Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Igen, totalmedia volt hozzá, még a régi botantennával lett vele elegem, mert az analóg adások kékek voltak, míg más programokkal meg rendesen jöttek be..
Lehet,hogy most, hogy rendben van a vétel megyek vele még egy kört, de nem igazán tetszett a program..Igazából most a dvbviewert használom, legális verzió, viszont az meg néha random kikapcsol.
Elvileg ts formátumba vettem fel eddig.
Távirányítót még megnézem, hogy engedélyezve van, de érdekes lesz,mert dvbviewerben eleve nincsenek csatornaszámok, így nem tudom elképzelni hogy megy a lépegetés
A linkelt programokat meg köszönöm, ki fogom próbálni őket.
Smartdvb is bajos: amint elkezdem a scan-t (azon kívül, hogy nincs rendes beállítási lehetőségem a scan-en belül) lefagy.. :S
Esetleg vhol vmi leírás hozzá dvb-t-hez nincs?
Mert mintha ez a progi alapból dvb-s-hez lenne..Progdvb-vel meg az a bajom, hogy azt írja, hogy az mpg4-es adókat csak a pro verzióban lehet megjeleníteni, bár külső codec-ekeket telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann