- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
azbest #15183 üzenetére
Természetesen körbe fogunk kérdezni (Csaba TV-nél vannak régi ismerőseink is). Most is fizetünk csatornabérleti díjat a UPC-nek, igaz minden mást ők adnak (ami az RCA kábel után van). Gondoltam, hogy a modulátor nem lesz olcsó (na meg az antennaállíttatás), de hátha találunk valami pályázatot erre - főleg, ha átállunk közszolgálati csatornára.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
azbest #14905 üzenetére
Magaba a csatlakozoba biztos nem er, most tekertem rajuk ujakat+eddig jok voltak a kabelek.
Leazedtem a muanyagot, az arnyekolast lehajtottam, belsot levagtam, f csati rahuz es ennyi.De az is aggaszto, hogy most a sat finder be se kapcsol.
Egyebkent az uj parabola merreter biztos jo, mertr mar ertem el veler 100/100as ertekrt.
Elo 117cm volt 0.7db-s fejjel. -
Zirowe
nagyúr
válasz
azbest #14903 üzenetére
Azt a tanacsot kaptam, hogy a fej legyen a legtavolabbi pozicioba.
A parabola dolesszoge az a rajta levo skala szerinti 35 fokon van.
Az elobb alapallasban volt kep, visszaraltam az arbocot a helyere nagy nehezen, de most semmi sincs.Meg most mar a sat finder nem is vilagot. :S
-
azbest
félisten
válasz
azbest #14902 üzenetére
Ott a képen a fej elhelyezése nem túl bíztató. A rögzítő gyűrűnek nem a nyaka tövénél kéne lennie (a legvastagabb rész alatt)? Bár nem tudom mennyit számít az a pár centi a fókusznál, de valsz valamennyit igen.
Milyen típusú az lnb? Megasat High Gain Twin LNB néven láttam hasonló alakút a neten. Nem lehet hogy túl erős jelet ad ki, mert erősíti is és a set-top-box nem bír vele? A régi fejjel érdemes lenne tenni egy próbát.
-
csendes
addikt
válasz
azbest #14875 üzenetére
Az Arch Linux kernelben (3.13) is benne van a driver, csak automatikusan nem tölti be. A tuner csatlakoztatásával a dvb_usb_rtl2832 és rtl2830 modulok betöltődnek, de az rtl2832 modult kézzel kell elindítani modprobe-val [link].
Az rtl-sdr csomag a librtlsdr programkönyvtárt tartalmazza az rtl2832u alapú eszközök szoftveres rádióként való használatához, illetve néhány egyszerű, parancssorral indítható programot teszteléshez. [link] -
LógaGéza
veterán
válasz
azbest #14825 üzenetére
Na kiderült, hogy a kártya a ludas... Beleraktam próbából a hozzá kapott HD-95CX-be, és abba se veszi a kódolt adásokat (Nincs hozzáférés).
Járatom kicsit, hátha megjavul, utánna megyek a másik topikba tippekértMire leírtam, és elküldtem meg is javult. Ezek szerint tényleg havonta egyszer be kell dobni az STB-be hogy menjen
-
LógaGéza
veterán
válasz
azbest #14822 üzenetére
Átírtam, a vége ugyanaz lett (természetesen újraindítottam az Oscam-et).
Mapoláskor mindent pipáltam, ez tűnt logikusnak.
Ubuntu 14.04 3.13.6 kernel - az AMD-s nyílt driver "megszálottságom" miatt
Eddig semmi probléma, ezen kívül, még driver se kellett, azzal megy, ami a kernelben van.Itt az oscam webifjéről a log, ha az segít: [link]
-
golya87
őstag
válasz
azbest #14627 üzenetére
Amit még észrevettem, hogy a betallózott csatornaikonokat nem küldi tovább a klienseknek, csak a csatorna csoportok ikonjait, valamint az alapértelmezett magyar hangot se mindig találja el. Igazából egyik se hatalmas probléma, számomra már az pozitívum, hogy nem csúszik a hang és nem szemetelődik a kép.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
azbest #14546 üzenetére
Egyébként is kap új lnb-t, mert twinre lesz cseréltetve, csak ha már ez cserére kerül, akkor az alap kábelt is lecseréltetem (talán '94-'95 óta van fent, egyes csatornák pl csak reggel mennek, meg eleve toldva lett)+ kiépítésre kerül a második kábel.
Mivel azért jó lenne, ha ez is legalább 20 évig bírná, meg azért ne legyen nagy veszteség, ezért inkább a drágább kábelba fektetnék (kb 40ft/m vs 110-120ft/m), csak legyen tartós és végre erős jelű.
Olvastam, hogy az rg11 nem hajlik olyan jól, itt max egy ajtókeret köré kell felvezetni, a többi egyenes rész, szóval gondolom annyit bír.
Egyedül a csatlakozásban vagyok bizonytalan.Tükör szerintem elegendő, jó nagy (szomszéd t-sénél jóval nagyobb), csak nincs sok hely ahová lehetett rakni, meg mozgatni se nagyon lehet.
Illetve anyu mindig azzal ízél, hogy talán a tányért is cserélni kéne, mert már jó rozsdás és fél, hogy szétesik.
De szerintem kutya baja.
Amúgy hotbirdre van állítva. -
golya87
őstag
válasz
azbest #14480 üzenetére
PC-s xbmc-vel is tapasztaltam a sárga, rózsaszín, kék csíkozást és kockásodást. RPi-hez a málnapc által adott 1,2A-es tápot használom, de már rá fogok mérni kíváncsiságból.
Ma hajnalban futtattam egymás mellet egy it9135 és egy rtl2832u tunert ugyanarról az antennáról. Az egyik zajosodott a másik tükörsima volt. Az külön vicces volt, hogy a két tuneren nézett adás között legalább 1 másodperc eltérés volt.
-
golya87
őstag
válasz
azbest #14478 üzenetére
OE 3.2.4 & 12.3as RBEJ verzióval is próbáltam. El tud csúszni annyira, hogy még a sorozat képe megy, de már a reklám hangja. Természetesen csatorna váltás után visszaáll egy ideig, majd megint elcsúszik. Én tunerre gyanakszom, mert produkált képzajt is. Míg a rtl2832u semmi ilyesmit, úgyhogy részemről cserélni fogom az it9135ösöket.
-
golya87
őstag
válasz
azbest #14466 üzenetére
3.4.27 precise stabil verzió. De elnézve a tvheadend/builds részt már van 3.9.3-as verzió is. Ekkora különbség lenne a stabil és a tesztverzió között?
Tegnap a Samsung tv-mre rákötöttem a tunerekhez adott kis 10 centis antennát, hát tűéles képet kaptam. Míg a tvheadend szerverem a tetőantennával sokszor hibás képet produkál... Kicsit lehangoló volt.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
azbest #14449 üzenetére
A FullHD-s csatornák tableten való megjelenítése, jelen pillanatban még csak a jobb cuccokon akadálymentes. Kipróbáltam a Dice player-t is, a Lenovo-mon. Ez egyertelmuen megmutatta, hogy gyenge a vas: kikapcsolja a HW-es gyorsitast FullHD-n.
Telesen hasonló volt a helyzet a PC-kkel néhány évvel ezelőtt. A topik indításakor nagyon sokat szenvedtünk azon, hogy az otthoni PC-nken HD-ben lássuk az olimpiát -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #14415 üzenetére
Köszi! Remélem alakítanak valamit vele, jó cucc lenne. Ahogy olvastam csak linux alatt van szívás a driverekkel, win alatt mukodik minden a sajat progijával és a media centerrel is talán. Ami kicsit elkeserit hogy a cikkíró csak azért kezdett el foglalkozni a linux alatti DVB-C tamogatassal mert valaki pénzt igért neki. (es aki igerte nem jelentkezett azota igy csak annyit mondott hogy 128QAM-ig mukodik a DVB-C is és lenne esely 256-ra is...)
-
Kernel
nagyúr
válasz
azbest #14307 üzenetére
Windowsban is tapasztaltam, amikor valamivel kísérleteztem és átállítottam USB 1.1-re a DVBViewert.
Ha ezután elindítottam a felvételt (de akkor még csak egy tuner volt) és szerettem volna másik programra váltani, csak rádióműsort engedélyezett. Másik TV már nem fért bele az USB-sávszélbe. Főleg HD mellett. Csak már nem emlékszem pontosan, hogy SD-nél mi volt, volt még valami kavarása a programnak.
Lényeg, addig én is azt hittem, USB-n mindig bejön a teljes mux, de nem úgy néz ki.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
azbest #14307 üzenetére
A PID filter használata tényleg program/driver függő: A Raspberry-nél, az új csatornára érkező igény kiüti a korábban kiválasztottat. Viszont Windows-os PC-n próbáltam az Argus-TV szervert két USB vevővel (=2mux) és a beérkező új csatorna igények sosem ütötték ki a már korábban elindítottakat. Egyszerre nézhettél simán többet is ugyanarról a vevőről. A két USB-s vevővel a teljes ingyenes csatorna-kínálat elérhető, akár egy képernyőn is, ha a PC-s kliens és a helyi hálózat bírja:
-
csendes
addikt
válasz
azbest #14117 üzenetére
A tvheadend-et sajnos nem tudom kicselezni, megtalálja a budapesti helyi adót, kiírja, hogy 100% a minőség, aztán azt, hogy nincs bemenet (no input), próbáltam kézzel átírni a MUX beállítást, de nem sikerült megoldani. Automatikusan ezeket a paramétereket állítja be a multiplex-re, a csatornabeállítások már jók:
{
"quality": 100,
"enabled": 1,
"status": "No signal",
"transportstreamid": 258,
"originalnetworkid": 8903,
"network": "PANNON_BRTVKFT",
"frequency": 554000000,
"initialscan": 0,
"bandwidth": "8MHz",
"constellation": "QPSK",
"transmission_mode": "8k",
"guard_interval": "1/32",
"hierarchy": "NONE",
"fec_hi": "2/3",
"fec_lo": "2/3"
}
Kaffeine meg sem találja (az initial scan-be pedig betettem). A tzap egyébként be tudja fogni a csatornát (FE_HAS_LOCK), ha benne hagyom a channels.conf-ban az eredeti paramétereket, csak a guard interval-t kell 1/32-ről 1/8-ra átírni:
Fonix TV:554000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ:FEC_2_3:FEC_2_3:QPSK:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:101:102:1000
Vlc viszont már csak az AUTO beállításokkal hajlandó beolvasni a channels.conf-ot. Elég fura, de a lényeg, hogy vlc-vel, *mplayer-rel és mpv-vel tudom nézni a Főnix TV-t. -
DonMaster
addikt
válasz
azbest #13807 üzenetére
ez az a dx-en van kép a dobozárol is ami elégé hiteles csak nem ps-eznek dobozképeket remélem
leirás stim a dobzra irtal ha igaz akor ez 7k-ért meg éri
-
zhagyma
őstag
válasz
azbest #13807 üzenetére
Az a gond hogy erről a 2832T-ről semmit nem lehet találni a neten. Gondolom Realtek lenne a gyátó de ott csak RTL2832U ami csak DVB-T demodulátor és USB2 bridge egyben. Valami "Jing Jang" semiconductor is képbe került valamilyen dx.com-os ajánlatban szereplő kép alapján - mint a demodulátor gyártó - de a honlapjuk szerint shenzen-ben csak diszkrét félvezetőt gyártanak. Néztem én is linuxtv fát, de a demodnak még nyoma sincs.
Ui.: Remélem nem csak átverés mert a "multi standard" silicon tuner nem elegendő a DVB-T/T2/DAB/SDR/FM vételhez: R828. Amúgy ha igaz és tényleg működik bestbuy lesz.
-
válasz
azbest #13615 üzenetére
RTL2832U+R820T chipesem van legolcsóbb kétezerforintos tuner, kernel a gyári android 4.0.3-hoz úgy emlékszem csak 3.0.8-as de a mostanit még nem néztem lehet hogy újabb. Driver fent van és SDR megy tehát van esély rá hogy a dvb-is. DroidTv-t kipróbálom.
Ilyen proci van benne pontosan: Wondermedia 8850Csodálom hogy erre még nem ugrottak rá a gyártók, jó dolog lenne persze csak hardveres gyorsítás mellet.
-
csiben1
tag
válasz
azbest #13575 üzenetére
Bár csak tudnám, hogy azt , hogy kell
Automatikus keresésben 2 fő opció van: légi és kábel . Én légit választottam és azon belül analogon és digitálison is megpróbáltam, nem sok sikerrel....
Azért próba kedvéért lefuttattam a kábelen keresést is azon is sikertelen. Máshogy nem tudom, hogy lehetne csatornát keresni....
-
golya87
őstag
válasz
azbest #13502 üzenetére
Egy az egyben azt írtam be amit linkeltél a configfájloknál. Egyedül a httpuser accounthoz a sajátomat írtam. De a teve, mindigtv az stimmel.
3.4.27-es tvheadend van fenn, most ezt kapom hibaüzenetként:Aug 12 22:05:10.020 cwc: Attemping to connect to 127.0.0.1:15050
Aug 12 22:05:10.022 cwc: Connection attempt to 127.0.0.1:15050 failed: Connection refused
Aug 12 22:05:10.022 cwc: 127.0.0.1:15050: Automatic connection attempt in in 3 secondsAz számíthat, hogy először felraktam az oscam-ot és a konfigfájlokat és csak később csatlakoztattam a kártyát és az olvasót?
-
tomy_cz
senior tag
válasz
azbest #13452 üzenetére
Átnéztem a logokat, de nemigazán akadtam rá a két eszközre vonatkozó infóra. Legalábbis nekem nem derült ki belőle, hogy mi kínja van..
Ha van időd, belekukkantanál?
/var/log/messages
dmesgA pcsc_scan parancsra...
"openelec:~ # pcsc_scan -sh: pcsc_scan: not found"
..adja vissza. -
tomy_cz
senior tag
válasz
azbest #13449 üzenetére
Okés, először szerintem OE-vel fogok próbálkozni, ha összejön a tuner és reader OE alatt, akkor jó lenne, mert egyéb másra nem lenne használva a pc, szóval pl Ubit így felesleges rá pakolnom, csak ha nagyon muszáj. Úgy látom ezek szerint a linkelt cuccokkal kell a legkevesebbet trükközni.
OE-hez pedig úgy látom van pcscd addon is. -
Dzsozi56
tag
válasz
azbest #13418 üzenetére
Az elképzelésem a korábban ismertetett felállással az, hogy a kábelen futó adások jeleit első lépésben a blu-ray felvevő fogja, a benne lévő CI+ egység pedig szűri, hogy mely csatornáé előfizetett, melyiké nem. A készülék elektronikája a rajta beprogramozott műsort rögzítené, mely akár egy időben is futhatna a tv kábel tunerrel vett és nézett műsorral. Úgy vélem - lehet azonban, hogy rosszul gondolom, hogy a kábelen a blu-ray-be bejövő és CI+ által szabályzott jeleket egymás akadályoztatása nélkül a felvevő-lejátszó és a tévé is fogja, így abból a tv tunerrel kiválasztható a nézni óhajtott műsor és a blu-ray-n egy másik akár a tévén nézettel egy időben futó másik felvételre kerülő adás!
-
Kernel
nagyúr
válasz
azbest #13318 üzenetére
Próbáltam többféleképpen, másik porton, hosszabbító, HUB, még alufóliás árnyékolással is.
Viszont most nem tudom mi van, mert az előző hozzászólásom után összeakadtam egy korábbi kiadású driverrel, amit eddig még nem próbáltam. Felnyomtam, azóta meg se reccsent, 3 óra eltelt. Ilyen még nem volt, mert 2 óra után már törvényszerűen akadt.
Majd jelzek a fórumon, ha mégsem válna be.
http://www.media-tech.eu/products/dvb-t-stick/MT4171
-
spiritex
veterán
válasz
azbest #13225 üzenetére
Ha már a hangról van szó, kérdeznék egy olyat, hogy az egyes boxok miért hívják máshogy a hangsávokat?
Pl. Az Evolve Andromeda Dolby-t is mutat a sávok között, míg másik tunerek, pl. az ATD STB-868 csak AAC-ről meg MPEG-ről, egyik adón sem látom a Dolby kifejezést. Ennek mi az oka? Csak máshogy nevezi a két tuner ugyanazt a hangsávot, vagy tényleg van ilyen külön, hogy Dolby hangsáv, amit az egyik tuner kezel, a másik meg nem? -
spiritex
veterán
válasz
azbest #13220 üzenetére
Igen, szerintem is még 10-ért is nagyon megéri, mert egyelőre nincs semmi hibája, és még a csatornákat is lehet rendezni egy nem publikus módon a digiportal tesztjével ellentétben.
Amúgy az 1080p csak annak kell, aki médialejátszóként is használni akarja, mert ugye pillanatnyilag a legjobb mindigtv-s jel az 1080i. -
Hyperion
senior tag
válasz
azbest #12729 üzenetére
Már megrendeltem az ez100pu-t, ha van driver nem lesz gond.
Már csak a tunert kellene eldöntenem. "Csak" a DVB-T-s rendszereknél vagy szakértő? Vagy esetleg DVB-S2-nél is?Itthon ami elérhető, az a technisat USB-se, de ő már kicsit öregecske. Inkább vmi újabb felé kacsingatnék, az pedig első blikkre a TechnoTrend 4600 lenne. Úgy ahogy jól támogatott linuxon, és openelec alatt is van megoldás, bár nem hivatalos..
HUP, és egyéb más általam mindennap olvasott helyeken is megtaláltam a tanácsaidat, javaslataidat amiket szorgalmasan el is mentettem!
Egyszóval köszönöm a segítséget!
-
-
czkare
csendes tag
válasz
azbest #12457 üzenetére
Köszi a gyors választ,elindult az oscam bár a konfiggal egy kicsit molyolni kell, ebben egy kis segítséget kérhetek egy alap lokális megoldásra.
@m_kovacs, köszi ezzel próbálkoztam először csak a konfigban nem tudtam megadni a fent említett olvasó elérését <node>??</node> ha esetleg van ötlet akkor köszi.
Mellesleg DVBDream (bevált) fut a műholdas adásokhoz és ez mellé szeretném a földi adásokat is tenni.
-
törölt tag
válasz
azbest #12374 üzenetére
Jól emlékszel/gondolod, valóban van a gépben egy olyan kártyaolvasó, amit felismer az Oscam. Valami MSI gyártmány. Szerintem nem cserélte fel a sorszámait. A log-ot töröltem, mert piszok nagy volt már. Restart, majd kézzel elindítottam és kaptam egy új log-ot. Hát keres pár állományt, de nem jó elérési útvonalon.
Ránéznél esetleg itt? Látom ugyan, hogy mi a gond, legalábbis szerintem, de nem tudom mik ezek a fájlok és miért hibás útvonalon keresi őket.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
azbest #12126 üzenetére
Tvheadend log-ot szoktam nézni, szerencsére ott nincs semmi.
Oscam nálam 8888 porton van, de valamiért nem jön be semmi azon a porton, pedig hozzáadtam a tűzfalhoz is, mivel kliensről nézem.
Valami mámoros pillanata lehetett csak, mert most simán meg 3 kliensen is ugyanaz a stream. -
sonique
őstag
-
vkp
aktív tag
válasz
azbest #12130 üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam.
Ami a bajom, hogy senki, még a UPC ügyfélszolgálata sem hajlandó megmondani, hogy a HD csatornákhoz elég-e a CI, vagy CI+ kell, ami pc-hez nincs (vagy legalábbis én nem találtam).
sat.netboard.hu-n egy srác azt írta, hogy túlbonyolítom és egy sima smartcard reader elég cam modul nélkül, de hozátette azt is, hogy windows alatt nem próbálta.Szóval a dilemma továbbra is adott, nem szeretnék úgy bármit megvenni, hogy aztán nézegetem, hogy milyen szép, de haszna nincs.
-
törölt tag
válasz
azbest #12114 üzenetére
A timeshift gondolom csak valami nightly verzióban lehet még. Az enyémben nem látok beállítási lehetőséget.
Van viszont egy fura dolog benne, ami eddig nem volt.
Ha 2 gépen ugyanazt a csatornát akartam nézni, ennek semmi akadálya nem volt eddig. Most viszont nem engedi csak egy gépen. Kódolt csatorna volt. Lehet, hogy az OSCAM miatt van ez? -
DaveJr
őstag
válasz
azbest #12110 üzenetére
Ja értem. Jól van ennyivel is okosabb lettem. Amúgyis "mobil TVként" használom majd szóval nem hinném hogy laptopon néznék digitális kábelt
Arra ott lesz a TV
Amúgy most csak kíváncsiságból rákerestem a DVB-C tunerekre...hát elég húzós áruk van. Mártmint amit laptophoz tudnék használni. Majdnem hogy egy TVt lehet abból venni. -
DaveJr
őstag
válasz
azbest #12103 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tudom hogy expresscardos a tv tunerem. De a laptopon van egy PCMCIA is (Lenovo T61p). Így egymás alá mehetne a két cucc.
Szóval akkor a legegyszerűbb ha a homesyst használom és akkor azzal könnyen beállíthatok mindent.
Akkor a smartcard olvasóból mindegy hogy milyen típusút veszek a kódolást majd szoftveresen fogja megoldani. Itt most a különböző kódolásokra gondolok (ha annak hívják) conax, CI+...
-
törölt tag
válasz
azbest #12064 üzenetére
Megvettem a kártyát. Telepítettem amit leirtál, remélhetőleg jól.
pcsc_scan:
PC/SC device scanner
V 1.4.18 (c) 2001-2011, Ludovic Rousseau <ludovic.rousseau@free.fr>
Compiled with PC/SC lite version: 1.7.4
Using reader plug'n play mechanism
Scanning present readers...
0: Alcor Micro AU9540 00 00
1: MSI StarReader SMART [Smart Card Reader Interface] (20070818000000000) 01 00Thu Jan 17 14:27:33 2013
Reader 0: Alcor Micro AU9540 00 00
Card state: Card inserted, Exclusive Mode,
ATR: 3B 34 94 00 30 42 30 30ATR: 3B 34 94 00 30 42 30 30
+ TS = 3B --> Direct Convention
+ T0 = 34, Y(1): 0011, K: 4 (historical bytes)
TA(1) = 94 --> Fi=512, Di=8, 64 cycles/ETU
62500 bits/s at 4 MHz, fMax for Fi = 5 MHz => 78125 bits/s
TB(1) = 00 --> VPP is not electrically connected
+ Historical bytes: 30 42 30 30
Category indicator byte: 30 (proprietary format)Possibly identified card (using /usr/share/pcsc/smartcard_list.txt):
3B 34 94 00 30 42 30 30
Conax card: ComHem sweden
Reader 1: MSI StarReader SMART [Smart Card Reader Interface] (20070818000000000) 01 00
Card state: Card removed,Beállítottam a TVHeadend-hez a DES Key-be a 00:01:02:03:04:05:06:07:08:09:0a:0b:0c:0d-ot.
Mégis ezt adja log-ba: Jan 17 14:24:45 cwc: 127.0.0.1:8888: No login key received: Connection timed outMit ronthattam el?
-
hamyka
senior tag
válasz
azbest #12074 üzenetére
Nem akarok belekötni de ezt írod idézem ( utólagos engedélyeddel) :
,, ha az elofizetessel egyutt rendeli, akkor meg kedvezmenyesebb aron van. ,,
én erre: Milyen kedvezmény? lehet máshol van nekem az Optanetnél 3890 ft-ról felment 4500 ft-ra, jó mondjuk ez a legnagyobb csomag az Optanetnél ) rendelhető hozzá Hbo meg minden más csak legyen rá lové
)
hűség nincs rá és csak annyiból jó hogy akármikor lemondhatom amikor akarom, olcsóbbá nem tehető
Hűség nincs rá: bármikor lemondható ennyi csak az előnye/ hátrány: csak drágább lesz
Hűség lenne rá: előny : olcsóbb lenne, hátrány addig nem mehetsz el míg lenem telik a hűség, netnél ugyanaz volt hogy míg van hűség nem engednek el, ha el is engednek akkor meg fizess kötbért, nagy hülyeség ez
lenne az hogy olcsón az összes csatornát nem az hogy összevissza keverik-kavarják és az emberke ( mondjuk én ) belezavarodok az egész be hogy kihez is kéne menni hogy meglegyenek a csatornáim de olcsó is legyen jó is legyen, áh pocsék az egész ahogy van
-
törölt tag
válasz
azbest #12064 üzenetére
Az /etc/init/oscam.conf-ban az utolsó sort átírtam erre:
exec su - media -c "/usr/bin/oscam -c /home/media/tvstream/oscam-conf/"media a user-em. A /home/media/tvstream/oscam-conf/ elérési útvonal létezik vagy megcsinálja futáskor.
Nem vagyok tisztában az exec szerepével.Rájöttem. Nekem kell megcsinálni az elérési útvonalat. Igérem, előbb gondolkodom a dolgon 5 percet és csak aztán írok
-
törölt tag
válasz
azbest #12060 üzenetére
Köszönöm a leírást.
TVHeadend-ből jelenleg ez fut a rendszeremen: HTS Tvheadend 3.2.34~gfaee94b~precise
Feltétlen kell a jan5 verzió, vagy ez maradhat? Ubuntum 12.04, full upgrade, gondolom azzal nincs gond.Illetve a csomagok telepítésénél ezt kapom:
E: Unable to locate package build-esetial
E: Unable to locate package libcurl4-gnutils-dev -
törölt tag
válasz
azbest #11841 üzenetére
Szia!
Ma megérkezett a rendelt USB-s kártyaolvasó és rögtön el is ballagok reggel venni egy előfizetői kártyát. A TvHeadend mellé tudnál segíteni beüzemelni a dekóder programot? Ugyanazon a gépen fut az XBMC is.
-
sonique
őstag
válasz
azbest #11966 üzenetére
az ugyfélszolgalaton és forgalmazon mar tul vagyok
alphacrypt cam pedig csak egy név ez egy multycrypt kartya ami nem ci+
az hogy az ügyfélszolgalat mint mond egy dolog ha csak a bejaratott szöveget tudjak mondani
a forgalmazo sem tud érdemi valaszt adnismti irdeto ci+ müködik amennyiben ci+ os boxod vagy tévéd van
én nem akarok most +1 tvét venni számitogépben hasznalnam
számitogépben ugy tudom a ci+ nem müködik
de még olyan embert sem találtam aki azt mondna 100% nem megy vagy azt hogy igen megy
vagy hogy ö ezt hasznalja vagy hogy ö probalta és tudja ...nem vagy igen
találgatni én is tudok de erre nem kötök egy elöfizetést
szoval a kérdés tovabbra is adott UPC ICE /irdeto-cyrpto-embedded/ kartyat lehet e pc ben hasznalni ha lehet miként ?!? csak sd csatornak lehet nézni mert HD hoz CI+ kell vagy ...... stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged