Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rikarda
csendes tag
Sziasztok.
Van egy EEE 701 4G-m amin Linux volt. Telepítettem XP-t, egy idő után meg Linuxot, ha úgy akartam. Az eredeti helyreállító DVD-ről. Viszont most ez nem sikerült, olyan, mintha rendesen jól menne, az a szokványos szöveges mód fogad és ki is írja, hogy sikerült, de gyanús, hogy az egész egy percig se tart, (kb 5-6 perc szokott lenni(?)) és az SSD-hez hozzá se nyúl (nem gyullad ki a led). Viszont az XP feltelepül, (dolgozik is az SSD, villog a led) de valahogy megcserélődött a C: és az E: (a kártyaolvasó) de nincs benne kártya, egyszerűen csak amikor az XP felment akkor E: meghajtó és nem C:, a C: a kártyaolvasó lett. Amikor telepítem, rendesen törlőm a régi partíciót, és létrehozom az újat NTFS-be. Ez csak egy kis furcsaság, ami lényegesebb, hogy miért nem lehet az eredeti helyreállító DVD-ről a Linuxot visszatenni? Kb kétszer volt használva, nem karcos, nem sérült. Helyreállításkor hibaüzenet sincs. Azóta a BIOS-t is frissítettem XP alól újabbra, akkor se telepszik a Linux, régi BIOS-t meg nem enged fel. Mi lehet ez?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest