Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeix
senior tag
Hmm. Köszi!
Aeon nox 4.0 skin van fennt.
Xbmc 12.0 frodo.
Ezt a kódót használom, így 25%-os a gpu terhelés idle módban.<advancedsettings>
<gui>
<algorithmdirtyregions>1</algorithmdirtyregions>
<nofliptimeout>1000</nofliptimeout>
</gui>
</advancedsettings>Enélkül 40-50%.
Lehet a vga drivert kellene frissítenem? -
zeix
senior tag
Xbmc (12) IDLE módban miért zabálja a GPU-t?
40-50% -os kihasználtsággal dolgozik a videókártya.
Felraktam ezt a dirty regions cuccot átállítottam 2-esre, de így 60%-os tüskékkel dolgozik a gpu idle módban.
Ez elég bosszantó.
Másnál is van ilyen probléma? -
southernsun
tag
Üdv Urak!
Érdeklődni szeretnék van e tapasztalat új XBMC-ről?
Képminőség területén van e valami változás előzőhöz képest, pár hónapja TMT5 volt az ajánlás, ha kell 3D is, meg képminőségben is ez volt legjobb.
Most meg szinte csak XBMC-ről olvasok itt.
Pár nap múlva összeáll a Trinity konfigom...
Melyik progival érdemes próbálkozni? -
-
sg22
senior tag
kaptam egy jokis mobot a cegnel ahol dolgozom. milyen cput tegyek bele ha htpct akarok epiteni? mennyir kraft kell? errol a laprol beszelek, core2duo mobil cpuk mennek bele.illetve ez az intel gm45 tudom jo regi, de divxes filmekre eleg nem? (vagy rakjak bele egy d-vga-t?)
-
cekkk
veterán
Új hír, mert ezt most muszáj megosztanom
Amit rendeltünk a múltkor chieftec hm-03 házat elméletileg ma hozzák ki tényleg a megigért 24 ezer + szállítási költségért.
Lehet ma nagy öröm és boldogság lesz.
Tonyoval még nem tudtam beszélni, hogy neki mit írtak.
-
canniball
nagyúr
-
zsigus
őstag
válasz
mandju #20185 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom mi lehet. Nekem nem MCE kompatibilis a táv/infra, hanem ilyen.
De próbálj meg esetleg más beállítást a harmony-n... Itt valami olyasmit írnak, hogy a Philips eHome opciót kell kiválasztani a szoftverben.
canniball: A zenékkel még nem próbálkoztam, szóval nem igazán tudok ezzel kapcsolatban segíteni. Viszont ha a főképernyőn nyomok egy ESC-et akkor semmi nem történik nekem, szóval ott valami más lehetett a gond.
-
mandju
senior tag
válasz
mandju #20182 üzenetére
Megpróbáltam az eredeti xml-lel, de így sem működik. Viszont van egy érintőkijelzőm a ki és bekapcsolásra, az viszont működik... nem értem. Nem lehet, hogy a harmony szoftverében kellene a vevőhöz valami mást kiválasztani? Most microsoft mce keyboard van kiválasztva. Az xbmc menüjében is bejelöltem, hogy a távirányító billentyűzet parancsokat továbbít...
-
-
zsigus
őstag
válasz
Digger #20181 üzenetére
kb. 3k-ért. Szerintem ha nem akarsz később (vagy most is) valamilyen kártyát használni (VGA, TV tunner stb.) akkor jobban jársz egy PCI/PCIe kártyával. Nemrég tettem egy Brazos gépbe egy ilyet, de a márkáját/típusát már meg nem mondom... talán Delock volt, valami ilyesmi: [link] Az működött rendesen, úgy is, hogy két meghajtó volt rádugva.
-
mandju
senior tag
válasz
zsigus #20180 üzenetére
Igen, ezt én is megtaláltam már közben. Viszont a táv akkor sem működött, amikor nem másoltam be az általam módosított xml-t. Nagy kár, mert szinte már minden megoldódott. Megy minden akadás mentesen, nem rosszabb a kép, mint win alatt. Megy a torrent, megy a távoli elérés. Mármint a torrentklienst tudom távolról menedzselni. Már csak ez a fránya táv kellene, hogy jó legyen... egyébként 2.0-ás usb-n van...
megpróbálom bemásolni az eredeti xml-t, hátha...
-
zsigus
őstag
válasz
mandju #20178 üzenetére
Furcsa... Itt azt írják, hogy plug&play működik rendesen. Az OE fórumon olvastam, hogy USB 3.0-ás portra dugva nem megy, 2.0-ásra dugva viszont igen.
Nem módosítottad az xml fájlt? Ha igen, próbáld meg visszaállítani az eredetit (pár hozzászólással korábban linkeltem), mert lehet, hogy hibás a fájl, és ezért nem reagál semmire.
Peak: A vinyó volt IDE. Indításkor felvillant a zöld LED az adapterben, de egy idő után elaludt. Valami kompatibilitási gond lehetett szerintem...
-
mandju
senior tag
válasz
zsigus #20177 üzenetére
Huh, jó, hogy vagy. Gondoltam, teszek ez utolsó próbát az opnelec-cel. Megy is majdnem minden. Megy a torrent, az opera mondjuk nem akar települni... legfrisebb build. Openelecből is. Játszik mindent, szaggatás nincs. A táv viszont nem működik. Win alól megy rendesen.
Tehát usb port --> usb infra --> harmony one +
a harmony szoftverében microsoft mce táv van kiválasztva. win 7 alatt működik is rendesen. OE alatt meg sem mukkan...
fejlemény... a ki-bekapcsolás megy...?! ki érti ezt? megpróbálom bemásolni az általam modosított xml-t...
-
zsigus
őstag
válasz
Digger #20175 üzenetére
Hát én most befürödtem az IDE-SATA átalakítással... Vettem egy ilyen adaptert, és sehogyan sem működött a 40 GB-os Maxtor HDD-vel amit rákötöttem. A HDD már nincs meg, szóval ha valakinek kell akkor írjon PÜ-t.
Nem tudom mi volt vele a probléma...
mandju: Hogy érted, hogy nem tudod beüzemelni? Milyen távot használsz? Hogyan próbáltad eddig?
Ez egy szabványos MCE infra, tehát működnie kellene simán.
canniball: Nincs mit. Mi volt a probléma?
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Korábban építettem egy HTPC-nek szánt gépet Brazos alaplappal. Szépen megy, minden ment rajta, de a család egyik tagja rátette a kezét, most asztali gépként van használva. Levelező, Office, és net megy rajta és arra elég is. Aztán vettem helyette egy kissé öreg gyári HTPC-t, egy MSI Media Live gépet. Tulajdonképpen funkcionál, de a hangot nem tudtam a HDMI-n kiküldeni a TV-re, meg számomra megdöbbentően melegszik! Ezért gondoltam, hogy beleteszek egy Brazos alaplapot, a most benne levő meg jó lesz a gyerekszobába a kölyköknek netezni, meg NAS-ról kölyökfilmeket nézni. Vettem is a hardveraprón egy Brazost, de ráfaragtam, mert valami gyíkja van, most van gariztatva, remélem kapok helyette egy másik példányt!
Most azon töröm a fejem, hogy hogyan oldjam meg az MSI-ben levő ODD alaplapra kötését, mivel ugye a Brazoson már nincs paralel IDE port és az ODD tálca nélküli, etetős típus. Ilyet slim kivitelben eléggé nehéz szerezni! Láttam a neten egy ilyen átalakítót. Használtatok már ilyet? Elég a sebessége egy DVD lemez lejátszásához?
A következő probléma a gépben levő VFD kijelző lesz. A Média Player alatt szépen kiírja a zeneszámok címét és más adatokat is, viszont az XBMC alatt, alap beállításokkal már nem megy. Ez azt jelenti vajon, hogy ez a kijelző iMon kompatibilis? Vajon beállítható az XBMC-alá?
Biztosan lesznek még kérdéseim, ha végre működőképes alaplap lesz a kezemben! -
mandju
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy ilyen usb-s vevőm van a harmonyhoz. Openelec alatt nem tudtam működésre bírni... user error, vagy tényleg csak windowson működik?
[link]
esetleg milyen megoldást tudnátok javasolni? -
zsigus
őstag
válasz
canniball #20172 üzenetére
Nem nyert Win8 alatt sem. Ugyanaz az XBMC debug log-al.
Csak az entert jelzi ki amit a log kikapcsolására nyomtam, pedig nyomogattam vagy 2 percig a kikapcs. gombot:DEBUG: ------ Window Init () ------
DEBUG: ------ Window Deinit (Pointer.xml) ------
DEBUG: Keyboard: scancode: 1c, sym: 000d, unicode: 000d, modifier: 0
DEBUG: CApplication::OnKey: return (f00d) pressed, action is Select
DEBUG: CSoftAE::Run - Sink restart flagged
NOTICE: Disabled debug logging due to GUI setting. Level 0. -
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #20171 üzenetére
"Igen, ez alapján fog működni."
Remek!"Kipróbálom..."
Vezérlőpult-> Energiagazdálkodási lehetőségek-> Séma beállításainak módosítása-> Speciális energiaellátási beállítások módosítása-> Főkapcsolók és fedél-> Főkapcsolók megnyomásakor - Beállítás: Nincs művelet."Én nem biztos, hogy bele mernék mászni egy rendszerlemezbe ilyen progikkal."
Csak úgy jött elő hogy az első gondolatom az volt hogy a legegyszerűbb ha lehúzom az OE-s pendrive-ot a HTPC-ről, rádugom a PC-re és akkor nem kell hálózaton keresztül bíbelődni vele. De persze a W7 nem ismerte fel. -
zsigus
őstag
válasz
canniball #20170 üzenetére
Ha működött windows alatt, akkor annak is jónak kell lennie.
"Mármint persze nem úgy hogy átírja azt, hanem ez alapján fog működni?"
Igen, ez alapján fog működni. Ha valami nem stimmel - az előzőben linkeltem az eredeti érintetlen fájlt, azt visszamásolva az alapértelmezett beállítások lesznek elérhetőek, és kezdheted előröl.
"Amúgy lehet hogy úgy meg tudod nézni hogy a win-ban az amikor megnyomom a kikapcsolás gombot ezt tegye beállítást átállítod arra hogy ne csináljon semmit, gondolom a jelet így fogadja csak nem csinál semmit, tehát ki sem kapcsol."
Kipróbálom...
#20170 canniball:
Én nem biztos, hogy bele mernék mászni egy rendszerlemezbe ilyen progikkal. De ha csak a keyboard.xml miatt kell akkor nem is szükséges.
-
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #20167 üzenetére
"Vagy letöltesz hozzá egy eredeti fájlt innen"
A win-os XBMC alatt amit szerkesztettem az megvan, az is jó?"Ezt másold be az userdata/keymaps mappába, és indítsd újra a gépet."
És ez akkor "felülírja" a gyárit? Mármint persze nem úgy hogy átírja azt, hanem ez alapján fog működni? (Win alatt én az eredetit cseréltem le.)"Ha Win alatt megnyomom a kikapcs. gombot rögtön kikapcsol..."
Ez nem jutott eszembe...
Amúgy lehet hogy úgy meg tudod nézni hogy a win-ban az amikor megnyomom a kikapcsolás gombot ezt tegye beállítást átállítod arra hogy ne csináljon semmit, gondolom a jelet így fogadja csak nem csinál semmit, tehát ki sem kapcsol."EXT4-re particionál az OE..."
Még mindig gyenge az angolom, de ha jól értem itt azt írják az Ext2Fsd tudja írni/olvasni az Ext4-t is; jól értem?"De ahogy írtam az előzőben, nem azért nem látszik az xml..."
A nem látszik az xml probléma SMB-n jött elő. -
zsigus
őstag
válasz
canniball #20146 üzenetére
Az üres is lesz.
Már egy ideje Win alatt is üres az userdata/keymaps mappa.
Vagy letöltesz hozzá egy eredeti fájlt innen: [link] (jobb gomb, mentés), majd szerkeszted és átmásolod.
Vagy feltöltöttem az általam szerkesztettet ide: [link]
Ezt másold be az userdata/keymaps mappába, és indítsd újra a gépet.
A kiosztás (persze ebből már tudsz dolgozni később ha valamit módosítani szeretnél), ha bemásoltad a fájl csak a Harmony-t kell beállítani:
Harmony fizikai gombjai:
Felugró menü:
XBMC: <pagedown>ContextMenu</pagedown>
Harmony: Menu gomb -> PageDownInfó:
XBMC: <pageup>Info</pageup>
Harmony: Infó gomb -> PageUpEscape:
XBMC: gyárilag benne van
Harmony: Exit gomb -> ESCKikapcsolási menü:
XBMC: <browser_home>XBMC.ActivateWindow(10111)</browser_home>
Harmony: középső fel-le gomb (UpArrow, DownArrow) -> WWWFájlböngésző:
XBMC: <four mod="ctrl,alt">XBMC.ActivateWindow(10003)</four>
Harmony: Piros gomb -> YellowVissza:
XBMC: gyárilag benne van
Harmony: Prev -> BackspaceTörlés (del):
XBMC: <launch_mail>Delete</launch_mail>
Harmony: Csatorna gombok -> Email(ott van a navigációs gombok mellett, ezért pl. a fájlkezelőben egyszerűbb a törlés).
Médiatár frissítése (videók):
XBMC: <one mod="ctrl,alt">UpdateLibrary(video)</one>
Harmony: Guide gomb -> GreenKépernyőn megjelenő gombok:
Felirat:
XBMC: <pageup>NextSubtitle</pageup>
Harmony: PageUpHangsáv:
XBMC: <pagedown>AudioNextLanguage</pagedown>
Harmony: PageDownLeállítás:
XBMC: <o mod="ctrl">XBMC.ShutDown()</o>
Harmony: 7-es gombLejátszási (kép) beállítások:
XBMC: <two mod="ctrl,alt">XBMC.ActivateWindow(10123)</two>
Harmony: RedLejátszási (hang) beállítások:
XBMC: <three mod="ctrl,alt">XBMC.ActivateWindow(10124)</three>
Harmony: BlueHa később módosítasz valamit akkor ne felejtsd el a Harmony-n is megnézni a beállításokat. Lehet más gombokra is tenni a dolgokat, de egyelőre én így használom.
#20166 canniball: Ha Win alatt megnyomom a kikapcs. gombot rögtön kikapcsol, tehát ott sem tudom megnézni.
-
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #20159 üzenetére
No de mivel win alatt működik és mivel az ébresztés megy vele tuti hogy más rendszer(ek) alatt is küld jelet az a gomb, a vevő pedig veszi azt...
"Ha kell át tudom küldeni a keyboard.xml-t."
Ha nagyon nem boldogulok vele lehet majd élek a felajánlással.
Bár ha begorombulok lehet visszatérek a win-hoz... -
zsigus
őstag
válasz
canniball #20157 üzenetére
Más megoldás sajna nincs, csak az, hogy másik gombra teszed a kikapcsolást/altatást.
Megpróbáltam evtest-el is kideríteni a Power gomb kombinációját, de vagy én vagyok szerencsétlen, vagy nem jó, mert egyáltalán nem reagált, semmit nem írt ki az ég világon, a többi gomb pedig simán ment.
Én már nagyjából eljutottam odáig, hogy amit akartam az működik...
Kikapcsolás, médiatár frissítése egy gombnyomással, fájlkezelő előhozása, felirat és hangsávváltás, delete, kikapcsolási menü (újraindítás, alvó mód stb.), felugró menü, filminfók stb. stb.
Ha kell át tudom küldeni a keyboard.xml-t.
-
zsigus
őstag
válasz
canniball #20153 üzenetére
Többféleképpen is meg lehet oldani ezt harmony-val...
Amikor kérdezi, hogy melyik a kikapcsológomb (Adjust power settings), akkor vagy kiválasztod a listából, hogy a 7-es lesz az (Ha arra teszed amire én tettem, ha másra akkor azt.)
Vagy tanítod a kikapcsgombot (szintén adjust power settings), és értelemszerűen azt tanítod meg neki amelyiket a kikapcsolásra beállítottál (7-es (mappa) gomb).
Vagy hozzáadod a 7-es gombot az activity-hez (leave action).
-
Kowa
tag
-
zsigus
őstag
válasz
canniball #20151 üzenetére
A ki/bekapcs gombbal sajnos nem is fog menni, mert az OE alatt olyan mintha nem is létezne. Sem a kikapcsolást sem az alvó módot nem fogod tudni elérni vele.
Ezért mondtam, hogy tedd rá a kikapcsolást/altatást egy másik gombra, ott van a hsz.-ben, hogy hogyan kell.
Aztán a Harmony-n is állítsd át a kikapcsolást a másik gombra.Vagy esetleg még "bónuszként" fel tudom ajánlani a kikapcsolási menüt is ha az jobb lenne esetleg. Én ezt az internetböngésző gyors gombjára tettem:
<browser_home>XBMC.ActivateWindow(10111)</browser_home>
#20153 canniball:
Hozzáadod manuálisan az activity-hez a 7-es (szám) gombot, és le fogja kapcsolni.
-
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #20149 üzenetére
"ha neked is a kis távirányító van"
Jól emlékszel, a "kis távirányítóm" van. Egész pontosan ugye annak a vevője egy Harmonyval."most írta valaki, hogy nem megy OE alatt a felkeltés"
Az más téma, egy másik eszközzel szeretnék a cold boot-ot elérni."Nem egészen értem a problémát."
Az alvó módból ébresztés működik. A standby-ba küldés a ki/bekapcs. gombbal, az nem megy, semmit nem csinál ha a gombot nyomkodom. -
zsigus
őstag
válasz
canniball #20143 üzenetére
Nem egészen értem a problémát. Alvó módba szeretnéd tenni, és onnan kelteni (most írta valaki, hogy nem megy OE alatt a felkeltés), vagy kikapcsolni a gépet?
Ha kikapcsolni a gépet akkor egy gombra fel kell tenni a kikapcsolási parancsot, mert ha neked is a kis távirányító van (ha jól emlékszem) ahol ez gyárilag nem megoldott OE alatt (win alatt működik).
Én a bal nyíl alatti "mappa" gombra tettem rá:<o mod="ctrl">XBMC.ShutDown()</o>
Lehet alvó módot is rátenni egy gombbra, ez ugyanannál a mappa gombnál:
<o mod="ctrl">XBMC.Suspend</o>
(nem próbáltam!)
Az alvó módra: itt, ahol az alvás parancsa található említenek két módot is (S1, S3), ha nem működik az ébresztés lehet, hogy a BIOS-ban szét kellene nézni, és átállítani az ACPI beállításokban (bár nem tudom mi ez). Nekem sajna az MSI E-350-es lapjánál csak S3 beállítás van.
-
canniball
nagyúr
A mappát látom (Win gépről, SMB-n), de az üres.
Mod. Amúgy a legegyszerűbb nekem az lenne ha a pendrive-ot amire telepítettem rádugom a Win gépre és ott bütykölök rajta, de a W7 nem ismeri az OE által használt fájlrendszert.
Ezt nem lehet valahogy láthatóvá/kezelhetővé tenni?
-
Vladi
nagyúr
-
Kowa
tag
torrent kliens, letöltésre ezt a gépet használnám, nem igazán tudtam rájönni megosztani egy másik géppel ezzel a samba szerver dologgal nem igazán vagyok tisztában hogyan is kell állítani , és néha lehet játszanék is rajta bár ez annyira nem szempont inkább a torrent kliens, meg a megosztás mert van egy másik gép amiről szoktak filmet nézni így hálózaton keresztül
-
-
Kowa
tag
Nagyon jó kis rendszer azaz OE sikerült alóla böngészőt is beállítani meg torrent kliens is fut szépen csak sajnos a mappát nem lehet módositani hogy hova töltsön igy a Pen re töltötte lefelé a dolgokat., Amúgy nálam betonstabil. Sajna vissza kell térjek Win8 alá csak sajnálom ezt a OE s dolgot tegnap már 1x igyis összeomlott 1x XBMC Win8 alól
-
TCr
veterán
Ismét a barátom frissen összerakott Brazos-ával szopok.
Regger EZEN beállításain mentem végig az összes ponton, beleértve a BIOS frissítést is.
Miért van az, hogy nekem ezen az ablakon, a támogatott formátumok fülön...- a csatornák maximális számánál 8 helyett 2 van
- mintavételnél csak 32, 44.1 és 48 kHz értékek vannak
- a kódolt formátumoknál egy sincs, ezt írja: "Nem található tömörített formátum"...ezek vannak?
-
Skillet
addikt
enszuke kicsit kekeckedni akart
én is szoktam néhanapján
media player (mp) lejátszó. vagyis média lejátszó lejátszóitt a hiba.
ahogy a cd-re is azt szokták mondani vala, hogy cd lemez. vagyis compact disc lemez. kompakt lemez lemezenszuke majd kijavít, ha félreértettem, de nagy valószínűséggel ez volt a problémája.
az off után: én még mindig barátkozom egy htpc gondolatával. a meglévő a210-et váltaná le. de a jelenlegi állás szerint a popcorn marad, kap egy belső 2,5" 500gb hdd-t, és letöltő-lejátszó masina lesz. az ősrégi hp d510 usdt gépem meg leváltásra kerül. sajnos a jutúb videóknál is akad. így arra lesz valami épített mini pc-s megoldás. na, majd kiderül. azért figyelgetem a fórumot időnként, tetszik.
-
törölt tag
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20107 üzenetére
Ezt kaptam még
De a gyereknek szerintem fogalma nincs, mert amikor kérdeztem tőle amiket leírtál nem tudott rá válaszolni, pedig ő gyártja.
-
canniball
nagyúr
válasz
Enszuke #20045 üzenetére
Egy valamit érő lap Intel alá sem olcsóbb.
Egy olcsóbb AMD IGP-ben erősebb mint az ugyanannyiba kerülő Intel, CPU-ban lehet utóbbi fel tud mutatni némi előnyt (a tesztekben); mindenki döntse el melyik utat járja.
Ugyanazt a memóriát ugyanannyiért adják mindkét platformhoz.
Az A4-5300 nálam 2300MHz-re visszavéve idle 20W körül kér, ha jól emlékszem te sem írtál jelentősen kebesebbet az Intelre. -
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353 #20101 üzenetére
Én még mindig azt mondom neked, hogy felesleges neked a htpc. Ha pár hónapon belül cseréltek tv-t ok. De ha évek múlva akkor én semmiképpen nem venném meg.
De remélem az ilyen oprendszer telepítés driverek installálása, programok beállítása megy. Mert ezeket is tudni kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Vicces videók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- HP notebook topic
- Mikrotik routerek
- Ingatlanos topic!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest