- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Mivel meglehetősen új a 3D nekem, ezért kipróbáltam egy pár programot amit itt és máshol javasoltak.
TotalMedia Theatre 6 volt a legfelhasználóbarátabb, viszont míg pl a PowerDVDnél nem volt semmilyen hiba (leszámítva, hogy fekete helyett sötétszürke volt minden, és ezért nem is használnám). Addig TotalMedia Theatrenél mindig ugyanazon a helyen ugyanolyan hosszan megjelenik egy csík:http://www.youtube.com/watch?v=E2IIk8Hfbs4
Persze rögtön kábelhibára gyanakodtam, és még mindig lehet az (rendeltem egy másikat, ma este hozzák), viszont ami érdekes, hogy csak ebben a programban jelenik meg ez a hiba. PowerDVDnél végignéztünk 2 filmet, és leszámítva, hogy brightnes az egekben semmi baj nem volt a képpel, és nem is vibrált egy csík úgy mint itt.
Van valami tippetek, hogy ez mitől lehet? Kábelhiba az egyik, az este remélhetőleg kiderül, de ha kábelhiba lenne, akkor nem mindig ugyanott lenne ez a csík, nem? Meg akkor azért más 3Ds programnál is előjönne gondolom. Na meg nem egybefüggő csík lenne, hanem pöttyös lenne a kép..
W7-et újraraktam, és kipróbáltam 2 AMD driverrel is (legutolsó stabil, és béta) amúgy HD7850es kártya.
Ha átváltom TV-t 2D-be akkor eltűnik a csík.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest