Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Rártam az egyik srácra akinek olyan kindle van amilyen nekem lesz (remélhetőleg már holnap).
Ugyanis zavar hogy ez egy neves ebook reader de akkor miért van megszabva hogy milyen formátumokat kezel? Miért nem tudja mindet?
Utána néztem mert olvastam valahol az ismertetőben hogy vannak konvertálók. Tudok ajánlani egyet? Mi jó, mit érdemes használni?Tegnap egy ismerősömnél kipróbáltam egy előző generációs kindelt. Azaz most először volt a kezemben ilyen kütyü. Akármivel is tud kevesebbet az általam választottnál, engem teljesen lenyűgözött. k.vajó találmány! A betűk pedig gyönyörűek voltak. Vagy csak nekem nincs hozzá szemem hozzá de én tökéletesnek láttam. A fehér színt nézve pedig csak az járt a fejemben hogy "what kind of sorcery is this"
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÚJ iPad Air 6 gen M2, 11", 256GB Kék, 1 év Apple Garancia
- Apple iPad 9th Gen. (2021) 64GB WIFI, Silver, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. (2022) 64GB WIFI, Kék és Pink, Új, 1 Év Apple Garancia
- vodafon Smart Tab 4G eladó
- Microsoft Surface Pro 9 --- Intel i5-1235U / 16GB LPDDR5 RAM / 256GB SSD / 13"
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest