Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
A t-home-so topikban is feltettem ezt a kérdésem, de hátha itt hamarabb tudnak rá válaszolni.:
Jelenleg Paletta XL díjcsomagom van.
Szeretnék a jelenlegi digitális beltéri mellé egy másikat. Elvileg mivel van HBO a csomagban, díjmentesen kapnék még egy vevőt. Ezzel kapcsolatban felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy igen, csak 5000ft a telepítési díj. Kissé pofátlan, főleg hogy én is meg tudom csinálni.
Van valakinek arról információja, hogy ha bemegyek egy T-pontba akkor kapnék-e ott egy beltérit, így megúsznám plusz költségek nélkül a dolgot?Valamint Vaterán láttam olcsón ilyen vevőt. Ha ott megveszem be tudnám regisztráltatni és egy hozá passzoló kártyát kérni a t-hometól?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Formula-1
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest