Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
" ... Hardveres h262 dekódolás intelen nincs engedélyezve, ..."
Ha H264-ről beszélünk akkor az intel GUID mizériáról tudtam, de az egyes felbontások hibás kezeléséről nem. Nálam a Windows 7 x64 "beépített" codec-je fut GMA X4500 MHD felett ( m1HD / m2HD, 1440x1080i, (H.264) DXVA, CPU load ~= 5% ). Az tény, hogy Nálam az MPC-HC beépített H.264 / DXVA codec-je sem kezeli rendesen ezt az intel vezérlőt.
" ... SQL szerver meg nem szerver, hanem SQL CE, ..."
Így megnyugodtam. Amikor a telepítés során megjelent az MS SQL installálás, akkor nem figyeltem eléggé a feltörő rosszérzéstől elvakulva ...
" ... A csatornaváltásban még vannak tartalélok, szerviz és a kliens program közti timeshiftelés és az első keyframe várás miatt ilyen lassú. ..."
Reméljük a tartalékokat sikerül kiaknázni, akkor biztosan sok embernek örömet fog okozni ... Ezeket nem lehet valahol beállítani? Homesys-ben felületes elsőbálozó vagyok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest