Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Köszönöm az infokat, bár egyikkel sem jutottam előre. A TS dokiba nem sikerült életet lehelnem (bár csak egy "nem hivatalos" verzióval próbálkoztam)...
A programozási infókkal nem tudok mit kezdeni, mert még nem tartok ott, hogy DVB-T vevő progit írjak. Majd talán jövőre...
Viszont találtam mást: DGAVCDEC
Ez alapvetően BR rippeléshez való, de a BR lemezeken is TS fájlok vannak (egy hétig tartott mire ez eszembe jutott
). Szóval ez a progi képes a DVB-T-ről felvett TS fájlokat H264 és AAC stream-ekre szétbontani. A H264-et megeszi az MKVmerge, de viszont a RAW-AAC-t nem, ez utóbbit előbb át kell pörgetni VLC-vel MP4 konténerbe, s ezt megetetni az MKVmerge-vel. Már csak a H264 stream fps-ét és az MP4/AAC audio delay-t (ami benne van az AAC fájl nevében) kell jól beállítani (az MKVmerge-ben) és kapunk egy tökéletes, átkódolatlan MKV/H264+AAC fájlt. 
Az MKVmerge-vel egyébként lehet vagdosni és összefűzni is fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Szóval ez a progi képes a DVB-T-ről felvett TS fájlokat H264 és AAC stream-ekre szétbontani. A H264-et megeszi az 
wassermann