- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Úgy tűnik ez a lépés kimaradt [link] , mostmár pöpec minden.

mindennel együtt ~41 euro-ból leválasztható pcie 4.0 x4 adapter

VGA Adapter [link]
Oculink male kábel: [link]
nvme to oculink female: [link]Most ez még olcsóbban kijöhet az akciók miatt, ha valaki ilyet szeretne.

A múltkor linkelt F43SG PCIe 5.0 nvme adapter rámával együtt is olcsón megvehető.
-
laychi
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Ahogy néztem, ugyan az, mintha direktbe letiltom, vagy én néztem rossz helyen.
Az Unsupported Graphics Card üzenet az epic gamestore-nak volt köszönhető.
Érdekes, hogy Win 11 alatt azt jelzi, hogy az eszköz megfelelően működik.
Viszont Win 10-es külső vinyóval néztem, és a 31-es hibakódot jelzi, akárcsak az error43 fixer jelezte.
Ahogy nézem ez valami tápellátási probléma, illetve energiatakarékossági.
Egyenlőre nem sikerült kiküszöbölnöm. -
laychi
veterán
-
S_x96x_S
addikt
válasz
xabolcs
üzenetére
lehet, hogy nem voltam pontos ..
azt szeretném, hogy
egy meglévő desktop konfigot átalakítani úgy -
hogy dual use legyen ..
vagyis egyrészt úgy müködjék mint egy ThunderBolt-os eGPU doboz
( alaplapról leválasztva .. )
és úgy is tudjon müködni, amikor x16 -al az alaplapra csatlakozik.
Vagyis emiatt nem akarok felesleges eGPU-s dobozt,
csak a müködést akarom emulálni egy desktop-al. -
bzolika10
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Nem is fűztem hozzá sok reményt, de reménykedtem, hogy hátha működik, de sajnos ez most nem jött be.
Most próbáltam ki egy sima 10gbps-es usb kábellel, ami nem tb képes, azzal tapasztaltam ezt a kezdeti szaggatást, de ez nálam kb 10 másodpercen belül elmúlik a csatlakoztatástól számolva.
Lehet, hogy csinálok majd egy esp8266-tal egy nyomógombot ami wol-t fog küldeni, azzal talán felébred.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Megjött a dokkoló végre.
Egyenlőre egy 1050 van a Sonnet 350-ben, ami nem érződik erősebbnek a P50-em beépített Quadro M2000M kártájánál.
A dokkoló nekem tökéletesen működik, semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig, hogy a gpu elé kötöttem. A gpu után amúgy se tudnám, mert a Sonnetnak csak egy TB3 portja van. Egy valami nem működik, ami kicsit idegesít: Nem tudom felébreszteni a gépet a dokkoló power gombjával, ezért mindig fel kell hajtanom a gépem fedelét.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Igen, erre gondolok. Jelenleg egy sonnet 350 van, csak ez ugye nem támogatja a PD töltést sajnos, ráadásul usb és ethernet port sincs rajta. Ezzel a dokkolóval talán meg lehetne oldani, hogy csak 1 kábelt kelljen bedugni a gépbe.
A dokkoló és a gép közé mit érdemes tenni? Ugye nem kell az eredeti hp kábel, aminek az egyik vége sima thunderbolt, a másik pedig thunderbolt + tápcsati. Arra gondoltam, hogy veszek egy hosszabb usb 4 kábelt és akkor az egész setupot el tudom tenni az íróasztaltól messebb.Szerk: 100 watt alatt van a laptop
-
tuto558
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Semmilyen "nagy" címet nem szeretnék igazából, csak MMORPG-zek néha és az lenne a cél, hogy 1080p-ben egy raiden ne essen le 10 alá az fps, mint most az iGPU-val. Erre a célra felesleges egy új notebook, vagy asztali PC, azért gondoltam, hogy belevágok ebbe az eGPU projektbe.
-
tuto558
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Köszönöm az infót, akkor valószínűleg egy SATA SSD-nél maradok és m.2 nvme helyére meg majd egpu.
Még egy kérdésem lenne, bár ez már talán kicsit off:
Ez ugye pci-e 3.0 x4 , sávonként 1 GB/s, vagyis max 4 GB/s
Nvidia VGA-knál valahol fel van tüntetve az az adat, hogy milyen sebességen üzemelnek maximum? Olyan VGA-t akarok venni, ahol a pcie 3.0 x4 még nem bottleneck neki, feleslegesen nem vennék erősebbet, ha emiatt úgyse lehetne kihasználni. -
-
-
válasz
xabolcs
üzenetére
Abba a nézetbe semmi nyoma

Normál nézetbe:Most néztem, DDU-t használtam és notebook drivert tettem fel, csak laptop GPU van (eGPU-t még nem csatlakoztattam) és ilyen 120-130W a max TDP (CP 2077 és Forza Horizon 5 mind2 1440p Ultra/Extra grafikán) a 2080S-nek, aminek bőven 200W+ kéne hoznia... lehet egy teljes SSD Clean lesz eszközölve és Win10 feltolva, mert ez a Win11 (22H2 Update) egy nagy rakás k*ki...
Más:
Driverezése nV részről hogyan ajánlott?
Noti és desktop driver legyen felrakva, vagy elég csak desktop is (vagy notebook driver)?
2080S az noti cucc/GPU (MXM Card)
Az eGPU-s az asztali kártya, tehát desktop
Ez itt a kérdés!?
Vagy kérdezzem nV Supportot?
-
-
-
Uszomester38
csendes újonc
válasz
xabolcs
üzenetére
Nem baj a hordozhatóság egyáltalán. Ezért is szeretnék pc-t mert úgy sem hircibálom. Ha meg késsz a pc akkor ezt visszaalakítom. A kábelezést megoldom valahogy kitalálom. Az adapterhez is van itthon két régi tápegységem az eggyik azthoszem 450 a másik 500 vagy 550 wattos. Tényleg csak azért jött ez az ötlet mert szeretmék egy asztali pc-t összerakni de mivel kell oda is videókártya ezért gondoltam azzal kezdek akkor és ezzel is tudom addig használni,mert csak apránként tudom összevásárolni a cuccokat. És mivel játszok rajta most legfőkébb bf4 et és folyamatosan fps hibákat dob ezért nem olyan élvezetes, és félek hogy nehogy ez miatt hamarabb haljon meg a laptop mint mondjuk össze tudom rakni a pc-t. A processzor folyamatosan 80-81 fok káték közben a gpu 60-61. Ez miatt félek nehogy idő előtt lehaljon. Most megpróbálom thermal grizlyvel újrapasztázni de 2 hónapja volt pasztázva mx4-el.
RM007: én ali expressen néztem az adaptert. Félek én is hogy belefutok ilyen problémákba. Ennyire nem szeretnék igazából belemenni hogy ilyen problémák legyenek mert úgy is az aztali a cél. Igazából az lenne a jó hogy megveszem a cuccokat összerakom hogy működjön. Amiket videókat néztem ott összedugták a dolgokat deiver telepítés és nagyjából ment is.
-
Haart
addikt
válasz
xabolcs
üzenetére
Megvettem hirtelen most a kábelt működik. Így most egy 6osból lett 2x8.
De most tlaáltam az iponon 8-as kábelt amiből 2x8 lesz.
Egyébként a kártya tökéletesn müködik msot is. de a biztonság kedvéért megveszem az iponos kábelt mert az 8ból osztja nem 6pinből.
Egy kis tesztelés superposition az msi 3080-al.
1080p extreme: 9468 pont
4k optimal: 11037 pont
3dmarkot nemtom rávenni hogy a 3080-at használja érdekes módon az a quadro beépített szart használja tesztnél
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
-
azbest
félisten
válasz
xabolcs
üzenetére
a dp, usb, táp bemenetek mellett a thunderbolt header kábel az lehet valaki inteles nyomor lehet, hogy ne lehessen használni olyan géppel, amire az intel nem adja az áldását. Bár vannak videók arról, hogy van aki amd rendszerben is használt hasonló kártyát a tb header kábel bedugása nélkül. De lehet nem teljes értékűen vagy sehogy sem működik egy véletlenszerűen választott rendszerben.
-
válasz
xabolcs
üzenetére
Köszönöm a lehetőséget!
Közben vásároltam elég jó áron egy Asus ROG XG Station 2-t az apróról.
Sajnos nem találtam olyan laptopot amivel rendesen ki tudtam volna próbálni, szóval addig azért rágom a kefét amíg megjön majd a GPD.
Majd írok egy rövidke tesztet ha minden összejön. -
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Kiprobaltam, MSI RTX 3080 SUPRIM X cipokanallal belefer.
Tovabbi elonye a haznak, hogy szabvanyos SFX tapot hasznal, igy a teljesitmeny-bovites nem akadaly.
-
Wyll
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Nálam is 2,5 GT/s, illetve PCIE 4x 3.0 terhelés közben is, bár ez szerintem az adott konfig interfészeinek a sajátja, szóval valószínűleg a Thunderbolt itt ennyit tud.
Ja és kipróbáltam, nálam aktivált MX130-cal sem akadozott most a Furmark. Érdekes hogy nálad mégis..
Érdekes összehasonlító cikk PCI Express vs Thunderbolt 1/2/3 témában
-
Wyll
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Eddig még nem tűnt fel.. Honnan láthatom amúgy, hogyha felébred játék közben? Csak magából a lagból, vagy esetleg más (biztosabb) jele is van?
(Azt már olvastam, hogy hogyan lehet az mx130-at jól letiltani.
) -
válasz
xabolcs
üzenetére
Ha segítesz, hogy milyen programmal hogyan nyitottad meg ezt a fát, akkor menézem én is az én rendszeremen.
Annyi biztos, hogy ha GPU-Z render teszten belül megban az x4 3.0,akkor maxon pörög a kártya és minden oké.A többi GT/s értéket is úgy mérted, hogy közben terhelés alatt volt a kártya, mint a GPU-Z?
-
hito
nagyúr
válasz
xabolcs
üzenetére
És húzzuk magunk után a hosszabbítót
Délután ha összejön viszem KillHates-hez és meglessük, hogy másik géppel megy-e az Omen. Ha igen, jön a rendszer újratelepítés. Ha az sem segít, akkor nem szeretik egymást a GPD-mel, úgyhogy más eGPU után kell néznem.Gibabyte-tal egyébként szépen együttműködött, úgyhogy reményeim szerint a TB porttal nincs gond a gépemen.
És köszi a felajánlást

-
hito
nagyúr
-
Frawly
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Ennyire erős kártyákat eGPU-ként nem hajtottam, de szerintem mikor csak egy GPU-t hajtasz róla, akkor csak a 12 V-os ágat használja, és ezen az ágon csak bizonyos A-t bír, ergo nem az egész táp teljesítménye áll a kártya rendelkezésére, hanem csak amit azon az ágon, és azon a csatin, csatikon ki tud tolni.
Másik oldalról viszont ha csak egy GPU-t hajt az egész táp, akkor nem kell CPU-t, alaplapot, stb.-t vinnie, ez meg annak irányába kéne mutasson, hogy kisebb táp is elég lehet, de itt megint az ágakat kell nézni, nem a táp összteljesítményét, ami az összes ágra egyszerre van megadva.
-
válasz
xabolcs
üzenetére
Egyelőre biztosan ez lesz a megoldás, bármennyire is tüneti kezelés.
Végül nem is kellett a driverrel szórakozni, a PnPUtil-nak van egy /restart-device opciója, ami tökéletesen megfelel a célnak, ezt futtatom, mikor a Kernel-Power 107-es esemény bekövetkezik (visszatérés készenlétből). -
válasz
xabolcs
üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is, elvileg a PnPUtil-lal lehet az eszközillesztőt variálni, mondjuk kérdés, hogy driver frissítés esetén mindig át kell-e írogatni az elérési utat, na meg kicsit zavar, hogy eddig enélkül is ment valahogy.
Aztán persze az is lehet, hogy azért működött korábban, mert az még 1909-es build volt, ami nem is akart frissülni valamilyen okból, most meg 20H2 van fent. -
Razermazer
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
A következő volt az ok, nagyon érzékeny az expresscard csatoló, pedig szépen bekattan így ha egy kicsit is megmozdul már reboot.
Biztos hozzáértem, vagy a gépet megmozdítottam, aztán mindig csinálta nekem.
Ugyanis új tápnál is csinálta teljesen rendszertelen módon(én voltam a rendszertelen mód
), a kártya mizéria setup 1.35 el orvosolható, utánaérdeklődtem az ati eltávolításának és lehet nem kell dummi kártya a helyére.
A laptop ezután sima igpusként működik tovább, onnantól meg baromi egyszerű már az egpu-t hozzácsatolni driver problémák megszűnnek az biztos. -
Razermazer
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Hát utánanéztem én is, nem nehéz természetesen teljes rendszert clone van a win 8.1 ről, így vissza tudom dobni, és még az egpu előtti.
Sőt még lehet úgyis, hogy nem konvertálod át gpt-re hmmmm ezzel elleszek hétvégéig, meg hétvégén is ráérek!
Ezt az "oda vezető utat" letiltottad ez annyira jó
megfogalmazás, eleve biosba nem tudom, ugye ott csak a switchable ki meg be kapcsolása van, mindjárt mutatom hogy miért ilyen gány
Egy vezérlőn csüngnek:
[kép]
[kép]
[kép] -
Razermazer
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Szia
Hát igen tudom, hogy az az egyszerűbb út, de sajnos a rendszer legacy módban lett telepítve anno egy dell t5500-ra mivel ő csak azt érti, így került át a laptopra is, ott variálni nem lehet. Vagyis lehet új telepítésű op rendszerrel ami uefi módban van telepítve.
Ez a rendszer egy win 8.1pro 8 éve van már velem köszöni szépen rendben üzemel, úgymond jól belaktam. Nincs összebuherálva csak portable programokkal használom(van azért egy két regiszteres) és offline frissítésekkel így nagyon gondom nincsen vele.A fenti kérdéseimhez adalék, hogy nem lehet kikapcsolni a switchable gafikot mert az amd enduro vezérli az intel gput is, ami elég érdekes, hiszen külön kellett az intel drivert is telepíteni meg az amdt-is.
De a tényen nem változtat, hogy ha kikapcsolom akkor eltünteti az eszközkezelőből az intelt és csak az amd marad. Setup ilyenkor nem látja az igpu-t és kalap kabát.
Úgyhogy ilyen tandem öszvér rendszert sikerült összehozni, hogy setup 1.35-el letiltom az atit akkor eszközkezelőből is eltűnik, de az intel ott marad, szépen felmászik az nvidia driver.
Az ati drivert ilyenkor lekaparom ddu-val, akkor megint nem látszik az igpu szóval evvel a laptoppal nem egyszerű a történet.
Ha jól sejtem minden esetben mikor használni akarnám az egpu-t akkor a setup 1.35 kell futtatnom, a beállításokat nem lehet elmenteni benne? minden alkalommal be kell állítanom szerintem lehet csak én még nem találtam meg hogy hol!
Valószínűleg lehet indítani is automatikusan ezt sem találtam még meg vagy csak rossz helyen kerestem! -
tukko1
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Felismerési problémáim nincsenek, csak fagy és kékhalálozik!
Maga az adapter instabil vagy a hozzá adott kábel miatt instabil?
PE4C biztos nem veszek, mert kb 150 dollár szállítással, vicc az egész!
Most rendeltem az aliról egy ilyen "5 dolláros adaptert", kiváncsi vagyok, elvileg ezzel is működhet!
Rendeltem ferrit gyűrűket is, elvileg ez is segíthet a Beast-en!
Esetleg csinálok egy másik kábelt a beasthez, ha rájövök hogy tudom szétszedni az expresscard adaptert! -
tukko1
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
UiLeírom a történetem
HP 2570p
16gb ram
3630qm
Beast 8.5c expresscard
Gtx 780
Win 10 Gpt
Ha összedugok mindent és úgy kapcsolom be nincs kép!
Ha windowsba csatlakoztatom felismeri, fel tudom telepíteni drivert hibát nem ír, de fagyások és kékhalálok vannak folyton! 3dmark feléig betölt és kékhalál vagy fagyás, egyszer sem indult még el! Farcry 3 próbálkozok, elindul, de csak gen 1-be működik kártya 18-28fps között fut a játék!
Úgy tudom elérni hogy gen 2 be menjen a kártya hogy az Igp driverjét lecserélem "Általános Microsoft-videkártya" -ra az "Intel(R) HD Graphics 4000" helyett, de csak akkor nem fagy ki a Far Cry ha MSI Afterburner-be levesz a Gpu mag órajelét -100Mhz-el és a memoriáját -500Mhz-el és így 50-60fps-el fut a játék, de csak külső monitoron! A 3dmarkt így is lefagy, úgy hogy leállnak a ventik a kártyán, a gép nem kapcsol ki, de se kép se hang!
Kb. ennyi bár biztos nem írtam le mindent!Gondoltam kipróbálnám ezt a setup programot, feltelepítek egy windowst mbr-be, de 15 dollárt nem fogok luftba kidobni érte!
-
Polllen
félisten
válasz
xabolcs
üzenetére
Végül igazad lett. Ki akartam próbálni egy régi tápot, amivel végül is nem indult a rendszer, így visszaraktam a régit, viszont azóta semmilyen fagyás nincs. Valami kontakt vagy árnyékolási probléma miatt indulhatott újra a Mgép, mert semmi egyebet nem csináltam, mint lehúztam a tápkábelt és vissza. most órákon át tökéletesen fut a fallout 3 is.
-
Polllen
félisten
válasz
xabolcs
üzenetére
Árnyékolási/földelési gond miatt fagyhat ki ha régi játékkal játszom?

Azt látom, hogy mindig egy nagy lag előzi meg, de akkor egy Division alatt nem kellene előjönni? Az folyamatosan nagyobb teljesítmény...
Amúgy nyilván boldog lennék, ha ezzel megoldható lenne, mert amúgy többnyire régi játékaim vannak...

-
saby97
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Win10 1803: Gépház > Kjelző > Grafikai beállítások (legalul) > Univerzális alkalmazás (legördülő menü) > Alkalmazás kiválasztása > XBOX.
Hozzáadás.
Megjelenik a listában, rámész > Beállítások.
Itt ki tudod választani, hogy miről fusson alapértelmezetten.Nálam az Optimus féle "Futtatás grafikus processzorral..." menüpont is van, de nem működik. Ugyanúgy arról futtatja amiről ő gondolja, ha külső kijelző nélkül használom. Ez a Microsoft féle beállítás belső kijelzőn is működött nekem, szóval talán hatásosabb. Külső kijelzővel az Optimusos módszer is működik.
Egyébként maga a GameBar elérési útja: "C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.XboxGamingOverlay..."
Bár nem lehet csak úgy futtatni, mert UWP app (gondolom én), de ha nvidia vezérlőpultban bejegyzed, akkor talán tudni fogja hogy az adott exe fut és mit kell használnia hozzá.
-
kzsolt00
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Ez a "játéksav" nekem tök új, és nagyon fure kifejezés

Amőgy mi a helyzet az nvidia shadowplay-el? Habár azt már látom, hogy evvel az eGPU lenne terhelve, de azért kipróbálnám. Gforce experience legyen felrakva, abban van a shadowplay. Pofon egyszerü. Asztali PC-ben ezt használom.
-
-
Doink
aktív tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Csak az újonan érkezőknek írom ide hogy ez nem azt jelenti hogy fullhd belső kijelzőn x1 linken csak 20% teljesítménycsökkenés van. 1080p belső kijelzővel x1-en akkora a sebességcsökkenés játékokban (>50%), hogy csak külső kijelzővel érdemes nekifutni.
r9 390x-el:
külső FPS: 54.0(min:24, max:97), Score: 2260 (fullscreen)
belső FPS: 15.9(min:13, max:17), Score: 655 (windowed áthúzva a belsőre) -
saby97
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Az optimus elméletileg magától működik. Csak azért kérdeztem, mert a képen monitor nélkül megy a kártya, így optimussal hasznalják.
HP 8470p-n nekem is stabil volt EC2-n a 9600GT, de a GTX 560-nak sokféle baja van. DSDT nekem is megvolt, a 9600GT-nek kellett, ez most nem ad 12-es hibát DSDT nélkül sem.
Cserébe instabil
-
saby97
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Az optimus neked "csak úgy" működik?
Én most egy GTX 560-at tesztelgetek, de monitorra kötés nélkül a gpu-ról csak az iray render fut, meg a CUDA-Z.
Hiába indítok alkalmazást jobb klikk -> futtatás grafikai processzorral (vagy valami ilyesmi, most szó szerint nem tudom), akkor is az igp-n futnak a programok.U.I.: Közben látom alufóliázol rendesen.
Nekem is vannak stabilitási problémáim, mint kiderült a zajjal van gond.
Neked mennyit segitett az alufólia? -
bb.bocs
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
igen a gen2 miatt ajánlották
és eddig teljesen jól működik 
jó ez is ami van, de jó lenne más színben,és nem igazán tetszik ez a kamu ventilátor tömeg
(próbáltam csinálni totál átlátszó plexit, de elmértem
) csináltatni is lehet jó pénzért
még nem tudom mi lenne a jó, de nagon királyul nézhetne ki egy totál átlátszó "dobozba rejtve". -
bb.bocs
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
váó!!! köszi! annyi hogy nekem elég spéci a dolog, egyrészt ugye fix pcie kábel van,ez még a kisebbik... a nagyobb dolog hogy a dell da2 táp (külső úgyhogy nem is baj ha nem fér bele
) valahogy előző előtti előtti tudom is én mikori tulaj egy plusz lapot iktatott be a táphoz, így viszont azt nem tudom hova tenném. iszont nem néz ki rosszul a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Mármint a level szintet.