- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
válasz
csabyka666 #9925 üzenetére
Ez valóban igaz. A durvább, ha még hívás is jön. Nálam volt rá példa kétszer is, hogy a homesys dobott egy hátast miután csengéskor szétesett a kép teljesen.
-
gabx76
senior tag
válasz
Silent77 #9851 üzenetére
Szia!
Nekem szintén 9135-ös chipsetes van, viszont kicsit más. konkrétan ilyen.
XP alatt saját driverrel ment. Most W7 alatt csont nélkül települt (lemez nélkül)- Homesys is látja és használja is. -
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Összetett kérdésem lenne:
Építettem korábban egy HTPC-t, amivel egy PCTV quadro stick segítségével néztem a DIGI DVB-C adásait, DVBViewer-rel.
Kihasználatlanság miatt a kábelt azóta lemondtam, és mindigTV-re váltottam. A gond az, hogy a DVB-T adásokat nem tudom behangolni ugyanezzel a szettel. (Sőt, a kínai DVB-T tunerrel sem.)
A hardvert látja, a scan elindul, de nem talál semmit.
(más szoftverrel sem működik sajna)Próbaképp rádugtam mindkét tunert a laptopomra. Ugyanazzal az antennával (ugyanott), ugyanúgy DVBViewer-rel simán működik mindkettő.
A különbség a két gép között az oprendszer: A HTPC-n XP, a laptopon 64 bites W7 van.
A driver-ek egyforma verziószámúak. (próbáltam régebbivel is, de hiába).Még azt is megpróbáltam, hogy a DVBViewer beállításait tokkal vonóval átmásoltam a másik gépre. Az eredmény: üres képernyő.
Szerintetek mitől lehetséges ez?!
-
gabx76
senior tag
Győzelem!
Azért lett értelme 6 év németnyelv-tanulásnak. Kibogarásztam a fórumból, hogy csak a 4.1-es verziótól tették be a tunerem támogatását. Nekem meg persze a 4-es volt fent. A 4.1.1.1-essel már megy minden, ahogy kell.
Hálás köszönetem a segítségért!
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Digi kábelem van itthon és egy PCTV Quatro Stick-et szeretném belőni DBVviewer alá.
Csakhogy alapbeállításokkal hardverhibát ír. Ha átállítom direkt tuningra akkor keres, de nem talál semmit. (DVB-C)(a saját szoftvere megy, de az annyire nem jön be...)
Help Please!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest