Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Szerencsére én nem nagyon nézem a magyar tv kínálatot, csak műholddal az olasz csatornákat+a netről letöltött anyagok.
Nagyon siralmas a helyzet.
Édesanyámékat akarom viszont most leválasztani a upc "emlőjéről", mert ők se nagyon nézik a kábelt, csak egy két csatornát, arra meg bőven elég a mindig+extra.
Arról a hányingerről nem is beszélve, hogy a digitális kábelt analóg scart box-al adják.
Egyáltalán minek a box??!!
Már majdnem minden tv-ben van tuner.
De persze, ha a digitális hdmi kell neked, akkor fizess többet, anélkül nem lesz digitális a digitálisnak hirdetett "fos"..
No mindegy.Más kérdés:
most fogok venni egy alcor hd-500-as tunert.
Nem a tuner képességei miatt néztem ki, mert az van minden tv-ben itthon, ez direkt szempont volt a vásárlás előtt, hanem a pvr miatt..Olvasom, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy olyan helyeken, ahol egyébként jó az antenna vétele más tunereken, ezzel alacsonyabb jelszintet szoktak elérni.
Ez vajon mennyire igaz?
Használ itt vki ilyet?A nyaralómba menne először, az 48kb-re van Bp-től (Velencefürdő ugyebár), amit tavaly tettem "dvb-t kompatibilissé" ezzel a kis édes antennával a tetőn.
Ez elvileg a budapesti adóra van állítva, minden faszán jön be, 100/100as szinttel.
Az antenna két fele van osztva, mert ugyebár két tv van a nyaralóban.
Ha én ezt még egy helyen elválasztom a tuner miatt, akkor az nem fog vajon rontani a jelerősségen, illetve vajon elég lesz a jelszint az alcornak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Samsung Galaxy S22 - 128 GB - fekete - (157)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest