- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Új kérdésem lenne.
Linux alatt (nem csak XBMC) létezik olyan eszköz, ami a windows-os AC3 filter mintájára AC+-ba, vagy DTS-be kódolja a filmek AAC formátumú 5.1 hangját?
Természetesen real-time kellene, hogy az SPDIF kimenetre ki tudjak tolni minden filmet.Az sem lenne hátrány, ha mindent kódolna, nem csak filmeket, de egyelőre megelégszem a filmekkel.
Köszi!
-
Sziasztok!
Egy APU-t fogadó alaplap esetén az alaplapi HDMI kimenet hangja külön audio eszköznek számít az alaplapi hangkártyától, vagy ugyanaz, csak több kimenet választható?
Köszi!
-
Dexar007
veterán
Azóta nem jött válasz,úgyhogy íme a terv.:
Ház+táp-5000Ft (majd berakom a virágok közé
)
Vga .: hd5450 - 6000
Winchester 1TB - 10.000
Asus p5b- már van
geil 2x2xgb már van
e4300 már vanJóféle?
B terv.: Gépet fejleszteni muszáj lesz,úgyhogy alaplap/ram/proci elmegy összesen kb 12-ért jó esetben,és lehet venni egy med600x3d-t + egy külső winyót összesen kb 52-ért.
-
Dexar007
veterán
Üdv,
htpc-féleséget szeretnék építeni a jelenlegi konfigomból,mivel holnap úgy néz ki veszek egy új alaplap/cpu/memória párost.
A megmaradt alkatrészek.: Asus p5b, 2x2gb geil ddr2 ram, e4300+ gyári hűtő. Ez lenne a kiindulási alap,mellé kéne még egy vga+táp+winyó+ház.Az ötlet egyébként onnan jött,hogy.: a legolcsóbb használható lejátszó 42 ezer(med600x3d) + mellé a winchester. Vagyis 52 körül talán kijönnék,viszont a fél gépem így is-úgyis megmarad a fejlesztés miatt,és ez talán jobb megoldás mint bagóért eladogatni az alkatrészeket.
ui.: Úgy látom minden topikban van egy gyúrós györök. A CPUs-ban Casanova mérgezi a levegőt.
-
Pista0001
addikt
válasz
opeter70 #22176 üzenetére
Szerintem jó (nekem 4350 van a Celeron mellett), de elvileg az újabb alapmodellek jobbak lehetnek, mert több szabványt támogatnak. Kérdés hogy kell-e a felhasználónak az újabb szabvány. Én tökéletesen elégedett vagyok a "kisöreggel", mivel volt itthon elfekvőben, nem volt kérdés hogy ez kerül bele.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Patice #22177 üzenetére
ez így van, igazából ez nem is kellene, h vita tárgya legyen. nem kell hozzá vakteszt sem, csak egy normálisabb fül. a kommersz kínálatban minden esetben, egyértelműen jobb eredményt kapunk koax spdif-fel, mint optikai kapun keresztül. Az optikai fényátvitel, mint technológia az átlagember számára elérhető audioszegmensben arra jó kb, ha valaki parázik az esetleges összedett zajok miatt, panellakásban lakik, zavaró interferenciák vannak a légterében, stb. oda az kell. egyéb esetekben drámai a difi, főleg akkor, ha ráadásul még egy jobban megépített 75ohmos kábelt is használunk.
Nem kérdés, nincs benne fénnyé alakítás odavissza, nem szól bele a hangba a filléres jelátalakító chip a készülékben.
Maga ez a tény, amit leírtam, nem lenne létjogosult persze, ha az átlag szegmensben is mondjuk broadcast, at&t-szabványú da átalakítókat biggyesztenének a cuccok hátuljába..na akkor nyilván nem érné szó a ház elejét, akkor már az lenne a jobb, nagy valószínűséggel, mivel ott már nyerne a zajmentes előnyével
akkor én is azt választanám nagy valszínűséggel -
Patice
Topikgazda
válasz
lord_devil #22170 üzenetére
De lehet a késleltetés is beleszól.
Csak gondolj bele, az átalakítás milyen ütemben zajlik? Biztos, hogy minden ciklus ugyan olyan hosszú? Órajelfüggő. Az olcsó "órák" meg nem is igazán pontosak.
Sok DAC manapság újra órajelezi a beérkezett adatot és így továbbítja
-
opeter70
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy HTPC-be építendő videokártyáknál milyen minimális követelmények (vagy elvárások) vannak, azon kívül, hogy kis fogyasztású és halk legyen.
Megfelel erre a célra mondjuk egy GT210 vagy HD4350 kategóriájú videokártya is?
Vagy ezeknél azért erősebb kell?A konfig többi része:
ASUS P5KPL-AM
C2D E4300
2x1 GB DDR2Előre is köszönöm a választ.
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
- BD3D-hez milyen konfigot ajánlanátok? Nem akarok semmi extrát, csak ami szépen elviszi HDMI - erősítőra és Tv-re a 3DBD.
- 24p lejátszás megoldott HTPC esetén? Már régen olvastam a témáról, nem igazán vagyok mostanában sajna képben. (23,976)Üdv
-
korcsi
veterán
válasz
Patice #22169 üzenetére
Aki ilyen eltéréseket meghall a fülével, szigorúan vakteszten, annak csak gratulálni fogok, és nagyon sajnálom mert egy élet munkája rámehet, hogy olyan hang technikát vegyen ami elfogadható hangminőséget biztosít, ja nem mert addigra már úgyis oda a hallása...
Másik: az elektromos jel fénnyé és a fény elektromos jellé alakításának az ideje azért nem hiszem, hogy olyan nagy mértékben ingadozna, hiszen a jitter esetében nem a késleltetés a probléma, hanem annak változása.Nem szeretem az ilyen audiofil dolgokat...
-
Patice
Topikgazda
válasz
korcsi #22166 üzenetére
Az elmélet szerint az optikai esetében számolni kell az elektromos jel fénnyé alakításának idejével és utána (a kábel másik végén) a fény jel visszaalakításával. Ez megnöveli a digitális hang jitterét amit sokan nem is vesznek észre, de aki tudja miként fedezhető fel a hangban, azt lehet zavarni fogja.
Hogy milyen a jitteres hang? Sziszegős, csattogós, ideges jelzőkkel illetném. Koax kimenetet használva ugyan azon rendszerben nyugodtabb hangot kaphatunk, valósághűbb hangszerhangokkal, egyeseknek akár kevesebbnek is tűnhet a magas, kevesebbnek a részlet, de a valósághoz közelebbi hangot képes "csinálni" egy eszköz koax kimenettel.
-
dabadab
titán
válasz
korcsi #22166 üzenetére
"Akkor lehet, hogy nem is jobb?"
Meg akar az is. A mindenfele audiofil legendakat erdemes nagyon nagy adag szkepticizmussal kezelni, mert a legtobbjenek alapjaul csak mindenfele szobeszed szolgal, es amelyiknek kivetelesen tenyleg van valos alapja, az is lehet, hogy csak tiz-husz-otven evvel ezelott volt igaz, mara mar nem.
-
dabadab
titán
válasz
Patice #22161 üzenetére
Igazabol a koax kimenetnel nem kellene semmit egybeintegralni, mert ott tenyleg csak ra kell kotni a csatlakozora, optikainal kell a LED-del vacakolni. A zaj meg egeszen egyszeruen nem problema - ha akkora elektromagneses zaj lenne a gepben, hogy az erdemben befolyasolna az SPDIF-et, akkor szerinted mit csinalna a jopar nagysagrenddel(!) kisebb tureshatarral dolgozo SATA-val?
-
cekkk
veterán
válasz
Patice #22161 üzenetére
Egybe van integrálva azzal a modullal, ami tartalmazza a többit. És mindenki ezeket használja.
Sok lapon különállóként jelenik meg. Én alaplapomon isMásrészt zajmentesebb lesz az átvitel, ami egy számítógépen nem egy rossz dolog. Koax sokkal több zajt összeszedhet a sok-sok áramkör hatásából, viszont jobba hangja (árnyékolás kell).
Ebben igazad van, bár amiket htpcbe terveznek nem értem miért nem úgy csinálják, hogy azt a vonalat jobban árnyékolják.Harmadrészt marketing.
Az optikaiban mi a marketing? -
Patice
Topikgazda
A válasz szerintem egyszerű. Egybe van integrálva azzal a modullal, ami tartalmazza a többit. És mindenki ezeket használja.
Másrészt zajmentesebb lesz az átvitel, ami egy számítógépen nem egy rossz dolog. Koax sokkal több zajt összeszedhet a sok-sok áramkör hatásából, viszont jobba hangja (árnyékolás kell).
Harmadrészt marketing.
Ennyi.
-
tom_tol
addikt
Intel pártiaknak
-
UsagiYojimbo
tag
válasz
opeter70 #22154 üzenetére
Szeretsz barkácsolni?
HOWTO: Make a coax SPDIF output bracket -
tom_tol
addikt
Mostanság Xbmc iso lejátszás komoly gondokkal küszködik nálam Ez nagyjából annyit tesz, hogy kedve szerint abba hagyja a lejátszást, mintha vége lenne a filmnek. Tippek ?
Szerintetek valahogy össze lehetne hozni evvel a harmony-t ? Nyilván elsőre nem, de talán második nekifutásra
Ez csak azért kérdés, mert ha bármilyen vezeték nélküli akármit akarok csatlakoztatni a géphez összedől a Harmony működése.
-
opeter70
senior tag
válasz
UsagiYojimbo #22153 üzenetére
Valóban van neki, de kivezetésem sajnos nincs meg hozzá.
Próbáltam keresni eladó kivezetést, de nem talátam.
De mindegy is, mert most nézem, hogy itt az aprón 4-5 ezer ft-ért már van viszonylag tisztességes hangkártya S/PDIF kimenettel. -
-
canniball
nagyúr
válasz
opeter70 #22146 üzenetére
Ha elégedett vagy a WD TV-vel akkor nincs értelme cserélni.
Viszont ha már adottak az alkatrészek és kísérletezni támadt kedved semmibe nem kerül összedobni a konfigot és kipróbálni pl. az XBMC-t; aztán majd eldöntöd van-e olyan jó/jobb mint a médialejátszó, kell-e fejleszteni stb. -
opeter70
senior tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok HTPC-k terén, de most kísérletezni támadt kedvem és tanácsokat szeretnék kérni.
Mielőtt nagyobb pénzeket beleölnék, összeszedtem az itthon elfekvőben lévő hardvereket, hogy próbaképpen abból rakjak össze valamit.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem kimondott HTPC alap, de talán jó lesz valamire kezdésnek.
Tehát amim most van:
ASUS P5KPL-AM alaplap (775)
Pentium 506 proci, 2,66GHz/1M/533 (szükség esetén 2 magosra tudom cserélni)
2x1 GB DDR 2 RAM
320 GB 2,5" SATA HDD
GeForce 8400 GS 512MB (később majd cserélném valami HDMI kimenetes kártyára)Kérdéseim:
Szerintetek mennyire lehet életképes ez a konfig kezdésnek?
Mit kellene fejleszteni rajta?
Milyen hangkártyát javasoltok? (Nézegettem a külső DAC-okat, de azok egyelőre megfizethetetlenek számomra)
A videokártyáról DVI-HDMI átalakítóval ki tudom küldeni a képet tv-re?A gépnek semmi extra funkciót nem kell tudnia, nem fog futni rajta torrent kliens, stb, csak és kizárólag video és némi zene (1080p mkv, mp3, FLAC) lejátszására használnám NAS-ról.
Jelenleg egy WD TV Live-ot használok ugyanerre a célra.
Van értelme egyáltalán lecserélni ezt egy HTPC-re?A válaszokat előre is köszönöm, és elnézést a sok kérdésért!
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Külön topicot nem találtam neki. Úgy tudom, hogy itt sokan használják.
Az XBMC-vel hogy lehet felismertetni BD25-ös filmet? Ha csak szimplán rámegyek a médiatár frissítésére, akkor felismeri, de amikor a filmek közül elindítom, akkor két lehetőséget dob ki: "választás a teljes tartalomból" és "bluray menü mutatásra", bármelyikre is nyomok rá, semmi sem történik.
Próbáltam, hogy kitöröltem a könyvtárból mindent, csak a Stream mappából a filmet nem, átneveztem ugyan olyanra, mint a mappát, úgy is felismerte, el is indul, de úgy meg pl ha hangot váltok, akkor néhány percet ugrik.
Ezeknél a BD25-ös filmeknél mi a bevett megoldás?
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a 7850-em HDMI kimenetére egy házimozi erősítő van kötve, s arra pedig a TV. Ha bármelyik eszközt bekapcsolom akkor azt érzékeli a gép, s képfrissítést csinál (egy-két másodpercre elmegy a kép) s persze a hang is. De eszközként (kijelzőként) csak az AVR-t kezeli, a TV-t nem.
Hogy lehet ezt letiltani, hogy ne önállósodjon ilyenkor, hanem én állíthassam be az "új kijelzőt"? Vagy legalább mikor a TV-t kapcsolgatom ne menjen el kép és hang a számítógépen.
Köszönöm
-
slashing
senior tag
válasz
mhmpista #22139 üzenetére
Torrentezni, korlátozottan lehet, valamikor nagyon régen egyszer belőttem rá.
Ez úgy néz ki a gyakorlatban hogy fut a kliens a számítógépen akár ugyan azon a gépen is mint az xbmc és az xbmc-n belül meg tudod nézni mennyi jött le az adott torrentből, le tudod állítani újra tudod indítani és nagyjából így ennyi az egész, hozzáadni torrentet nem tudsz (szerintem).
Kvázi ugyan azt látod mint amit egy web ui-s transmisson nyújt böngészőn keresztül....
-
mhmpista
aktív tag
válasz
mhmpista #22139 üzenetére
Annyi még hogy a TMT5 el próbáltam még lejátszani de a szemüveg jobb oldalát lezárja a szemüveg.
Szóval a jobb oldala fekete és amúgy meg 2ds a kép. Gondolom a másik képet a másik szemnek nem tudja lejátszani.
6870em van és D8000es plazma.
Valami ötlet esetleg van, mit hol rontok el? -
mhmpista
aktív tag
Sziasztok!
Nem reg tettem fel az XBMCt a gepemre. Nagyon tetszik, kar hogy eddig kimaradt az eletembol.
Telefonnal android appal kapcsoltam ossze es ugy iranyitom.
Szoval tokre megvagyok vele elegedve, mindossze 2 kerdesem lenne.
Remelem valaki tudja a megoldast.1. Azt hallottam lehet vele torrentezni. Errol magyarul nem nagyon talaltam infot. Ez lehetseges? Megoldhato?
2. Lehet-e 3DBD isot sikerult valakinek megoldani XBMCvel? Van valakinek ezzel tapasztalata? Mkvt termeszetesen siman lejatsza, de szeretne mind2 szemem fullhd kepet kapni ha lehetsegesNalam valamiert a powerdvd 11-13 kepe is szetesik ha 3DBDt jatszom le vele. Nem tudom miert de elegge nezhetetlen.
Szoval valojaban valami masik lajatszo is megtenne, de a powerdvd kiesett, vagy nem tudom lehet videokartya beallitas hianyzik? A tunet a kovetkezo: mintha pixel csoportok ott ragadnanak a kepen, es nem eleg gyorsan frissulnenek es olyan pixeles kep szetesos hatasa van. Nem tudom ertheto e de a lenyeg hogy nezhetetlen.
Mar kabelt is csereltem mert arra gyanakodtam de most eleg jo HDMI kabelem van es ezzel is ugyanaz a tunet.Minden mas eleg jol muxik.
-
lord_devil
tag
Sziasztok!
Véleményekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e Richland-et venni Trinity helyett (A6-5400k, A6-6400k) újonnan építendő htpc-be? Főleg fogyasztás szempontjából...
6400k-ról tud valaki esetleg tesztet?
-
dabadab
titán
válasz
DanielK #22132 üzenetére
"A xbmc remote alkalmazásban van egy olyan, hogy wake on lan. ez működik, vagy be kell valamit állítani hozzá?"
Azon a PC-n, amelyiken az XBMC fut, a biosban engedelyezni kell a WoL-t.
A HDD-k meg elvileg maguktol leallnak egy ido utan (legalabbis az enyem egy sima USB-s dobozban ezt csinalja), igazan nincs szukseg a kapcsolgatasra.
-
DanielK
addikt
válasz
UsagiYojimbo #22133 üzenetére
nem pi-m van.
sima pc.
-
DanielK
addikt
Iszonyat jó ez az xbmc (HTPC).
Viszont lenne még kérdésem ez ügyben.
A gépre a filmek egy külső vinyón vannak, amin van egy kapcsoló. ha nem használjuk a kkor kikapcsoljuk a vinyót. Vagy ezt nem szükséges?
A xbmc remote alkalmazásban van egy olyan, hogy wake on lan. ez működik, vagy be kell valamit állítani hozzá? Ha jobb a vinyót kikapcsolni, akkor mindegy, mert akkor azzal a mozdulattal be is lövöm a gépet.Köszönöm!
-
válasz
dabadab #22127 üzenetére
Ezek szerint egy ilyen lejátszó nem is képes hálózati lejátszóként működni?
Vagyis pont arra nem jó, amire vettem?Elvileg az lenne a cél, hogy az filmeket tároló linuxos gépet tudjam használni mindenre, miközben a család többi tagja a TV-n néz valami filmet a gépben lévő merevlemezről. És persze ki-be tudjon lépni bárki a fiókokból, ha éppen én nézek filmet.
Erre akkor csak a két X-et futtató gép alkalmas? Vagy egy hálózati média lejátszó? Vagy egy külön HTPC?
-
dabadab
titán
-
válasz
dabadab #22125 üzenetére
Rendben, köszi!
mod: Őőő, ezt nem tudtam. Ezek szerint egy ilyen lejátszó nem tud a hálózatról lejátszani pl. xvid-es .avi-t, vagy h264-es mkv-t, vagy mp4-et?
A szerver vagy a lejátszó konvertálja át a tartalmat és mitől függ, hogy szükséges-e? Mert a gépem tuti nem tud real-time h264-et konvertálni.
-
dabadab
titán
Mivel DLNA-s, ezert nem konyvtarakat tudsz vele megosztani, hanem kell egy uPNP szerver, ami egyebkent lehet az XBMC is, de vannak standalone serverek is (pl: [link], [link]). Egyebkent az egesz DLNA azert egy kicsit maceras dolog, mert ott tenyleg nem file-ok, hanem "tartalmak" kerulnek megosztasra, igy aztan szukseg lehet arra, hogy on-the-fly atkodolja h.264-be a file-okat, DVD es BR image-ek valoszinuleg nem fognak menni, meg ilyenek.
-
Azt hiszem változás állt be a project megvalósításában.
Vicces véletlen, hogy pont most sikerült semmi pénzért megkaparintanom egy Pioneer BCS-222 BlueRay lejátszót hibásan. A hálózati része műxik, így elég azt rákötni a gépre. Elvileg DLNA-s.
Kérdés, hogy mit és hogyan állítsak a linux gépen, hogy egy mappát meg tudjak osztani a lejátszóval?
Vagy ezt már inkább a linuxos topikban? -
dabadab
titán
En is toprengtem valami hasonlon, ami mukodne, az az, hogy ket darab X-et futtat az ember ket kulon headen, csak eppen fogalmam sincs, hogy ez mukodik-e a mostani cuccokon (utoljara egy Matrox G400-on csinaltam ilyet, ott is desktop / HTPC felosztasban uzemelt a ket head). Nvida, ATI vagy Intel?
"További megoldandó probléma az, hogy egy infra port segítségével távirányítható legyen a gép, de kizáróülag az XBMC-re hasson ez az irányítás. Vagy ez alapból így van?"
Ez alapbol igy van. Illetve itt is lehetnek bonyodalmak, pl. hogy az X magatol bekonfiguralja maganak a vevot HID egysegkent es akkor le kell errol beszelni, de alapvetoen az van, hogy a vevot a lirc kezeli es ahhoz kapcsolodik az XBMC.
-
Bobolit
aktív tag
Szerintem ez nagyjából lehetetlen. Ha kilépsz, minden folyamat bezárul.
Az megoldható, hogy az egyik kimeneten menjen az XBMC, a másikon valami más, de bika gép kell hozzá.
Szerintem a távirányítás is problémás lesz, mert a sima infrás táv bill. parancsokat küld, az meg az éppen aktív ablaknak fogja küldeni és az mókás lesz, ha nem pont az XBMC-n van a fókusz.
Mobillal viszont gond nélkül működne. -
Sziasztok!
XBMC-vel szeretném kiegészíteni a mostani linuxos gépemet.
Viszont szeretném használni a gépet normál desktopként is.
Meg lehet úgy oldani az XBMC futását, hogy akkor is menjen, ha én kiléptem a fiókomból, vagy más lépett be, stb?
Illetve képes úgy futni, ha közben én is videót nézek pl. youtube-on, vagy pl. 3D játékkal játszom?
Természetesen az XBMC számára fent lenne tartva a gép HDMI kimenete, én pedig pl. a DVI-ra kötném a monitort.
További megoldandó probléma az, hogy egy infra port segítségével távirányítható legyen a gép, de kizáróülag az XBMC-re hasson ez az irányítás. Vagy ez alapból így van?Sajna kipróbálni nem tudom, mert épp nem otthon lakom egy ideig, de szeretnék minél több infóval nekiállni.
köszi!
-
korcsi
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
Totheground #22114 üzenetére
Akkor nem mindnél csak néhánynál van ez?
Privibe küldj már egy pár film/sorozat címet ránézek hátha a nálam is ezt csinálja és ha itt is rossz, akkor a kiadott anyag a rossz. -
cekkk
veterán
válasz
Totheground #22111 üzenetére
A hang kimenet wasapi helyett DRICETen van? Ott néznék még szét a helyedben.
-
Totheground
addikt
válasz
Totheground #22111 üzenetére
Pár kieg infló: Frodo 12.2, W7 full frissítve, AMD APU rendszer, hdmi kábellel direkt tvre kötve.
Szerk: tárgytalan, az összes "capable" audio dolgot kilőve jó, most mennek vissza egyesével, hogy kiderüljön, ki volt a ludas.
-
Totheground
addikt
Mitől lehet, hogy néhány filmnél/sorozatnál az XBMC diavetítésbe kezd (miközben a prociterheltség max 10%, és máshol sem nagyon lehet szűk keresztmetszet) míg a MPC-HC lazán lejátsza ugyanazt a filet, szaggatás nélkül, minimális terhelés mellett? A fullscreen window / true fulscreen opcióval már játszottam.
-
DanielK
addikt
még egy kérdésem van. van egy darab mappa és ezáltal egy darab film, amin valamiért átugrik (National Treasure - The Book of Secrets és ugyanez .mkv a film). a mediatár frissítésekor látom, hogy látja, de átugrik rajta... Mi lehet ez? És hogyan tudnám rákényszeríteni. hogy vegye fel a mediatárba?
-
-
elmouse
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged