-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Alapvetoen nem hasznalom az Optimus-t, de akkor kiprobalom.
Amit hasznalok (dGPU-s, UEFI-s) DELL E6440, annak semmi baja nem volt az (altalam preferalt kulso monitoros) eGPU megoldasokkal. Osszedugtam es mukodott. Persze az instabil Gen2 kapcsolat miatt neha elverzett (EXP GDC).
Mivel kiprobaltam a EXP GDC-t egy (dGPU-s, de nem UEFI-s) HP 8460p-ben is az, ahol semennyi stabilitasi problemat nem mutatott, ezert felhagytam az E6440 + EXP GDC komboval.
A HP-nal a Large Memory Area-t kapcsoltam be DSDT-vel es Windows teszt mod engedelyezesevel.A #4891-es hosszaszolasomban a kep nem az enyem, hanem wimpzilla@egpu.io-tol szarmazik, az egpu.io-s topikjabol.
(XPS 15 L502x ) / ThinkPad T530i / Dell e6320 + EXP GDC v8.4d + R9 270 and Beyond!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest