- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tegnap teszteltem, köszi, nem kérek belőle.
Totál fagyás mindennél.
Leginkább jó .ts-szerkesztő progi kéne, amely képes kezelni azt a szart, ami TV2-ről és RTL-klubról jön. Királyi és osztrák adók .ts formátumát simán tudom konvertálni MPEG-be, aztán szerkeszteni, de a kereskedelmi adók használhatatlanok. Media Center WTV felvételei megint, pedig az rendben felveszi ezt a kettőt is, csak WTV-ben.
Kaptam Leadtek topicban tippet, hogy Live Movie Maker állítólag kezeli, de ezt csak holnapra tudom megnézni.opera11: Nekem egy ilyesfajta, ANT100 Tesco-s antennám van, és szépen bejön vele minden, osztrák adók is, ill. érdekes módon Mo. felől 4 extra osztrák adó, amely Ausztria felől nem.
Csak azokhoz majd meg kell dupláznom az antennát, mert pont az ellenkező irányban vannak.
mandiner: Köszi, töltöm, csakhogy nekem össze kellene raknom valahogy. Vagy marad a teljes felvétel, aztán kivágom a reklámblokkokat, és egyben marad a többi? TV2 és RTL Klub esetében működik?
csendes: Igen, a VLC az egyetlen, amely lejátssza a TV2-t és az RTL Klubot hanggal. Egyébként kellemes meglepetés számomra a MS Media Centere, csak az meg WTV formátumban vesz fel, de amit felvesz, azt gond nélkül le is játssza.
Itt fel vannak sorolva olyan progik, amelyek garantáltan nem kezelik le a TV2 és az RTL Klub felvételeit. Próbáltad valamelyiket ezekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest