- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
" ... Hardveres h262 dekódolás intelen nincs engedélyezve, ..."
Ha H264-ről beszélünk akkor az intel GUID mizériáról tudtam, de az egyes felbontások hibás kezeléséről nem. Nálam a Windows 7 x64 "beépített" codec-je fut GMA X4500 MHD felett ( m1HD / m2HD, 1440x1080i, (H.264) DXVA, CPU load ~= 5% ). Az tény, hogy Nálam az MPC-HC beépített H.264 / DXVA codec-je sem kezeli rendesen ezt az intel vezérlőt.
" ... SQL szerver meg nem szerver, hanem SQL CE, ..."
Így megnyugodtam. Amikor a telepítés során megjelent az MS SQL installálás, akkor nem figyeltem eléggé a feltörő rosszérzéstől elvakulva ...
" ... A csatornaváltásban még vannak tartalélok, szerviz és a kliens program közti timeshiftelés és az első keyframe várás miatt ilyen lassú. ..."
Reméljük a tartalékokat sikerül kiaknázni, akkor biztosan sok embernek örömet fog okozni ... Ezeket nem lehet valahol beállítani? Homesys-ben felületes elsőbálozó vagyok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest