Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok!
Az egyik barátomnak most lesz a 40. születésnapja, és ezt a Convoy S2+ blue elemlámpát néztem ki neki. Kerestem elemlampablog.hu oldalon kupont, de az sajnos már lejárt. Tudtok adni hozzá érvényeset?
Vagy ha van valamilyen más fajta elemlámpa ajánlás egy 40 évesnek, azt is szívesen veszem.
Még nem találkozott ilyen "messzevilágító" kínai lámpákkal, gondoltam megadom neki a kezdő lökést.
Válaszokat előre is köszönöm! (LiitoKala 100 vagy 202 töltőt és Pana aksit is veszek hozzá, az nem gond) -
jozsi252
veterán
No úgy látszik az Xtar H3 fog kapni egy társat.
Olight H2R Nova. Írtam is Leitz-nek hogy mikor lesz náluk elérhető, remélem júni eleje fele kapnak ők is készletre. Tudtam egy ideje hogy fognak kiadni egy jóféle fejlámpát, de nem gondoltam hogy meg merik lépni azt hogy XHP-50 leddel adják ki.
1 percig tudja a 2300 lument, utána visszalép 750 lumenre, azt meg 110 percig tudja. Nem tűnik soknak az 1 perc, de mondjuk horgászatnál arra pont elég hogy behajítsam a szereléket.
-
dik
őstag
Az tény nagyon jól teljesítenek a H03-ban a panasonic védelemmel (18650) ellátott aksijai. Szóval eddig úgy néz ki minden jó...
-
peestike
senior tag
teljes lett a készlet, 16 nap volt svéd postával a 2 db NCR18650B akku.
már töltőben vannak, 54 és 56 %-ot mutatott kezdésnél a Nitecore UM20 -
WestBam
Topikgazda
Meg is jelent a heti cikkem a Rofis TR10 aprócska szteroidozott forgatható fejű elemlámpáról. A blogomban olvashatjátok.
-
5-ös kezelő
senior tag
Boruit fejlámpát sikerült szétbarmolnom, annyira rá volt préselve a kupak. Szinte biztos, h a forrasztások voltak a hibásak, talán egy TV szerelő ismerősöm még meg tudja reparálni - én ilyen mütyür forrasztásokhoz nem értek. De legalább van indokom előszedni a Warboy és a Skilhunt lámpákat most már.
-
benfolds
őstag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
ZozzV6 #33189 üzenetére
Ha már spoilerezel akkor én is a holnapiból: az általam tesztelt lámpa pedig irtózatosan meg van hajtva az apró méret ellenére, 2,82A-t mértem rajta. Nincs itthon ennyire bivaly 16340-es akkum ami ezt bírná folyamatosan, szóval nálam is tápról ment a teszt hőmérősdi részében
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #33186 üzenetére
Viszont ami érdekes. Mindkét lámpa oldalán van egy kis ablak amin ha merül az akku villog pirosan. A DS10-est multiméterrel mérve táppal láttam el a lámpát és csökkentettem folyamatosan a feszültséget. 3.25V-nál elkezdett jelezni, hogy kevés. Nem kapcsolt le hanem továbbra is villogott az oldalán pirosan. Egészen 0,7V-ig le tudtam menni. 1,5V-nál még volt minimum és kettes mód a 4-ből. A két magasabbnál ugyanúgy világított mint kettesen. Nem tudom ez valami anomália vagy csak táppal viselkedik így. Majd kipróbálom lemerült akkuval. Vagy ez a driver valami változata annak amelyik 1,5V-os elemekkel is működik..... Minden esetre érdekes.
A fej úgy láttam teljesen megegyezik a két lámpán, csak a típus gravírozás más. A csövek is csereszavatosak egymással de a tailcap nem mivel a DS10 csak 16340-t fogad. Emiatt a cső fele vastagabb és alul a tailcap kisebb. De a felső menet egyforma.
Akik a BLF Q8-ra várnak tudják, hogy elektronikus kapcsolós és a kapcsolóban van egy státusz led. A DS20 szinte kiabál azért hogy a kis led ablakot felhasználva kapjon tőlem egy másik drivert és ugyanazt a Narsil firmware-t mint ami a Q8-on lesz
Alap esetben nagyon alul van hajtva a DS10 és a DS20 is. A 10-es esetében a kis kapacitású akksi miatt érthető de a DS20 lehetne izmosabb. Konkrétan a DS10 0.65A-t vesz fel maxon a DS20 pedig 1A-t Ezért is gondoltam a DS20 tuningolására. A led alatt sima alu csillag van. Igazából a tesztben akartam ezeket is leírni csak nem tudtam magamban tartani. -
-
WestBam
Topikgazda
válasz
cbrfireblade #33184 üzenetére
Azokba tök mindegy melyiket teszed, mindkettő bőségesen túlteljesíti a lámpák áramfelvételét.
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Samsung INR18650-30Q
LG INR 18650 HG2A kettő közül melyiket vegyem?
Van vmi érdemi különbség, ami miatt érdemesebb azt venni?
(s2+, imalent hr20, xtar h3... ezekbe menne) -
ZozzV6
senior tag
Megjöttek a Skilhuntok. DS10 és DS20. Valami teszteket csinálok róluk majd.
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Megérkezett az Imalent HR20 fejlámpám.Nem rossz.... bár szinte csak kipróbálva volt, így nagy tapasztalat még nincs vele. Van egy Xtar warboy h3 fejámpám is, ami már bizonyított és semmi pénzért nem adnám
A Hr20-ban tetszik a fényerősség állítás... ahogy látom, erősebb is mint az xtar, elég jó szélességben terít is.
Mind a két lámpám neutral színhőmérsékletű, de qrvára elüt egymástól, tehát vki kamuzik
Xtar fénye sokkal "fehérebb".
Bár nem egy konkrét érték van megadva, hanem egy tartomány ezért lehet eltérés, lehet egyik a tartomány felső értékéhez van közelebb, amíg a másik az alsó értékhez....
Majd csinálok képet és akinek már nagy rutinja van, hátha meg tudja mondani mi a helyzet.
A beépített töltőt ki se próbáltam, de nem is nagyon fogom használni, olvastam, hogy voltak már gondok a hr20-szal és gondolom pont a töltője az amivel probléma adódhat.... mivel van töltőm, így hanyagolni fogom a beépítettet. -
dobolan
senior tag
Nekem erdőjáráshoz a C8 OP refivel tökéletes. Mérete és súlya pont jó, hogy ne érezd, hogy cipelsz valamit, és ha kell messzire is bevilágítasz vele max fokozaton. Blf A6-om van, jobban terít, de inkább ház körül általános felhasználásra jó, erdőben zavart, hogy nem világított elég messze. Convoy M2-m is volt, eladtam, mert az se világított sokkal messzebbre gyári állapotban.
Egyébként a tesztfényképekhez csak annyit mondanék, hogy összehasonlításra jók, egyébként a szemed érzékenyebb, a valóságban jóval több szórt fényt látsz.
Fejlámpa meg szerintem is kell, ha közelre világítás a fontos, mert az fix, meg a két kezed is szabad lesz. -
WestBam
Topikgazda
Üdv sorstárs!
Az M1 számomra tökéletesen megfelel erdőbe. Ő is hotspotos, de kevésbé erőteljesen, mint a C8, mellette jobban is terít, több a szórt fénye. Kisebb helyet foglal, a nadrág zsebében is elfér (ha más nincs benne), még éppen nem kényelmetlen a mérete Az összehasonlító képeken jól láthatod, hogy egy kijárt úton kb. mit fogsz vele látni erdős részen. Egy jó fejlámpát is vigyél magaddal, az sok esetben könnyíti a helyzetet, főleg ha meredekebb részen kapaszkodnod is kell, vagy tábort vertek és ott tevékenykedsz, sátor vagy függőágy állítása, tüzelő gyűjtése során. -
benfolds
őstag
amikor a lii-500 és a vc4 között vacilláltam, akkor a jobb teszteredmény alapján döntöttem a vc4 mellett. már nem emlékszem, hogy mi volt az, amiben jobb, ha érdekel, olvasd el a két tesztet. szerintem csak valami apróság lehetett.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Éjszakai erdőjáráshoz alkalmas lámpát keresnék. A Convoy S2+ a képek alapján nem világít túl messzire, a C8 -at meg túl hotspotosnak írták. Az M1 mennyire ideális ilyen célokra? Az S2+ -hoz képest megéri a dupla árat? Esetleg tudtok hozzá most valami kupont, amivel lejjebb lehet vinni az árát?Köszönöm
-
törölt tag
-
jmuranyi
tag
Sziasztok! Megjött az UV-s convoy s2+-om.
Nagyon szépen lehet látni vele a pénzeinken
lévő UV festékes ábrákat. Hogy mik vannak rajtuk... -
baltasar
csendes tag
Sziasztok! s2+-s3-hoz rendeltem tükrözésmentes üveget. Kérdésem lenne: Milyen szerszámmal lehet kitekerni a réz betétet a fejből? Egyenes zégerfogóval próbáltam,de nem akar megmozdulni.Köszi
-
benfolds
őstag
válasz
balazs1956 #33166 üzenetére
én lii-500-at vennék, nekem is vc4 van, és amikor le akartam tesztelni az akksikat, kölcsönkértem haverom lii-500-át, szerintem nagyon profi. ha újra vennék, akkor szerintem vc4 helyett inkább azt választanám (bár a vc4 állítólag picit "jobban" tölt).
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
egy kis segítséget kérnék tőletek.
van egy solarstorm bicaj lámpám, működött, aztán legközelebb akarom bekapcsolni nem működik. Ha felrakom tölteni, a töltője zölden világít, azt mondja töltve van. De ha össze dugom, a lámpa állapot jelzője semmit nem mutat. A legegyszerűbben, miként derítsem ki, hogy mi lehet a gond? az aksija, amibe 4 valami van,az mehetett egyik napról a másikra tönkre?
Ötlet? -
jmuranyi
tag
válasz
WestBam #33145 üzenetére
OTR M3-ban van ilyen aksim, általában
akkor viszem, ha vélhetően keveset kell
világítani
Konkrétabban, múlt héten egy konferencia
csúszott bele az éjszakába, és az autóig
kisétálásra használtam.
Vagy telente, ha tudom, hogy már sötétben
fogok hazaérni, azért ott van a kabátzsebben. -
Janaboy
veterán
Tudom es a válasz nem tudom, gyozkodom magam, h kell-e, aztan inkabb az jott le h s2+ es egy tolto kulon, de mivel olyanom mar van, az nem izgi
de persze olcsó es jo. Aztan azon gondolkoztam, hha mar veszek, legyen mas, de nem tudtam mivel.
Viszont a zozz fele skilhunt ds21 az tetszikSzóval ezért ez a sok kerdes
-
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
S2+ vagy S3-hoz lehet kapni olyan lencsét és/vagy üveget, hogy olyan homogén fénye legyen, mint a skilhunt h03-nak? Vagy van készen ilyen lámpa? -
Janaboy
veterán
Melyik lampa ajanlott 15-20 usd között 18650es akkuval mukodo, ami olyasmi, de nem s2+, de izgalmasabb legyen attól.
De azt nem tudom mivel lesz/lehet izgalmasabb. -
marton.m
tag
válasz
marton.m #33153 üzenetére
Közben kiderült, hogy az akksikkal volt a gond. Ki tudtam próbálni UltraFire akksikkal és minden gond nélkül világított a lámpa.
Gondoltam, hogy a Panáknak már úgy is mindegy, leszedtem a végükről a kupakot amiben a túlmerítés elleni elektronika van, és lám gond nélkül működnek.
Lehet gond belőle ha a továbbiakban a védelem nélkül lesznek használva? -
marton.m
tag
Ugyan ez a lámpa Aliexpressen ~6$-ért, rendelek is egyet.
Más:
Gearbestről rendeltem kb. fél éve faternak egy Boruit piros ledes lámptát. Mivel nem rég indult a méhész szezon ezért most lett csak előkapva, és már gond van vele. Az esetek 80%-ában nem működik, a maradék 20-ban bekapcsol, de akkor sem bírja sokáig. A forrasztásokat megnéztem, nincsenek elengedve, ezért csak az akksik lehetnek rosszak? Ezért vettem drágán Panasonic akksikat. -
-szabi-
addikt
válasz
WestBam #33147 üzenetére
Ára miatt itteni javaslatra úton van Eagle Eye X2R.
Ha kicsivel tovább nyújtózkodtam volna árban akkor inkább választottam volna Zanflare F1 mint említett nitenumen lámpát.Más, múltkor apám kapott S3 lámpát x6 driverrel, ma kérdeztem, hogy válik be.
Nagyon tetszik neki azóta régi lapos elemes elő sem kerül.üdv
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #33145 üzenetére
Az Olight S1R-be 16340-es akku megy, de semmi pénzért sem válnék meg tőle, nagyon szeretem! Igazából 4.5 óra környékét tud mid fokozaton ami 60 lument jelent. Szóval annyira azért nem kicsi az üzemideje neki. 60 percet tud 300 lumenen.
Szóval ha szerelni kell valamit, vagy a kocsiba kell keresni este, vagy csak simán ki kell menni az udvarra valamiért, mindenre megfelel ez a lámpa.
Igaz hogy a 900 lument csak fél percig tudja, de az sem kevés amúgy.Amúgy függ attól hogy milyen az a 16340-es lámpa. Ennek az alja alapból mágneses, mármint nem csak a töltésére értem, hanem a tailcap-re, szóval szerelés keresés akármi közben bármilyen fémtárgyra fel tudom "rögzíteni".
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #33145 üzenetére
Mivel sok lámpám van ritkán kerülnek sorra egyes darabok. De amit ilyen akkuval használok az általában csak kulcstartóra, táskába rejtett tartalék. Ha rendesen világítani akarok esetleg huzamosabb ideig másért nyúlok. S2+, M1, Small Sun MT-G2, Skilhunt H03 stb.
Vagy Keeppower IMR 18350-el rövidített Jaxman E2L amiben az a poén hogy 8A-t le tud adni az akku és még kisebb lámpából jön elő az a rohadt sok fény de ez csak villantani jó haveroknak mert amúgy 8--10 perc alatt lemerül turbón. Persze fél perces szakaszokban mert ráég a kezed. -
WestBam
Topikgazda
válasz
Janaboy #33140 üzenetére
23$-30% pontokkal (ha van) már közelít az áhított árhoz. Egyébként jó kis lámpa, simán éri a jelenlegi olcsósított árat
16340 akkus lámpát használókhoz intézném a kérdésem:
Titeket mennyire zavar az alacsony elérhető üzemidő?
Vagy: Titeket is zavar az alacsony üzemidő?
Konkrétan mire használjátok az ilyen akkuval üzemelő lámpátokat?
Köszi előre is a választ! -
jozsi252
veterán
válasz
peestike #33141 üzenetére
Sajnos csak úgy tudod őket letesztelni ha olyan a töltőd ami képes kisütni. És onnan már látod hogy az adott akku tegyük fel 2500mAh-s, de csak 500 jön ki belőle, akkor egyértelmű hogy rossz. De amíg nincs ilyen töltőd, addig zsákbamacska az egész.
Esetleg ha van olyan töltőd ami kijelzi a betöltött kapacitást, abból is lehet valamilyen szinten következtetni, teszem azt ha nagyon kevés megy bele akkor szintén kuka, vagy ha irreálisan sok akkor is.
De a tuti módszer a kisütéses. -
Janaboy
veterán
Westbam elolvastak a nimenumen ta01es tesztet, jo kis lampa tetszik, 15 dolcsi korul vennem is
Bar amugy 23usd eppen a gearbesten az se rossz ar. -
peestike
senior tag
Esetleg van tipp arra, hogy milyen módon lehetne kiszűrni a hibás akksikat? Multimeter most nincs, mérni nem tudok. Bedöglött egy, másik persze még nincs. Szétszedtem egy laptop akksit, 6 db volt benne. Laptop kb 15 perc alatt szívta le. Most feltöltöttem mind, elvileg mind működik, csak ki akarnám szórni a legrosszabbakat. Van erre valami bevált tecnikája valakinek? Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Vegre sikeresen megerkezett gearbestrol a pakkom:
- Convoy S2+, dobozan ez all: U2-1B *6 -> ez mit takar pontosan?(marmint nem a *6, azt ertem)
- Liitokala Lii-100
- zold Pana akksik fasttechrolKerdesem: bekapcsolom a lampat, felveszem a fenyerot 3-as fokozatra, baromi eros, tetszik! Kikapcs-bekapcs, es 1-es fokozaton van. Ujra bekapcs, fullon van...
Ezt miert? Miert nem jegyzi meg, hogy hagytam? Es miert valtogat?Koszonom!
-
WestBam
Topikgazda
Srácok:
Sok fórum van ahol ezeket az eszközöket is ki lehet beszélni, de a MA! és aloldalai nem ezek közé tartoznak. Légy szíves a KKVE eszközök tanulmányozását ne itt folytassuk.
Köszönöm! -
Clever0
senior tag
válasz
Vertigo18 #33131 üzenetére
Nem tudom, hogy mit rontottam el. Erre gondoltam: Police led lámpa sokkoló 20.000w (2015.08.31.)
-
törölt tag
válasz
Clever0 #33129 üzenetére
Bakfity pedig tényleg megnéztem volna a specifikációját meg a vetítési képét, mert rokonságban van valakinek egy, és amikor mutatta leesett az állam a dologtól!
Persze akkor még semmi lámpa műveltséggel nem rendelkeztem, de hogy lámpa és sokkoló, az nagyon megfogott
Sokkoló megfogottbújtatott poén
-
Clever0
senior tag
Most jött szembe a neten: Police led lámpa sokkoló
-
benfolds
őstag
válasz
AndrewBlase #33123 üzenetére
persze ez nekem csak egy vágyálom, azért mondtam, hogy jó lenne, ha a tavalyi-tavalyelőtti nagymenők ára visszaesne. mondjuk a harmadára.
80$-ért bevállalnám a legerősebb meteort.
-
peestike
senior tag
lassan jönnek már a rendelt cuccok, ma megjött az akksi töltő.
végül is anno olvasások után ez lett (remélem nem lőttem vele mellé): nitecore um20
ha minden jól alakul, akkor hétfőn megjön a gearbest-es convoy s2+ is.
akksik is folyamatban, talán jövő hét végére.
szétszedtem egy laptop akksit, ami már összességében halott volt,hogy kipróbáljam a töltőt, most van benne 2, lassan-lassan feltölti mindkettőt. -
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
benfolds #33115 üzenetére
Bakker, ennek már van fénye!
Biztos örültek a lakók, amikor az ipse éjjel tesztelte a lámpát.
Na és az ára?
Van aki megveszi ennyiért? Oké, hogy brutál, de azért na, kb 70e-t kiadni egy lámpáért? Kutató/mentő csoportnak okés, de magánemberként?
-
F.B.I.
veterán
Üdv urak!
Sikerült vásárolnom esti munkavégzéshez egy Boruit RJ-02-t de sajnos nagyon nem figyeltem és most néztem érkezéskor, hogy ebbe 18650-es aksi kell.
Tudnátok ajánlani esetleg nektek is bevált márkát? Illetve gondolo van rá lehetőség, hogy esetleg telefontöltővel töltsem, ilyenkor visszajelez valahol ha teljesen feltöltődött (sajnos csak melóban fogom használni, ezért ott kell megoldanom a töltést, a lehető legegyszerűbben és legolcsóbban)?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
belsodavid #33117 üzenetére
Legtöbben egy SK68-on vagy egy Lumintop Tool-on meglepődnek ami 110 lumen. Bár aki engem közelebbről iser az már csak azon lepődött meg ami műanyagot olvaszt meg papírt gyújt.
-
-szabi-
addikt
-
benfolds
őstag
acebeam x45 16500 lumen. a második gondolatom az volt, hogy talán lejjebb megy a noctigon meteor ára amiatt, hogy van már jobb nála.
-
Joshi
titán
Megint rendeltem egy lámpát, mégpedig egy akciós SingFire SF - 348 180Lm Cree XPE R3 Mini Stainless LED Flashlight - SILVER-t.
$5.13 dolcsiért nem lehetett ott hagyni.
-
benfolds
őstag
válasz
belsodavid #33108 üzenetére
a tesztképek alapján nekem az xml2-es egy kicsit jobban bejön amiatt, hogy több szórt fénye van. de alapvetően annyira nem vonz, hogy messzebb, viszont sokkal "szűkebben" világít, mint az s2+/s3. ha már thrower, akkor legyen valami durva és/vagy olyan, aminek viszonylag van szórt fénye is, mert a hétköznapokban úgysem használnék egy "kicsi" throwert, haverokat elkápráztatni meg azért kevés egy c8, úgyhogy akkor inkább egy l6.
de lehet, hogy rosszul gondolom, nem volt a kezemben még se c8, se l6.
-
belsodavid
aktív tag
válasz
benfolds #33107 üzenetére
A C8-am XPL HI leddel van. hasonlítgattuk U2-es és T6-os leddel de egyértelműen fényesebb és picivel másabb a vetítési képe. (Nekem jobban tetszik). Ja ezek még az Ultrafire C8-ak voltak. A C8 mire jó? Távolra! kis fényerővel jó udvarban is. Igazából használható mindehol. Pici és az álla leesik tőle mindenkinek. Ja meg olcsóbb mint a nagyok! Viszont a nagy lámpa meg nagyot tud mutatni. Van Trustfire TRJ 12 5x T6-os, na az kemény. Viszont nekem az 1 ledes lámpák tetszenek. A lényeg én nem használom semmire kb, csak van és néha "bohóckodunk" velük. Az 502-t szoktam autószereléshez, annak már nem számít, viszont vettem egy Bourit RJ 02-t na az még jobb oda.
-
benfolds
őstag
válasz
belsodavid #33106 üzenetére
a c8 amúgy hova jó általában? én is úgy voltam vele, hogy a mindennapi használatra tökéletes s3 mellé egy c8, de nem látom, hogy hol tudnám használni, ezért szerintem szkippelem, és rögtön egy l6.
egyértelmű, hogy csak bohóckodásra lenne, de arra gondolom sokkal jobb, mint a c8.
-
belsodavid
aktív tag
válasz
ZozzV6 #33100 üzenetére
Akkor annyira nem lenne nagy durranás számomra. Most nem húzom tovább veszek egy L6-ot Liitokala akkuval és mágnessel Gearbestről. Milyen töltő lenne megfelelő a 26650-es akkukkhoz? Valami aranyközép út kellene. Előre is köszönöm. Úgy sem lesz használva az L6, a C8 sincs, de kell
-
ZozzV6
senior tag
Nem találtam el. 6 db világító kapcsoló panel jött OSHParktól 10 db fémgombos convoyhoz való gumi ami átereszti a fényt mert gyárilag fekete. Egy 7A nagyonmeleg fényű S2+ egy ismerősömnek és neki 2 övcsipesz.
Ezek pedig az Ali webshopról Simontól jöttek.
Ide több fényerő kell majd mert kevés fény jön át:
Színhőmérsékletek UV fényben:
1A, 3B, 7A
Szabad szemmel:
7A, 3B
Az utolsó képen ha nagyban megnézitek jól látszik hogy mennyivel alacsonyabb PWM frekvenciával dolgozik a bal oldali régi Convoy firmware mint a jobb oldalon a fokozatmentes. -
ZozzV6
senior tag
válasz
ZolkoW #33103 üzenetére
Most 39.99 GB-n a 6500K-s és ebből még pontozhatsz
Bár a lámpának utánaszámolva az a 2,6A az akkunál van mérve. Ez a led meg 12V-os tehát ha hatásfokot nem nézünk akkor is max 0,65A megy a ledre ami nem igazán sok. Ez a led 2-2,5A-t kibír 12V-on. Felette megdöglik. Nem is melegszik szinte egyáltalán a lámpa ahogy írta Westbam szóval elférne itt még némi tuning.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #33101 üzenetére
ó... Kellett neked megírni hogy jobb mint az L2 és kisebb is. Meg még kuponozva vagy pontozva megnéztem olcsóbb is... Na most lehet megint gyűjteni.
Van két értesítőm amiért mindjárt megyek a postára. Ha minden igaz a Skilhunt DS10 és DS20 lesz az. Lehet egy kis összehasonlítót csinálni majd.
-
WestBam
Topikgazda
A héten az UTorch UT02 került terítékre, cikk a blogomban. Simán lehet az L2 alternatívája ha a kompakt méret fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen processzort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest