- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Előre leszögezem, nagyon kezdő vagyok ilyen téren, csak sajnos kíváncsi is.
Vettem egy Sony KDL-32EX402 tévét melynek lehetőségeit azóta is folyamatosan aknázom/aknáznám ki. Most jutottam el odáig, hogy CI+ CAM kártyát bele lehet dugni és a kódolt adásokat nézni ezáltal. Érdekelne, hogy tényleg ennyire egyszerű mint ahogy én azt elképzeltem, miszerint beszerzek egy ilyen CI+ CAM modulos kártyát, azt beledugom és máris boldogság van, vagy azért kicsit macerásabb? Illetve ha jól emlékszem, valahol olvastam, hogy kishazánkban nem sűrűn vágnak az emberhez ilyen modult, ha ez igaz, külföldön honnan, hogy, miként, mit érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest