Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Méretes és forgatható kijelzőt kap a DeepCool hűtése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
Sziasztok.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de megosztom veletek életem egyik legrugalmasabb garancia ügyintézését.Kb. 2 éve vettem egy Logitech VX Revolution lézeres egeret. Aztán meg még egyet otthonra. Történt, hogy a céges egérbal gombja elkezedett rosszul érintkezni. Mivel AutoCAD-del dolgozom, sokszor okozott meglepetést a működése és ez nagyon zavart.
elhatároztam, hogy addig becipelem az otthoni egeret, azzal dolgozom a javítás alatt. Mivel nem tudtam hol van szerviz, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nem, nem vártam napokat, heteket egy automatát hallgatva, szinte rögtön felvették.
Kérték, hogy frissítsem a "setpoint" -ot, és hívjam őket, ha nem változik semmi.
Nem változott, hát hívtam őket.
Szintén azonnal felvették, elkérték az egér gyári számát és az azonosítóját, majd megkérdezték a nevemet és a címemet, ahová az új egeret küldhetik. Nem akartam elhinni. Nem kértek garancialevelet, számlát, semmit. valószínűleg látták a rendszerben, hogy mikor készült az egér, és hogy belefér a garanciális időbe.
1 héten belül megérkezett a teljesen új egér.
Azt hiszem ez a legkorrektebb dolog, semmi kétségem afelől, hogy innentől hű leszek a márkához.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Crimson Desert
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Elitebook FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X3,9Ghz)12-32GB RAM,SSD,Magyar világító.billentyűzet
- LENOVO LOQ 15AHP10 - RYZEN 220 - 16GB DDR5 - RTX 5050 - 1TB SSD - 3ÉV GARANCIA
- Macbook Pro, M3 Pro, 36GB, 1TB SSD, US keyboard, 12 core CPU, 18 core GPU
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i7-13650HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest