- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Szerencsére én nem nagyon nézem a magyar tv kínálatot, csak műholddal az olasz csatornákat+a netről letöltött anyagok.
Nagyon siralmas a helyzet.
Édesanyámékat akarom viszont most leválasztani a upc "emlőjéről", mert ők se nagyon nézik a kábelt, csak egy két csatornát, arra meg bőven elég a mindig+extra.
Arról a hányingerről nem is beszélve, hogy a digitális kábelt analóg scart box-al adják.
Egyáltalán minek a box??!!
Már majdnem minden tv-ben van tuner.
De persze, ha a digitális hdmi kell neked, akkor fizess többet, anélkül nem lesz digitális a digitálisnak hirdetett "fos"..
No mindegy.Más kérdés:
most fogok venni egy alcor hd-500-as tunert.
Nem a tuner képességei miatt néztem ki, mert az van minden tv-ben itthon, ez direkt szempont volt a vásárlás előtt, hanem a pvr miatt..Olvasom, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy olyan helyeken, ahol egyébként jó az antenna vétele más tunereken, ezzel alacsonyabb jelszintet szoktak elérni.
Ez vajon mennyire igaz?
Használ itt vki ilyet?A nyaralómba menne először, az 48kb-re van Bp-től (Velencefürdő ugyebár), amit tavaly tettem "dvb-t kompatibilissé" ezzel a kis édes antennával a tetőn.
Ez elvileg a budapesti adóra van állítva, minden faszán jön be, 100/100as szinttel.
Az antenna két fele van osztva, mert ugyebár két tv van a nyaralóban.
Ha én ezt még egy helyen elválasztom a tuner miatt, akkor az nem fog vajon rontani a jelerősségen, illetve vajon elég lesz a jelszint az alcornak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest