajta, de erről nem találtam infót.
A Kodi fejlesztői nem akarnak AMD, vagy nVidia API-kal foglalkozni, mert nem lesz rá ember, aki ezeket követi és implementálja majd a Kodi kódjaiba, így a Kodi csapata a Microsoft-ra vár, hogy frissítse a megoldását (WDDM 2.4).
A többi platformon változó a helyzet. Linuxon nincs még HDR, valszeg akkor lesz, ha Intel kiadja majd a kódot hozzá (remélem).
Androidon úgy olvastam, hogy megoldott, de ezt nem tették nyílvánossá, így a Kodi ebből nem tudott profitálni.
Amlogic vonalon az Androidos megoldást felhasználva - kerülőúttal - úgy látszik működőképes, de ez is közösségi támogatás függő, hogy meddig marad életben, ill. a Kodi tákolását igényli, hogy ne a saját renderelő útját használja, hanem az Andoidosat.
nVidia Shield az nVidia saját implementációját használja, ezért ott tud műküdni a HDR, de bugos (lásd előző link).
-
haladó
tag
Üdvözlet,
gyors tanácsot kérnék, használt mini-pc vásárlás kapcsán. Sürgős lenne a vétel mert megadta magát az egyik laptop...FHD Filmezés, YT és netezés. Minél vezetékmentesebbre lehet a rendszert összerakni annál job. Embadded win nem baj ha van..
Apron hozzáértés nélkül hirtelen ezek közül választanék (inkább a két drágább közül):
HP T610
Dell OptiPlex 790
Fujitsu Futro S720Csakis használtat vásárolnék.
Köszönöm aki foglalkozik a kéréssel! -
rolio1
tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, jól megsz...tott a PC-m. Ugye nem volt kép, de közben kiderült, hogy be sem bootol... Az egyik memória modult kellett ki-be rakni és máris jó minden. LE újratelepitve, minden ok
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #51561 üzenetére
Az első részt nem értem miért nekem írtad, ezeket tudom.
A Leia nem tudom mikor lesz végleges, még a External Player-er bug-ot sem javították, ha jól tudom (egyik platformon se). KODI fórumon valami 2018 03-as bejegyzést találtam, ahol írják, hogy még nem volt támogatva. A Leia meg mint írod még Beta és bizony Bug-os. Ha rákeresel a Krypton-os Changelog-ban, ott nem szerepel a HDR, de a Leia-sban sem. Persze attól még lehet. Nem kevered a HDR->SDR konverzióval? Arról hallottam biztosan, hogy már tudja ("valamilyen" szinten).
A DSPlayer-nek örülnék, ha tovább fejlesztenék, mert ki tudja meddig lesz még kompatibilis a MadVR-ekkel, nomeg az add-onokkal...
-
Patice
Topikgazda
válasz
SunMount3r #51560 üzenetére
Windows-on, Intel procival, IGP-vel i3 fölött van driveres támogatás a HDR-hez. Persze ehhez kell HDMI2.0a csati, ami ritkaságszámba megy jelenleg sajnos.
Külön VGA-val nincs tapasztalatom, de szvsz. ott is a driver az alap.
Kodiból már béta a 18-as Leia verzió, lassan kint lesz a stabil főverzió, az tudja a HDR-t.
De szerintem a 17-es is tudta már, csak sok hardver még nem támogatja. -
Patice
Topikgazda
válasz
tupacamaru #51555 üzenetére
Elméletileg nem is kellene teszt ehhez.
Amit felsoroltál ahhoz min. HDMI2.0a speckójú kimenet kell egy lejátszón, HTPC-n.
Értelem szerűen a fogadó oldalon is tudnia kell ezt a megjelenítőnek. -
tupacamaru
veterán
válasz
SunMount3r #51556 üzenetére
Ezért ne írom be, mert máris ketten kétfélét állítotok.
-
Patice
Topikgazda
válasz
SunMount3r #51556 üzenetére
Windows-on miért ne tudna a Kodi HDR-t???
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tupacamaru #51555 üzenetére
Beírod ide az IGP/VGA típusát és megmondják. IGP esetén függ az alaplap HDMI kimenetétől is. A Windows-os KODI biztosan nem tudja még a HDR-t, az LE-sről meg én nem tudom tudja e már.
-
tupacamaru
veterán
Van valami teszt arra hogy mit tud egy HTPC? Olyanra gondolok hogy tudja e a 4k@60Hz-et, 10bit-et, HDR-t........ Kodi tudja ezeket egyáltalán?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
benyo513 #51553 üzenetére
Hát igen, ez az, hogy ez relatív. Meg attól függ mire és mik az igények.
Korrekt HTPC: SD felskálázása FHD-ra vagy 4K-ra és FHD->4K-ra jó minőségben. FHD és 4K alapból jó alap minőségben minimális MadVR beállításokkal. (A 7th Gen-es Intel IGP-ktől fölfelé és az új AMD APU-kat gondolnám ilyennek.)
Korrektebb HTPC -nálam-: a szokásos alapnál jobb minőségű felskálázáson kívül, a FHD-t és a 4K-t is képes bizonyos szinten jobb képminőségben kitolni a MadVR segítségével (kb. az RX 560-tól fölfelé, de itt a határ a csillagos ég).
Az Amlogic+LE/CE Box-ok átmennek a legfontosabb képminőség teszteken (de többnyire nem Android alatt), de nekem eléggé ködös a helyzet pl. a 10bit kapcsán, mert ellentmondásosak az infók, hogy S905X vagy az S912 tud e valós 10bit-es képalkotást, vagy csak 8bit-ről ditherel-i fel 10bit-re. És, ha tudják is, akkor melyik és melyik CE-vel, vagy LE-vel...
-
benyo513
tag
válasz
SunMount3r #51508 üzenetére
Mire gondoltál korrektebb htpc alatt?
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #51551 üzenetére
Nem lett jobb. :\
A hibajelenség: [link]
-
devil-k
nagyúr
S.O.S. !
Marha idegesítő problémába futottam bele, eddig ilyen nem volt...
Kodiban elindítom a filmet, átvált 24p-re, annak rendje módja szerint. Lestoppolom a filmet és nagyon sokáig gondolkozik, amíg visszavált a Win az alap képfrissítési frekvenciára. De olyan is volt, hogy nem váltott vissza, sötét volt a képernyő és ilyenkor ha a Kodit ablak módra raktam billentyű paranccsal, akkor tért magához. Mi a szösz baja van?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #51548 üzenetére
Ahogy sejtettem, 4K / 60Hz-es GUI-t még Windows alatt sem tudsz beállítani hozzá: Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 24Hz or 4K x 2K (3840x2160) @ 30Hz. [link]
Ettől még a 30fps és az alatti videók kellene, hogy menjenek 4K-ban, ha a KODI-ba (vagy bármilyen lejátszó szoftverben Windows-on) be van állítva rendesen az automatikus felbontás és frekvencia váltás.
A GUI-t pedig mindenhol állítsd 1080p / 60Hz-re.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
rolio1 #51547 üzenetére
LE verzió miatt is lehet, lehet nem szereti az IGP-t. Esetleg próbálj egy másikat. Windows-on, vagy Linux-on van rendes kép desktop alatt? TV-n "képernyőhöz igazítás" opciót és az "overscan, túlpásztázás" kikapcsolását nézd meg. A TV-n a forrás címkéjének meg kell lennie olyannak, hogy PC meg Blu-Ray. Próbáld mindkettőt.
Amúgy : KODI-ban a GUI-t mindig állítsd 1080p-re, a 4K-s GUI nem ajánlott, 4K videó esetén úgyis automatikusan át kell váltania.
-
rolio1
tag
válasz
SunMount3r #51545 üzenetére
Más forrás tökéletes. A kodiban kellene a felbontást emelni? Mert ott érdekes módon az 1080 nál is szétesik a kép.
-
tomic
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
rolio1 #51544 üzenetére
Más forrás megy 4K-ban? Ha FHD-ban megy 60Hz-en, attól nem biztos, hogy 4K-ban is fog, ez lehet a kábeltől is. Próbálj átváltani 2160p 24, vagy 30Hz-re, ha úgy még jó a kép, akkor tuti a kábel. 2160p 60Hz-en egy Premium High Speed plecsnis HDMI (2.0a) kábel kellene. Persze nem biztos, hogy ettől van, lehet a színtér van elállítva, amit a TV még nem fogad.
-
rolio1
tag
válasz
cinemazealot #51543 üzenetére
Közben annyi változott, hogy feltettem egy előző LE-t, azon már szép a kép. Viszont ha a 4K tv-re van dugva, egy reboot után nincs kép. Átdugom a régi plazmára, ott van.
Így viszont nem lehet használni.
Kábel jó, más forrás (xbox, műholdvevő) megy vele. A tv-n a források beállításaiban nem sok mindent lehet, 4k on-off és ennyi.
A felbontások között nem kellene megjelenni 2150-nek?
A HDMI bemeneteket is végig próbáltam, ha kikapcsolom, nem ad tovább képet -
cinemazealot
addikt
válasz
rolio1 #51542 üzenetére
Hű, én ilyet akkor láttam, amikor a Meizu m1 note-omon a Chrome-nak egy korábbi verzióján böngésztem, de akkor is csak tök véletlenszerűen jött elő. És a képernyő oldalarányait tekintve ugyanígy vízszintesen (állítva tartott telónál függőlegesen). És ha megnézed közelebbről, ez a barázdázottság is olyan, mintha minden páros sor átugraná az utána következő páratlant... tehát a sorpárok fejjel lefelé követik egymást.
Tudom, ezzel most nem mondtam meg a tutit, csak gondoltam, megemlítem, hátha segít a hiba felkutatásában.
Szoftveres skálázás? Betűk renderelése?
Mondjuk a QC5000M-ITX nem mai vas. Próbáltad esetleg egy korábbi LibreELEC-kel?
-
rolio1
tag
válasz
Baliga Tamás #51532 üzenetére
Most tudtam jobban foglalkozni vele. ILYEN A KÉP ha a 4K tv-re csatlakoztatom, és a felbontást sem tudom emelni.
Mi lehet? -
bozsozso
őstag
Bár már régen használtam, de szerintem a Yatse-ban nem kell semmit külön beállítani a htpc adatain kívül. Egyszerűen a bekapcsoló gombra rámész és kész, vagy a bal felső sarokban a menü majd kodi logó és ott felhozza, hogy hálózati ébresztés. Nekem fix ip-n van a htpc ez nem tudom megoldás lehet-e.
-
tomic
addikt
válasz
SunMount3r #51537 üzenetére
Biosban engedélyezve van. Emelett a Yatseban hol kell ezt beállítani?
-
Narmiaren
tag
válasz
SunMount3r #51537 üzenetére
Én is éppen a távirányítást tervezgetem. Ezt találtam. Nem értek hozzá, de ha jól értem ezzel működhet a teljesen kikapcsolt állapotból(s5) a bekapcsolás. Tudom, nem olcsó... De ha ez az igény, és működik...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Pöttön #51534 üzenetére
Többieket is kérdem, hogy ez esetben nem működnének e a következők (tehát csak kérdések, nem állítások):
(#51533) tomic Wake On Lan?
(#51534) Pöttön Nálad pedig az USB-ről való bekapcsolás (szintén a BIOS-ban lehet beállítani, ha van ilyen, de nem minden lapon van)?
Amúgy a fenti esetben működhet (és olcsóbb is sokkal) egy rádiós légegér is. iweipoo Gt01, T3, M3, Melle F10 Deluxe, Rii i25 -> Ezeknek vannak IR programozható gombjai is (pl. TV-hez, AVR-hez) és ajánlott típusok.
Csak alvó állapotból pedig biztosan működnének felébresztésre.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Pöttön #51534 üzenetére
Pentium G4560, ha lesz mellette VGA. Mondjuk egy rx550 vagy 560. Ha csak proci lesz akkor inkább G5500.
Távból Logitech Harmonyt nézd meg egy usb-s ir receiverrel. Iszonyat jó dolog, ha rendesen be van konfigolva. A gép bekapcsolását infrával passzolom. Talán valami cec adapterrel meg lehet oldani.
A lapon a legújabb bios legyen a frisebb procik kompatibilitása miatt, régi biossal nem indulnak.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A régebbi itx vasamat átszeretném alakítani htpc-nek.
Tudnátok ajánlani hozzá, egy olyan távirányítót, amivel be, és ki lehet kapcsolni a gépet, és a kodi-t teljesen tudom vele irányítani?A másik kérdésem meg az lenne, hogy milyen procit lenne bele érdemes rakni?
Mert jelenleg nincs benne proci.
Ami van:
táp, ház, 8gb ddr4 ram, meg egy Asus Z170i pro gaming alaplap. -
tomic
addikt
Megtudjuk valaki mondani,hogy kell a Yatse appot úgy beàllítani,hogy a kikapcsolt gépet hàlózaton keresztül bekapcsolja?
-
rolio1
tag
Sziasztok
A HTPC-m egy Asrock qc500m-itx, Libreelec fut rajta és Kodi. Ma lecseréltem a tv-met 4K tv-re és a HDMI-n nincs jel. Lehet nem jó topik, de hátha tudtok segíteni, így még a felbontást sem tudom beállítani... -
Calogero
addikt
Asztali számítógépem 11 év után megadta magát valószínű hogy az alaplap vagy a proci. (Lehet a táp is.)
Két variáción gondolkozom
1.
Alaplap + CPU + Memória + GeForce® GTX 750 Ti KalmX(ez adott)+ tápegység (a régi halott)
CPU vagy i3-8100 vagy Athlon 200GE vagy Ryzen 2200G2.
Asrock J5005 ITX + 8 GByte DDR4 2400MHzEzek már megvannak
Samsung SSD840Pro 128 GByte
WD RED 3TByte
Pioneer Blu-Ray Író
Cooltek G3
Chieftec 120W CDP-120ITXA 2. variáció olcsóbb de vajon elég általános felhasználásra.. DVD, Blu-Ray akár 4K-s filmek nézése mellett netezés (facebook, Youtube.) Az internet szolgáltatóm DIGI, ki tudom vele használni az 1000-es netet.(nem a gép végezné el a PPOE kapcsolatot, hanem router mögött lenne)
Válaszokat előre is köszönöm
-
Alien!
senior tag
válasz
SunMount3r #51525 üzenetére
Tonnányi topicba feltettem már a kérdést, hogy a Dsplayer Madvr-nél meglehet-e azt oldani, hogy a feliratokat ne a xysubfilter tegye ki, hanem a Kodi maga, de senki nem válaszolta meg..A neten meg hiába kerestem.
Dsplayerben annyit tudtam állítani, hogy 3D filmek esetén a videoplayert hívja meg, az meg a Kodi sajátja, így ugrik a madvr, de lehet normálisan 3D-zni. És bele is lehet nagyítani, ami madvr-el szintén nem működik.
-
SunMount3r
nagyúr
-
Alien!
senior tag
válasz
zsolt320i #51519 üzenetére
A Powerdvd igazán nagy hátránya, hogy pl képtelen automatikusan frekvenciát váltani az mkv-khoz (BD/DVD esetében megy), kvázi nem kadenciahelyes. Ez egy ilyen drága szoftvernél ultragáz.
Továbbá:- Tv módban teljesen kényelmes lenne a felülete, de a pcre kötött táv totálisan logikátlanul vezérli.
- a scraper-je pontatlan sok filmet fel sem ismer
- a képjavító effektjei pl 3DBD esetében nem is működnek, btw amúgy is olyan elavultak, hogy kifektetnek egy gamer pc-t 1080p-n.
- a 3D mkv-kat rosszul ismeri fel
- a hírdetett 16:9-es zoom nem is akar működni. (3d-nél jól jönne)(#51523) SunMount3r:
sbs/ou filmekhez pedig messze a Kodi a legideálisabb mivel a GUI-t és a feliratot is hozzáigazítja a formátumokhoz. Ezt más lejátszónál együtt így bukod. És ilyen szempontból a Dsplayer+madvr sem szerencsés, mert az azzal együtt dolgozó subfilter képtelen 3d-be igazítani a feliratot (halvány lesz és elnyújtott).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
zsolt320i #51519 üzenetére
A KODI-t szerintem a komolyabb HTPC-sek csak média böngészőnek használják, lejátszáshoz meg azt raknak be hozzá ami a legjobb az adott videóhoz (én legalábbis így csinálnám). Ami általában MPCHC + MadVR. Vagy ott a DSPlayer és akkor e lejátszó GUI-ja, ficsőrjei is KODI-sak maradnak. 3D MVC-re nem tudom mi a legjobb, magában a PDVD, vagy MadVR JRiver-el, MPCHC-val, vagy DSPlayer-el. Rendes BD menühöz viszont tuti kelleni fog a PDVD, de sokaknak ez egyáltalán nem fontos.
Vagy ott van még a JRiver és akkor a MadVR-ről sem kell lemondani, a FHD BD Menüket tuti, hogy viszi, de nem tudom a 3D BD és UHD BD menükkel hogy áll jelenleg, azt olvastam, hogy azokkal még vannak gondjai.
Visszatérve: SBS és OU videókhoz nem kell semmi extra lejátszó, simán az MPCHC-val elég kitolni, a képet majd a TV-nek kell összeraknia "3D-ssé".
-
CirrMee
addikt
válasz
SunMount3r #51516 üzenetére
17.6 -os, frissen lehúzott (elvileg sima) Kodival próbálkozott az ismerős. Próba jelleggel felhúzott rá egy win8 -at, azzal kapásból ment. Igazából a hetest használná szívesen, mert ahhoz ott a legális példány, win10 -re meg nem nagyon akar átállni.
3D: na ezt mindig elfelejtem, azt hiszem SBS lenne a kérdés tárgya (LG).
Pótkérdés Linux szakiknak: Kodi automatikus indítását hogyan lehet elérni Ubuntu alatt?
Ha off akkor sorry, valaki dobhatna tippet a megfelelő fórumra.
-
Patice
Topikgazda
válasz
SunMount3r #51516 üzenetére
Idézném magamat.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
CirrMee #51515 üzenetére
KODI? Az eredeti "alap" KODI vagy az MVC Fork? Mert csak ez utóbbi tudja (esetleg, de nem minden IGP-vel és konfigon működik) a 3D MVC-t. A "hivatalos" KODI sose tudta.
Most 3D BD iso-król beszélünk ugye, nem pedig OU és SBS videókról?
Írtam milyen lejátszók kellenek hozzá.
-
CirrMee
addikt
válasz
SunMount3r #51514 üzenetére
Braswell lapon igp.
Kimenet HDMI.
Win8-10 alatt az igp driver telepítése után nem is kell más, de win7 alatt nem elég, a Kodi csak darabosan tolja, meg egymás mellé paszírozza a félképeket. -
CirrMee
addikt
Egy ismerősömnek próbálok segíteni, de kicsit elakadtam.
Adott egy braswell alapú gépezet, amin win7 fut. egy LG tv -n próbálkozik 3d -t varázsolni, de az istenért nem hajlandó működni. Ahol nálam a win8 írja a képernyőfelbontásnál a 3d -t, nála semmi észrevétel. Kell valami spec cucc még a win7 számára, ami a win8-10 verzióknál alapban benne van? -
-
zsolt320i
senior tag
válasz
SunMount3r #51508 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Elirtam sajnos.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
SunMount3r #51484 üzenetére
Thx az infót, jogos.
Ha lesz HDR-t tudó TV, akkor veszek egy ZIDO UH-9-et, az majd mindent megold minőségi filmlejátszásra. -
Baliga Tamás
senior tag
válasz
MasterMark #51503 üzenetére
Az jó - csak a Noctua-d nem férne be magasságilag a házainkba (CoolerMaster Elite130) - ugyanis a táp van fölötte..!
...max 1 ventivel - de annak nem volna sok haszna..! -
válasz
MasterMark #51503 üzenetére
Igen, nekem is egybol az jutott eszembe, hogy ha engedi a hely akkor forgatva rakom majd fel.
-
PodMAN
senior tag
válasz
Baliga Tamás #51499 üzenetére
ITX lap esetén igazad lehet hogy betakar, de a linkelt videóban nagyon messze van a PCI-Exp slot.
-
válasz
Baliga Tamás #51499 üzenetére
Akar meg igazad is lehet
[link]De majd elvalik ha itt lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged