Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rikarda

csendes tag

Sziasztok.

Van egy EEE 701 4G-m amin Linux volt. Telepítettem XP-t, egy idő után meg Linuxot, ha úgy akartam. Az eredeti helyreállító DVD-ről. Viszont most ez nem sikerült, olyan, mintha rendesen jól menne, az a szokványos szöveges mód fogad és ki is írja, hogy sikerült, de gyanús, hogy az egész egy percig se tart, (kb 5-6 perc szokott lenni(?)) és az SSD-hez hozzá se nyúl (nem gyullad ki a led). Viszont az XP feltelepül, (dolgozik is az SSD, villog a led) de valahogy megcserélődött a C: és az E: (a kártyaolvasó) de nincs benne kártya, egyszerűen csak amikor az XP felment akkor E: meghajtó és nem C:, a C: a kártyaolvasó lett. Amikor telepítem, rendesen törlőm a régi partíciót, és létrehozom az újat NTFS-be. Ez csak egy kis furcsaság, ami lényegesebb, hogy miért nem lehet az eredeti helyreállító DVD-ről a Linuxot visszatenni? Kb kétszer volt használva, nem karcos, nem sérült. Helyreállításkor hibaüzenet sincs. Azóta a BIOS-t is frissítettem XP alól újabbra, akkor se telepszik a Linux, régi BIOS-t meg nem enged fel. Mi lehet ez?

Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák