- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8910 üzenetére
Jól értem, hogy ilyen esetekben gyakorlatilag arra hagyatkozunk, hogy majd úgy is az erősebb földpotenciál felé megy a villámcsapás?
Egy ilyen ezek szerint nem is ér sokat?
Illetve még azon gondolkoztam, hogy ugye mivel az árbóc vége magasabb, mint az antenna, ezért nem konkrétan az antennába csapna bele, hanem az árbócba. Így viszont egy kis logikát látok abban, hogy mégis magára a villámhárítóra is lehetne szerelni az antennát, hiszen az áram nagy részét ebben az esetben levezetné maga a villámhárító, nem? Vagy ez hülyeség?
Na, jó, gondolom hülye vagyok, hogy csak elmélkedem, megpróbálok inkább utánaolvasni. De ha valaki tud valami jó linket a témával kapcsolatban, az jól jönne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest