Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakivagyok
tag
válasz Nakivagyok #14119 üzenetére
De ezzel a beállítással az oscam logjában ez van:
c AU disabled for teveEgy kis guglizás után viszont megtaláltam, hogy az au-nak a reader nevét kell megadni, tehát esetemben:
au = mypcscreaderÉs voilá:
c AU enabled for user teve on reader mypcscreader -
Nakivagyok
tag
(Bocsi lejárt a szerkesztési idő ismét...)
Jelentem megjavult, nem voltam elég türelmes. Homesys-ben hagytam még pár percig és láss csodát minden rendben.Úgyhogy aki hasonló cipőben járna és nincs box-a vagy tv-je, az csak indítsa el a Homesys-t és pár perc alatt frissül a kártya.
-
Nakivagyok
tag
válasz m_kovacs #14112 üzenetére
Fejlemény az ügyben:
Felraktam a Homesys-t ami úgy néz ki befrissítette a kártyát:
[2013.11.16. 20:31:37] - 20:31:37 80060B20 r mypcscreader [conax] Package: 1, id: 1010, classes: 01808000, date: 2013/11/01 - 2013/11/30, name: ConaxDe a csatornák továbbra sem mennek, az Acamd logja ugyanaz mint azt fentebb bemásoltam.
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
DVBViewer + Oscam + Acamd kombóval nézem az extra csatornákat laptopon. Vagyis néztem október 31-ig, azóta ugyanis nem tudom elérni. Az oscam indulásakor, amikor ellenőrzi a kártyát ezt véltem felfedezni:
[2013.11.16. 17:16:38] - 17:16:38 8005E4E0 r mypcscreader [conax] Package: 1, id: 1010, classes: 01809407, date: 2013/10/01 - 2013/10/31, name: Conax
Itt nekem gyanús az októberi dátum. Október 1-én kötöttem az előfizetést (ami egyébként havidíjas, és fizetve van). Mintha nem frissülne a kártya? Sajnos nem értek hozzá...
Kódolt csatornára váltáskor pedig ezek az üzenetek jönnek az oscamból:
[2013.11.16. 17:25:08] - 17:25:08 80065C50 c teve (0B00&000000/0000/00D2/67:2DFEB5A0132ABB2C69979AA65137C182): not found (368 ms) by mypcscreaderIlletve ezek az Acamd pluginból:
17:27:17.083: Newcamd 0: ECM [083D][0B00/00000000] Pro (0.374)
17:27:17.083: Newcamd 0: ECM [083D][0B00/00000000] not able to decodeValami ötletetek van esetleg?
-
Nakivagyok
tag
Erről mi a véleményetek? Digital Freeview 30dBi DVB-T Antenna TV Coaxial For TV HDTV
-
Nakivagyok
tag
válasz zichie #13792 üzenetére
Köszi a segítséget, Oscam + ACamd + DVBViewer kombóval sikerült beüzemelni.
Közben Homesys-ben is megtaláltam mi okozta a gyenge minőséget: DXVA-t kikapcsolva helyre állt a minőség... Egyébként Homesysben hogy lehet kikapcsolni a rendszerhangokat (pl. navigáláskor pittyegés)? Marha idegesítő...
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok
USB-s DVB-T tunerrel rendelkezem (TechniSat AirStar Telestick 2). Adóhoz közel használom, így vételi gondjaim nincsenek.
- Windows Media Centerrel a képminőség tökéletes, a HD adások tűélesek.
- DvbViewer Pro-val illetve SmartDVB-vel a képminőség nagyon jó, talán néha egy picit elmarad a Media Center által produkálttól, de sok különbség nem látszik
- Homesys-el viszont teljesen szét van esve a kép és a hang is.Eddig ezzel nem is volna probléma, de beújítottam egy Smart Card Readert és egy MindigTV Extra csomagot, és a fenti programok közül egyedül a Homesys-el tudom a kódolt adásokat nézni, vagyis tudnám ha nem lenne borzalmas a mindősége. (4es verzión belül próbáltam a 4.46-os verzióval, valamint frissítettem a legújabbra is, de azzal is rossz...)
Kérdéseim pedig a következők volnának:
- Valahogy működésre lehet bírni a kódolt csatornákat a fent felsorolt programok valamelyikével?
- Valahogy meg lehet oldani, hogy a Homesys is a többihez hasonlóan szép képet adjon?
- Van-e a fentieken kívül bármilyen másik program ami képes kezelni a kártyát és tudom nézni a kódolt csatornákat?Köszönöm a segítséget!
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
A hármashatárhegyi adótól légvonalban kb. 6 km-re szeretnék kártyaolvasós (MindigTV Extrához) boxot és egy kültéri antennát.
USB-s tunerrel leteszteltem a helyszíni vételt, technisat airstar telestick 2-vel és a képen látható kis antennával. Az antennát kiraktam az ablakpárkányra, a DVBViewer jelerősségnek 35-50%-ot lőtt be, de a vétel egyáltalán nem szakadozott vagy kockásodott.
Tehát erre a helyszínre szeretném megoldani a box+kültéri antenna kombót legfeljebb 15k-ból.
Miket tudtok ajánlani?Valamint a kültéri antennának milyen felfogató "rendszere" van? Az ablakon van rács, nagyjából <ilyen>, erre szeretném felszerelni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Nakivagyok
tag
válasz Roland1981 #12519 üzenetére
Beüzemeltem a TechniSat AirStar TeleStick 2 vevőt. DVBViewer-ben elég szakadozós a jel, annak ellenére hogy közel van a torony, de Windows Media Centerben tökéletes az adás!
Viszont... Media Centerben a távirányító nem teljesen jól működik, mintha félre lenne kalibrálva (pl. TV/RADIO gomb hangerőt csökkent). Hogyan lehet ezt jól beállítani?
-
Nakivagyok
tag
válasz Roland1981 #12519 üzenetére
Köszi, már be is rendeltem egyet
-
Nakivagyok
tag
válasz Roland1981 #12509 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mik az egyéb tapasztalataid? Mennyire egyszerű a telepítése? Milyen a hozzáadott szoftver? Mennyire jófajta az antennája?
Milyen egyéb alternatívák vannak? Gondolom te is körbenéztél, és valami alapján ezt választottad... MindigTV-s topicban azt írták, hogy bármelyik olcsó kínai cucc is megteszi, de azoktól azért tartok, főleg terméktámogatás miatt...
Üdv.
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
A MindigTV ingyenesen fogható adásaihoz keresek USB-s DVB-T vevőt (laptophoz). Szempontok:
- vigye a HD adásokat
- távirányító
- EPG
- ár/értékKb. 500m-re az adótól használnám, tehát egyelőre külön antennában nem gondolkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!