Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Köszönöm az infokat, bár egyikkel sem jutottam előre. A TS dokiba nem sikerült életet lehelnem (bár csak egy "nem hivatalos" verzióval próbálkoztam)...
A programozási infókkal nem tudok mit kezdeni, mert még nem tartok ott, hogy DVB-T vevő progit írjak. Majd talán jövőre...
Viszont találtam mást: DGAVCDEC
Ez alapvetően BR rippeléshez való, de a BR lemezeken is TS fájlok vannak (egy hétig tartott mire ez eszembe jutott
). Szóval ez a progi képes a DVB-T-ről felvett TS fájlokat H264 és AAC stream-ekre szétbontani. A H264-et megeszi az MKVmerge, de viszont a RAW-AAC-t nem, ez utóbbit előbb át kell pörgetni VLC-vel MP4 konténerbe, s ezt megetetni az MKVmerge-vel. Már csak a H264 stream fps-ét és az MP4/AAC audio delay-t (ami benne van az AAC fájl nevében) kell jól beállítani (az MKVmerge-ben) és kapunk egy tökéletes, átkódolatlan MKV/H264+AAC fájlt. 
Az MKVmerge-vel egyébként lehet vagdosni és összefűzni is fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Okos Otthon / Smart Home
- BIOS topic
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Szóval ez a progi képes a DVB-T-ről felvett TS fájlokat H264 és AAC stream-ekre szétbontani. A H264-et megeszi az 
wassermann