Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Összetett kérdésem lenne:
Építettem korábban egy HTPC-t, amivel egy PCTV quadro stick segítségével néztem a DIGI DVB-C adásait, DVBViewer-rel.
Kihasználatlanság miatt a kábelt azóta lemondtam, és mindigTV-re váltottam. A gond az, hogy a DVB-T adásokat nem tudom behangolni ugyanezzel a szettel. (Sőt, a kínai DVB-T tunerrel sem.)
A hardvert látja, a scan elindul, de nem talál semmit.
(más szoftverrel sem működik sajna)Próbaképp rádugtam mindkét tunert a laptopomra. Ugyanazzal az antennával (ugyanott), ugyanúgy DVBViewer-rel simán működik mindkettő.
A különbség a két gép között az oprendszer: A HTPC-n XP, a laptopon 64 bites W7 van.
A driver-ek egyforma verziószámúak. (próbáltam régebbivel is, de hiába).Még azt is megpróbáltam, hogy a DVBViewer beállításait tokkal vonóval átmásoltam a másik gépre. Az eredmény: üres képernyő.
Szerintetek mitől lehetséges ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest