Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gargouille
őstag
válasz
cbrfireblade #38695 üzenetére
Na ez már egész faja, nagyon köszönöm!
-
zoli03
őstag
BLF GT-vel mi a helyzet? Meg lehet majd venni valamikor webshopban is?
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Gargouille #38692 üzenetére
[link] ?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #38689 üzenetére
Szinte semennyire nem melegszik.
-
gergely2019
csendes tag
Sziasztok!
L6-hoz kapható diffúzor? Egy helyiség megvilágítására használnám felakasztva.
Kösz
-
Myers
senior tag
Van valami ajánlott USB 5V-ot előállító tápegység? Tehát amibe pl. be lehet dugni a Zanflare F1 -hez kapott drót túlsó végét.
Ilyen pl. a mobilhoz adott töltő is, de nekem csak az az egy van. Kéne legalább még egy. -
MittuDomain_
őstag
Nitecore i8 töltő 35,99USD.
Kupon:
N8NP -
ZozzV6
senior tag
Kész a Q8 diffúzor. Nekem tetszik
Az alábbi képek 1500 lumen fényerőn készültek. Természetesen a diffúzor nélkül volt 1500 lumen a lámpa fénye, de a világosság olyan amit a valóságban láttam. -
vince
őstag
válasz
Gargouille #38684 üzenetére
Iróniadetektorodon hangolj kicsit
-
BLaci1971
csendes tag
Régebben vettem 1 terepmintás tokot S2+/S3-hoz. Sajnos kicsit hosszú lett, kb. 2cm-rel hosszabb volt mint kellett volna. De az F1 pont ennyivel hosszabb! Nekem tökéletes lesz, rendelek is még kettőt, mert 3 Zanflare F1 van úton.
-
lacko6
senior tag
válasz
Gargouille #38680 üzenetére
En erre varok,minosegi hatast kelt [link]
-
Gargouille
őstag
válasz
MittuDomain_ #38658 üzenetére
Ha már S2+ méretű lámpához tok, akkor egyfelől megerősítem, hogy ez a filléres tok tökéletes, én is vettem kettőt. Viszont rendeltem egy Ganzo kést a GB-ről és külön vettem tokot is hozzá. Ma jött meg és tökéletes az S2+ -hoz is! Elég jó minőség amúgy:
Balról jobbra: az olcsó tok, Ganzo tok, gyári Convoy tok.
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #38668 üzenetére
Akárhogy próbálom, expired - sebaj, lesz még akció
-
blash
tag
válasz
Janaboy #38652 üzenetére
Azért majd lemehetne 15 dollárra az ára. Valaki már meg is kapta: http://budgetlightforum.com/node/57309
A 11-ei 4 dolláros tube akcióról sikeresen lemaradt, sőt a 10 dollátos Zotek ZT102 multiméterről is. Leárazhatnák 24-én...
-
-
salieri.
őstag
válasz
MittuDomain_ #38660 üzenetére
Köszi! Behúztam egy f1-et. Kíváncsi vagyok mennyivel jobb az s2től.
-
drinker
tag
válasz
MittuDomain_ #38668 üzenetére
expired már a kód, nem érdemes próbálkozni
-
fzoli86
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy Zanflare F1 zseblámpát (remélem jó) és nagy kapacitású 18650-es aksit keresek.
Úgy olvastam, hogy van a lámpában töltés vezérlés. Védett vagy védelem nélküli aksi is beleférhet?Melyiket érdemes?
[link], [link], [link]Segítségeteket előre is köszönöm!
-
vince
őstag
válasz
F1-re nem működik a kód, lejárt, pedig behúztam volna egyet
Szerk.: Lii-100 kódja is lejárt, az Opusé viszont működik.
Szerk2.: L6 kódja is jó -
Janaboy
veterán
válasz
Tolto ara nem semmi.
-
MittuDomain_
őstag
Az előzőt már nem tudom szerkeszteni.
Convoy L6 6000-6500k 44,99USD
Kupon:
GB11.11DEAL80Meg tudom ezt kapni valahogy-valamikor (a közeljövőben!) 10e alatt? Nagyon fáj rá a fogam továbbra is...
-
MittuDomain_
őstag
Zanflare F1 hideg fehér (6500k) is megkapható most 9,99USD-ért! Most úton a második meleg fényű, tuti nem rendelem be, de lehet cserélek vkivel, ha preferálja a meleget e helyett...
Kupon:
GB11.11DEAL75Szerk:
Opus BT - C3100 V2.2 töltő 18,99USD
Kupon:
GB11.11DEAL78Szerk2:
Lii-100 megint van 0,99USD-ért - ez lehet volt már
Kupon:
GB11.11DEAL76 -
BBéci
legenda
válasz
MittuDomain_ #38658 üzenetére
Akkoe egyelőre marad a neoprén borzalom. Két napja minden bekapcsoláskor világít az F1, viszont a reklamációmmal nem foglalkoznak, mindössze a bemásolt levelet kaptam három hete.
-
balazs1956
senior tag
Húha! Lehet, hogy reflink volt az összes?
Bocsánat, csak nagyon igyekeztem, hátha elmúlik....
Más: 26500 akkuból mi az ajánlott az L6-hoz?
-
Myers
senior tag
válasz
Nyugger001 #38653 üzenetére
Érdemes, nagyon is.
Szerintem azok jók lesznek, amiket írtál. Nincsenek túlmerülve.
Új korukban általában 2200-2600 mAh a kapacitásuk. Ebből az elhasználódás miatt lejön valamennyi, de jók lesznek azok. -
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy laptop akksiból kiszerelt 18650 -eskkel érdemes-e foglalkozni.Milyen
mA h.a teljesítményük általában? Érdemes e elemlámpás használatra gondolni?Azt hogy hány Volt van bennük meg tudtam mérni.Négy db 3.37, egy 3.4 és egy 3.38 V.os volt.Mivel nem vagyok járatos ezekben a dolgokban ezért várom a véleményeteket.
Köszönöm. -
Janaboy
veterán
Nitecore Tinihez van mail only ajánlat 23.95-ért Gearbesten.
-
BBéci
legenda
válasz
MittuDomain_ #38648 üzenetére
F1 belefér?
-
Egy-két
tag
válasz
balazs1956 #38638 üzenetére
Nekem is egyből packed és shipped out lett a rendelésem a héten azt hiszem vagy talán előző hét végén
jó gyorsan mennek a dolgok a gearbestnél ha van termék náluk
-
peestike
senior tag
Köszönöm szépen a klarus tippeket!
Még rágódom egy sort... -
MittuDomain_
őstag
Ma megjött az S2 tok az aliról, tökéletes, mindenkinek ajánlom, köszönöm az itteni ajánlást.
ez volt az -
blash
tag
válasz
ZozzV6 #38639 üzenetére
Azt az 18350-es Aspire akkut már nem lehet beszerezni, legalábbis azt írták itt. Pedig 15,50 dollár egész jó ár volt négy darabért. Remélem, hogy előállnak valami hasonlóval.
Hideget is bíró akkuk közül mi a választék? Mert rátaláltam erre: Evva Low Temperature Protected Li-ion Battery 18650 3.7 V 2900 mAh. Csak épp ez sem beszerezhető.
-
ace22
tag
válasz
balazs1956 #38638 üzenetére
Lehet, hogy korán örülsz. Nekem majdnem egy hete "Packed" az F1...
-
drinker
tag
válasz
ZozzV6 #38640 üzenetére
MI7PRO (-40% von le) $38.99
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Kozy10 #38636 üzenetére
Titánhoz nem találtál véletlenül?
Jaaaaaaa én azt hittem 12$ lesz az ár. de annyit von le a kupon...
Kaidomain.com-on olcsóbb. Ott kupon nélkül is 25,67$ -
balazs1956
senior tag
Tegnap este ráírtam a Gearbestre, a Zanflare 1 miatt, ma reggel jött a válasz, hogy ne változtassak, mert hirtelen lett!
Máris Packed a státusza. -
Kozy10
tag
válasz
peestike #38620 üzenetére
Klarus Mi7 Xp-l Hi V3 700LM
Kód:
klarusmi7
-US$12.00ez a legjobb amit találtam és működik
-
vince
őstag
válasz
kugyu21 #38633 üzenetére
WestBam tesztjeiben van összehasonlító fotó, pl. itt is.
-
blash
tag
válasz
Halkakas #38626 üzenetére
Kerestem én is 18350-es akkut, de ami tetszene, azt nem kapni: Keeppower 1200 mAh protected (12 dollár két darab). Ha nem szeretnél gatyit, akkor kerüld, aminek a nevében a fire szerepel.
-
arti1121
senior tag
sziasztok!
fiúk gondoltam megkérdezem tőletek, hogy tud valaki gearbest-es kupon kodot sunwayman C22CC lámpához??
köszönöm. -
Egy-két
tag
Convoy s2+ x8-as 10,99$ Gearbesten !
500 db van, ha valakit érdekelne -
-szabi-
addikt
Hi
Nem is tudtam van nekik: Astrolux C8 XP-L HI 1300Lumens 7/4modes A6 Driver
SZERK: Más.
Volt egy email ajánlatom Q8-ra 42€, de megint pre-order elérhető.
Akartam már kérdezni, több aksis lámpáknál többnyire sorba kapcsolják az áramforrásokat.
Viszont Q8 párhuzamos kapcsolású megoldást használ.
Emlékeim alapján ilyenkor az aksik az energia egy részét a közöttük lévő különbség kiegyenlítésére fordítják. Nem gond ez az aksiknak?üdv
-
Ra3
őstag
Annyival azért nem barátságosabb az ára, 13 vs 20 dollár, ha választanom kéne szerintem újra a Mi7-et venném, kb. 1800ft a különbség és XP-G2 helyett XP-L led van benne, meg azért mégiscsak egy ismertebb márka.
Lehet az is bennem van hogy ezekkel a pici, olcsóbb nem annyira márkás oldalkapcsolós lámpákkal szinte kivétel nélkül volt valami bajom, egyedül a Mi7 ami tökéletesen teszi a dolgát már egy éve. -
peestike
senior tag
Köszönöm szépen a Klarus ajánlatokat! Netán, ha mostanság le lehetne akasztani rá 20 dolláros kupont, akkor nem is gondolkodnék rajta.
Alap áron nekem elég erős... Convoy alkothatna valamit ilyen méretű akksira is. -
-
ZozzV6
senior tag
-
tomcsi23
veterán
válasz
balazs1956 #38615 üzenetére
Második sor, betű, majd 3 szám, pl Q188. Betű az év (abc sorban) Q=2017, 3 szám a gyártás napja adott évben, azaz július 8 (nulla a január 1.).
Zozz, felvehetnéd ezt is a listára, bár ritkábban akciós és még akkor is drágább mint pl a hg2.
-
tomcsi23
veterán
válasz
balazs1956 #38613 üzenetére
Ha nem most jött volna meg az akciós hg2 pakk (ami egyébként 2017. júliusi gyártás), rárepülnék. Még így is reszket az ujjam a rendelésen.
-
Clever0
senior tag
válasz
balazs1956 #38610 üzenetére
Azt írják lejjebb a kérdés-válasz részben, hogy Original Sony.
-
tomcsi23
veterán
válasz
balazs1956 #38610 üzenetére
Sony VTC6? Egyik legjobb cella.
-
tomcsi23
veterán
válasz
balazs1956 #38608 üzenetére
Én meg azt olvastam, hogy
4 x US18650VTC6 3120mAh 30A 3.6V 18650 Li-ion Battery
Még működik a kupon: DANY028
FIXED PRICE Coupon: $13.99 (+posta) -
balazs1956
senior tag
Most olvastam az eBay-es topikban, hogy akinek még nem adták föl a Zanflare 1 -es lámpát, (4500-5000K),
az ha ír nekik, hogy megfelel a 6000-6500 K-s is azt másnap feladják. -
ZolkoW
őstag
a lii-100am 4.22V-ig ttöltött, igaz,amint abbahagyta a villogást, valszeg negyed órán belül lekaptam,mert siettem,és utána pár perc után mértem, viszonylag komolyabb (legalábbis annó drágavót) műszerrel.
ja,amúgy igen szimpi jószág, a 4 dollárból sem értem,hogy jön ki.
-
Ra3
őstag
válasz
WestBam #38603 üzenetére
Én is pont ezt akartam javasolni, nagyon patika kis lámpa, és rengeteg választható szín van (az enyém oliva), de 20 dollár alatt még kuponnal se volt, mondjuk meg is ér annyit.
Az elemlámpablogos Lii100 megjött nekem is ma, kábellel és újfajta csomagban, az előző amit kaptam még a régi rendes műanyag csomagolásban volt az új papíron belül, ez már csak egy habfólia zacsiban. Mondjuk ha ezzel is olcsósítanak akkor engem nem zavar, a borítás úgyis a kukában vagy a fiók mélyén végzi. -
ZolkoW
őstag
olvasáshoz jobb szvsz, ha nincs is konkrét hotspot, hanem minél egyenletesebb a bevilágított terület, nagy szögben. pl. a Skilhunt fejlámpái tudják ezt (H03, H02, gondolom az 1-es is, az talán olcsóbb is.)
A forgatható fej azért kell, hogy mindkét állásban használd, vagy a könyök kell? mert hátrányát nemigen látom a 90 fokos kialakításnak, úgysem messze kell célozni vele.
a fejlámpákat gondolom ezért ajánlották neked, és nem feltétlen azért, mert csak fejen lehetne használni őket..soknak van mágneses talpa is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest