Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Ja értem. Jól van ennyivel is okosabb lettem. Amúgyis "mobil TVként" használom majd szóval nem hinném hogy laptopon néznék digitális kábelt
Arra ott lesz a TV
Amúgy most csak kíváncsiságból rákerestem a DVB-C tunerekre...hát elég húzós áruk van. Mártmint amit laptophoz tudnék használni. Majdnem hogy egy TVt lehet abból venni. -
DaveJr
őstag
válasz
hamyka
üzenetére
Nagyon egyszerűen a TV tuner pont belefér a expresscard foglalatba, nem lóg ki belőle:

Itt persze nincs teljesen betolva a gépbe. De totál egybe simul.
azbest: Igen egy nagyon jó kis igás ló

Szóval simán tudom használni ezt a hármast (tv tuner, smartcard olvasó, homesys) bármelyik magyarországi szolgáltató kártyájával együtt majd a jövőben. -
DaveJr
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Köszönöm a választ.
Tudom hogy expresscardos a tv tunerem. De a laptopon van egy PCMCIA is (Lenovo T61p). Így egymás alá mehetne a két cucc.
Szóval akkor a legegyszerűbb ha a homesyst használom és akkor azzal könnyen beállíthatok mindent.
Akkor a smartcard olvasóból mindegy hogy milyen típusút veszek a kódolást majd szoftveresen fogja megoldani. Itt most a különböző kódolásokra gondolok (ha annak hívják) conax, CI+...
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Kicsit új vagyok a témában. Na jó totál kezdő

Elég sokat fogok utazgatni mostanában úgyh vettem a laptopomhoz egy AverMedia AverTV Hybrid NanoExpress kártyát. WMC-val vagy 28-30 csatornát talált is. Persze a kódoltakkal együtt. Tökeletesen működik minden. Tudom nézni az ingyenes csatornákat.
Ha elő szeretnék fizetni mindigTv extrára akkor azt már kiderítettem hogy szükségem lesz egy CAM modulra. A kérdésem az lenne, hogy azt tudom e használni a laptop PCMCIA csatlakozójában? Vagy van e vmi lehetőség arra hogy nézhessen az előfizetett csatornákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
- Eladó nagy teljesítményű Gaming PC i5-12600K RTX 5060 32GB DDR5 1.5TB NVMe MSI B760 A
- Xbox Series S 1TB - MS garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra ott lesz a TV

wassermann