Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
válasz
Ice_Man22 #29299 üzenetére
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem vesz rajtam időnként erőt a space madness
De alapvetően élvezem, nagyon szép dolgok vannak a galaxisban, pedig srv-t nem is hoztam. Eddig igazából csak akkor éreztem hátrányát a rövid ugrótávnak, amikor a Sgr.A* fölött kimerészkedtem a lehető legmesszebbre. Ha ott tud a hajó legalább 40 Ly-t, akkor párszáz fényévvel még följebb juthattam volna.
Nagy előnye viszont a kis ugrásoknak, hogy mire hazaérek, annyi térképem lesz, hogy azzal a mérnökkel, frakcióval, stb, spanolhatok, akivel akarok. Na meg az elite rang se rossz. Egy dolog van: nem szabad elaludni tankolás helyett a neutron-fieldeken. (Van egy trükköm: ha már félig alszom, akkor 1/3-ad tanknál letakarom a megfelelő gombot a billentyűzeten, hogy ne tudjak ugrani.)
Az ugrások, szkennelések odanézés nélkül mennek már, volt, hogy kínomban dolgoztam is elitezés közben, na nem volt túl hatékony. De a családi fényképgyűjtemény rendezése jól halad közben.
A gyerek meg csillagászat-mániás lett közben. -
Denzo
tag
válasz
undercover #29296 üzenetére
Nézz körül a szomszédos fed rendszerekben is, előbb, vagy utóbb be fogja adni.
-
undercover
őstag
Lehet hülye kérdés, de ugye kimaradt nekem pár dolog.
Szóval mivel az egyik rendszerben harcoltam a CZ-ben felment a federation rank csík 100%-ra, de én sehol nem láttok a küldetések között naval mission amitől szintet tudnék lépni. Legalábbis régen igy volt most nem tudom milyen küldetést kell keressni.
-
duvi
nagyúr
válasz
undercover #29293 üzenetére
Keress Low Intensity zónának. Ott egy kicsit élhetőbb a helyzet. Maradj a zóna szélén, ha nem bírod a pofonokat. Így könnyebb meglépni, ha ég a ház.
-
undercover
őstag
válasz
cintula187 #29292 üzenetére
Pontosan ez a problémám CZ-ben
Szegény kis Vulture ship-emmel ami kétlem, hogy szar lenne alig bírok harcolni. Meg régebben nem volt az sem, hogy néha egyszere rád ugrik 5 hajó.
-
cintula187
addikt
válasz
undercover #29291 üzenetére
NPC meg nem igazán szokott hibázni a rail gunnal
-
undercover
őstag
válasz
cintula187 #29290 üzenetére
Meg nagyon nagyon érdekes. Minden ncp-nek CZ-ben kb csak railgunja van azt hiszem meg rakáték. A pajzsom nem nagyon szereti ezt a törödést
-
cintula187
addikt
válasz
undercover #29289 üzenetére
Há' mer arra céloz mind.
-
undercover
őstag
Elmentem megint kicsit CZ-n a Vultureval de elég kemény egy hely. Néha csak úgy megtámad 5 ship egyszere
Meg nem tudom miért van az, hogy kb 2 másodperc alatt képesek néha kikapni a thursterst.
-
to.ca
tag
válasz
rtitusz #29198 üzenetére
Megfogadtam a tanácsod, és nem bántam meg. Felkanyarodtam a Sgr. A*-tól a Nyuena Prime-hoz, majd még "feljebb", ameddig még tudtam. A 17 Ly-es ugrótáv kb. 1800 fényévet engedett meg. Lehetett volna még tovább menni egy kicsit, de aránytalanul nagy kacskaringókkal, mivel itt már nagyon ritkásak a csillagok. 46 fényévvel "magasabbra" 19 ugrással juthattam volna.
Tényleg csodás a rálátás a galaxisunkra, mindenkinek, akit érdekel az ilyesmi ajánlom, hogy látogasson el ide.
Látszanak a spirálkarok, és ha elnéz az ember az Orion-köd felé, tudja, hogy mögötte ott van valahol a Föld.Mondjuk, így:
-
Ice_Man22
senior tag
A szallitos kuldetesekert jo kis penzt osztogatnak megint... 575 ezer credit tol 235 ezerig, es az illeto frakcional neutral ban vagyok.
-
rtitusz
őstag
válasz
Nevil2 #29284 üzenetére
Épp Meta-Alloy miatt jöttem Maiaba, de az Obsiadian Orbitalon nincs semmi, megnézem majd még a bolygón lévő állomást, állítólag ott van most is. De eddb.io-n nézz körül, több helyen is lehet kapni, lehet van közelebb is mint Maia, de én el akartam jönni ide úgy is, mert még nem jártam itt.
-
brd
nagyúr
válasz
Nevil2 #29280 üzenetére
Alapvetően nincs, kivéve, ha valamelyik mérnöknél szeretnél valamilyen fejlesztést (és erre is izgul), akkor ezzel is magasabb szintre tudsz kerülni nála, így érdemes az ő állomásán beváltani. Továbbá még Powerplayben is lehet jelentősége, az egyik csoport +%-ot ad az adatokra, ha az ő felségterületén váltod be.
-
Nevil2
tag
A leszkennelt rendszerek, planéták adatait bárhol eladhatom? Vagy ennek is van jelentősége (más-más ára)?
-
cintula187
addikt
válasz
undercover #29277 üzenetére
NEKEM!
Aerial a rendszer. Pythonon van mindhárom kabinból. -
undercover
őstag
válasz
cintula187 #29276 üzenetére
A személyszállításhoz tudnál mondani egy jó ship buildet? Meg egy kis tippet melyik rendszerbe lenne érdemes kezdeni.
-
cintula187
addikt
válasz
undercover #29273 üzenetére
Egy bizonyos szint után, nekem pl. az Aerial rendszerben a sima transfer küldtesékkel is jönnek fél - 1 milliók
2-3 misis vidd el idegenforgalmi helyekre az ügyfelet is esnek onnan már.
A mega extra 10-20000 fényévre elvivőset viszont sose próbáltam. -
duvi
nagyúr
A hétvége folyamán új szerverre költözik a PH, ezért elképzelhető, hogy hosszabb-rövidebb ideig nem lesz elérhető a fórum!
-
undercover
őstag
A személyszállítás mennyire jövedelmező?
Azt olvastam, hogy kemény explorer rang kell hozzá, hogy jó fuvarokat kapj.
-
undercover
őstag
Amugy az Alien-es eventet csinálom. Bár kezdő Horizonosként lehet nem volt jó ötlet
De legalább megtanulom az SRV használatát az biztos. És a reward most elég jól jönne.
-
duvi
nagyúr
válasz
undercover #29266 üzenetére
SRV-t nem tankolja fel a FS
-
duvi
nagyúr
válasz
undercover #29263 üzenetére
Felszínen gyűjtesz nyersanyagot, amiből gyárthatsz üzemanyagot (is).
-
D4M13N
aktív tag
válasz
undercover #29263 üzenetére
srv újratankolása:
Videó:
[link] -
undercover
őstag
SRV-t, hogyan tudnám újratankolni? Mert itt vagyok egy bolygón és még nem akarnék elmenni. Állomás nincs a közelben nagyon.
-
undercover
őstag
Nah csak megvettem a Horizonst fiúk és lányok. Remélem ha lesz kérdésem tudtok segíteni
-
D4M13N
aktív tag
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #29251 üzenetére
Basszus, hogy lett inaktiv a crew? Ki se lötték.
-
to.ca
tag
Látom a másik fórumon, hogy a Nimrod nevű felhasználó lenyúlta a 3 földszerű bolygós rendszeremet, amiről itt olvasott. Hát, gratulálok, Nimrod, sportszerű tett volt, remélem, sokat hozott, és megérte... És nem, nem fogok rohanni a Jaques-re leadni a maradékot, mert épp másfelé tartok.
-
cintula187
addikt
válasz
kiskuplung #29254 üzenetére
Nem hiszem. De minden lehet. Ma is meg tegnap is megkaptam a wingman páncélját töltő effektet.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Szerencsés vagy, én 3 hajót maxoltam ki mindent 5-ös szintűre és soha semmilyen effektet nem kaptam
Lehet, hogy ez az új patch hatása? -
rtitusz
őstag
Szépen összegyűjtve minden amit eddig megtudtunk az Őrzőkről (Guardians).
http://remlok-industries.fr/1030/the-guardians-lore/?lang=en
Jó kis összefoglaló.
-
duvi
nagyúr
válasz
-
42861
senior tag
válasz
cintula187 #29249 üzenetére
Minden állomáson látod az összes tárolt modulodat. Csak ugye ami nincs ott, azt nem tudod felrakni, csak ha "odarendeled".
-
cintula187
addikt
Ha voltam olyan okos, hogy nem tudom pontosan, hogy melyik állomáson tárolom az egyik modulom azt buktam, vagy valahol van erre adat?
-
Denzo
tag
Köszi a biztatást! Ha nem is röhögve, de meg lett a 10. t PAINit. Nem is olyan fájdalmasan nehéz találni mint ahogy a neve sugallja (további kb 30 aszteroida átkurkászása után sikerült). Az azonban biztos, hogy most egy darabig nem fogok bányászni, még akkor sem ha maga Hófehérke kér meg rá, nemhogy valami bánya(rém)mérnök!
-
totila
tag
ha valakinek olcsó hotas kellene, most láttam a vaterán
nem egy profi darab, de 3200-at megér
[link] -
Denzo
tag
válasz
togvau #29242 üzenetére
A képen látszik, hogy még a hármas és a négyes szintű fejlesztések is zároltak előtted. Úgy tudsz tovább lépni, ha kettes szintből csinálsz további néhány fejlesztést (3 fejlesztés=1 szint lépés). Az mindegy, hogy melyik modul fejlesztésével éred el a kívánt szintet, az elért szint az adott mérnöknél elérhető összes fejleszthető modulra kiterjed, ha jól emlékszem.
Kicsit más, de ha már a mérnököknél tartunk. Kereken 100 aszteroidát átvizsgálva 9t painitet sikerült kinyernem (még véletlen sem 10-et
). Ebből mind a 9-et az első 50-ből. Sírjak, vagy nevessek, mik a tapasztalataitok?
-
duvi
nagyúr
Most indult livestream: Elite Dangerous CQC With the Developers
-
togvau
senior tag
Ugye hogy mi a rákért nincs külön billentyű KWS-re, különböző drónok indítására, wake scanre, meg discovery scanre úgy mint a chaff, meg heatsink kilövésre?
-
to.ca
tag
Érdekesség: Találtam egy rendszert központi neutron-csillaggal, és három földszerű bolygóval, ezek közül kettő egy közös tömegközéppont körül kering.
Azt hiszem, ez lesz az első általam elnevezett rendszer, remélem, beveszi az edsm. -
-
-
cintula187
addikt
Kicsit megkésve, de elértem az 5-ös szintet Multi Cannon fejlesztésre is. Ez már nem vicc. Tényleg dúrva. Alig várom, hogy a többi mérnöknél is elérjem. Na meg hogy legyen rá matériám is.
-
Hauptmann
veterán
A Mission Board-ban minek van egy küldetés mellett a Horizons ikon, amikor semmi köze sincs a bolygóleszálláshoz a feladatnak? Pl. valamit el kell vinni a helyi űrállomásra. Bug?
-
totila
tag
válasz
rtitusz #29220 üzenetére
erre sokan inkább a pythont ajánlják, mert sok fontos alapanyag küldetéshez kell a medium pod
kezd a tuningot a thrustokkal, mert akkor bárhonnan le lehet lépni vele, kivéve persze a szintén tuningos játékosokat, pláne az eleve gyors cuttereseket
ő bezzeg le tud lépni, ha ő kerül bajba -
-
rtitusz
őstag
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . -
duvi
nagyúr
Frissítés miatt szerverleállás várható: Elite Dangerous 2.2.03 - Update incoming.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
undercover #29219 üzenetére
Színte minden kérdésedre van infó az összefoglalóban ovasd el. Data pl: a tuninghoz kell majd.
-
rtitusz
őstag
válasz
totila #29218 üzenetére
Gondoltam.
Biztos azt hitte jó kis harc lesz, mert Elite vagyok, meg ha megnézte a kondát látta, hogy full harci fitt, de kicsit mókoltam rajta Tawiloban, és most ha benyomom a fegyvereket, akkor megáll a hajó, mert elmásztak a prioritások.
Amúgy hivatalos álláspont szerint nem volt combat log, mert szépen megvártam a 15mp-es timert. Hasznos az a Military Grade Composit.
Ezért is jöttem a founders worldre, hogy összerakjak egy kis rohangálós multi-purpose ezeréves sólymot.
Szerintem ez korrekt lesz: http://www.edshipyard.com/anaconda
-
undercover
őstag
Lehet nagyon sok mindenhez nem értek, (sajnos
) de nem igazán vagyok kezdő a harcban. Jó a nagyokhoz tuti nem érek fel, de próbálkozom
Csak mostanában nem voltam igazán aktív.
Vulture a mostani hajóm azért gyűjtök Fer-de-Lance-ra. Semmi észerűtlenség nincs benne. Én egy magányos Bounty Hunter vagyok a CZ meg jó móka a sok RES után.
Igy kezdtem:
Sidewinder-->Eagle-->Cobra MkIII-->VultureEgy kérdés, honnan tudom egy War vagy Civil War mikor kezdődött és mikor ér véget?
Második kérdés: Az mire jó nekem ha mindig kiirja, hogy new data discovered vagy ilyesmi?
-
rtitusz
őstag
Büszkén jelentehetem, hogy megvolt életem első combat logja Shinrarta Dezhrában. Player cutter kiránt supercruisból, és se szó, se beszéd 10 mp alatt lekapja a konda 7A pajzsát amin még van 6 db A-s booster is. Nem volt kedvem 1 évnyi felfedezési adatot veszni hagyni. Én nem tudom mivel lőtt még, de a rakétáit pusztította a point deffence rendesen.
-
glovasi
tag
válasz
undercover #29214 üzenetére
Én a High Res-ekben szereztem sok sok pénzt, és ott vannak barátságos szekusok akik megvédenek ha baj van. Kill warrant scanner kötelező
És ilyen kb minden gázóriás mellett van.
-
to.ca
tag
válasz
undercover #29214 üzenetére
Nem biztos, hogy nullához konvergáló harci tapasztalattal jó egyből CZ-vel kezdeni. El tud durvulni a helyzet.
Én inkább valami olyan helyen kezdenék keménykedni kalózokkal, ahol van segítség (friendly a fő frakció, és nem a legalacsonyabb a biztonság). Ott jó eséllyel találsz játszópajtikat a helyi rendőrség személyében, sokszor még igyekezni is kell, hogy ne happolják el a zsákmányt. Egy KWS sokat segíthet a fejpénz maximalizálásában. Egy jó kis RES megfelelő hely lehet a gyakorláshoz, legyen a közelben egy bázis, ahol lehet javítani, lőszert utántölteni, na meg a fejpénzt besöpörni!
De bárhol is fogsz hozzá, felejtsd el azt a hülyeséget, hogy szégyen a futás. -
undercover
őstag
Nem tudom mennyire jó ötlet. De kipróbálom a CZ-t. Elvileg ha találok egy jó helyet ahol van Civil War vagy War egy állomást ami a közelbe van akkor sokat kereshetek vele. Kell az a 90 millió
Fer-de-Lance keeeeel.
-
-ZeeZee-
senior tag
Szuper! Eljöttem a Xihe rendszerbe, hogy vegyek xihe biomorphic companions-t, erre system lockdown van. Mennyi ideig van lockdown? Vagy honnan tudhatom meg, hogy mikor lesz vége?
-
Ice_Man22
senior tag
Kinek van par tonna folosleges Modular Terminalja?? Marco mernok ur ker 25 tonnat. A sirius rendszerben kutattam missziok utan amik ezt adjak jutalmul, de 40 perc utan feladtam(igaz idom se volt ra).
-
rtitusz
őstag
Merope rendszerben van még Barnacle? Nem azok dobnak Meta-Alloyt?
-
-
rtitusz
őstag
Igen, erre rájöttem. Épp megjöttem.
Kell a meta-alloy a néninek, hogy leadhassak adatot. De ahhoz, hogy fel tudjak venni bármit is, kell cargo a hajóra. Viszont a néne úgy tűnik nem árul semmit amíg nem vagy vele jóban (vagy én nem igazodok ki semennyire ezen az új uitfitting GUI-n), úgyhogy Cargo Rack nála most felejtős.
Pont gondolkoztam rajta, hogy visszmegyek Tawilora, felveszem a Condát vagy a Pythont, aztán szerzek neki ilyen meta-bizbaszt valahol.
-
pcnet
addikt
válasz
rtitusz #29205 üzenetére
Felicitynél egy meta alloys a belépő. Addig nem tudsz leadni felfedezési adatot. Meta alloys-t Maia rendszerben találsz egy felszíni állomáson. Viszont szükséged lesz cargo rackre. A legegyszerűbb szerintem, ha a felfedező hajóddal leparkolsz Deicat rendszerben egy starporton és veszel egy másik hajót, mert NPC-k elég kemények lettek. Meta alloys leadás után kell egy relog, hogy megjelenjenek az állomás szolgtatások.
4-5 milla adatért már G5 szintre léphetsz Felicitynél.
-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #29203 üzenetére
A kezdő mérnökök közül Farseernek és Martuuk-nak lehet exp. data-t elpasszolni. Már 30 milla is elég lehet akár mindkettőnél az ötös szinthez, de biztos, ami biztos kezdd a nyanyával, ő a hasznosabb kettejük közül.
Ami meg marad, tartsd meg, jó lesz később olyan mérnöknél, ahol előtte össze kell barátkozni egy minor faction-nel: pl. Marco Qwent - Sirius Corp, vagy Liz Ryder - Eurybia Blue Mafia
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Torrent meghívó kunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest