Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Szerencsére én nem nagyon nézem a magyar tv kínálatot, csak műholddal az olasz csatornákat+a netről letöltött anyagok.
Nagyon siralmas a helyzet.
Édesanyámékat akarom viszont most leválasztani a upc "emlőjéről", mert ők se nagyon nézik a kábelt, csak egy két csatornát, arra meg bőven elég a mindig+extra.
Arról a hányingerről nem is beszélve, hogy a digitális kábelt analóg scart box-al adják.
Egyáltalán minek a box??!!
Már majdnem minden tv-ben van tuner.
De persze, ha a digitális hdmi kell neked, akkor fizess többet, anélkül nem lesz digitális a digitálisnak hirdetett "fos"..
No mindegy.Más kérdés:
most fogok venni egy alcor hd-500-as tunert.
Nem a tuner képességei miatt néztem ki, mert az van minden tv-ben itthon, ez direkt szempont volt a vásárlás előtt, hanem a pvr miatt..Olvasom, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy olyan helyeken, ahol egyébként jó az antenna vétele más tunereken, ezzel alacsonyabb jelszintet szoktak elérni.
Ez vajon mennyire igaz?
Használ itt vki ilyet?A nyaralómba menne először, az 48kb-re van Bp-től (Velencefürdő ugyebár), amit tavaly tettem "dvb-t kompatibilissé" ezzel a kis édes antennával a tetőn.
Ez elvileg a budapesti adóra van állítva, minden faszán jön be, 100/100as szinttel.
Az antenna két fele van osztva, mert ugyebár két tv van a nyaralóban.
Ha én ezt még egy helyen elválasztom a tuner miatt, akkor az nem fog vajon rontani a jelerősségen, illetve vajon elég lesz a jelszint az alcornak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- Gamer pc RYZEN 5500/16GB DDR4/RX 7600 8GB/512GB SSD/Új számítógép 3év garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest