Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Ha megnézel egy bármilyen interlace videóból kivágott képet, akkor látható, hogy egy félkép összes pixele közel azonos időpillanat képét tartalmazza. Ha abból a feltételezésből indulunk ki, hogyegy félkép kiolvasásának ideje közel van a két félkép elkészítése között eltelő időhöz, akkor az látható lenne szabad szemmel is egy ilyen képkockán. Hiszen képzelj el egy függőleges oszlopot, amit gyors vízszintes kameramozgással rögzítesz. Ha a feltételezés szerinti ideig tartana egy félkép kiolvasása a képérzékelőről, akkor az első félkép alján látható oszloppozíció vonalában lenne a második félkép tetején az oszlop. Ezt pedig a legócskább kameránál sem tapasztaltam még. Tehát én szerintem az 1/50 másodperchez képes elhanyagolható az az idő, amíg kiolvasódik egy képkocka egy átlagos kameránál.
A mobiltelefonoknál lehet ilyesmi gond, de azok úgy sem rögzítenek interlace-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann