- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Igen, totalmedia volt hozzá, még a régi botantennával lett vele elegem, mert az analóg adások kékek voltak, míg más programokkal meg rendesen jöttek be..
Lehet,hogy most, hogy rendben van a vétel megyek vele még egy kört, de nem igazán tetszett a program..Igazából most a dvbviewert használom, legális verzió, viszont az meg néha random kikapcsol.
Elvileg ts formátumba vettem fel eddig.
Távirányítót még megnézem, hogy engedélyezve van, de érdekes lesz,mert dvbviewerben eleve nincsenek csatornaszámok, így nem tudom elképzelni hogy megy a lépegetés
A linkelt programokat meg köszönöm, ki fogom próbálni őket.
Smartdvb is bajos: amint elkezdem a scan-t (azon kívül, hogy nincs rendes beállítási lehetőségem a scan-en belül) lefagy.. :S
Esetleg vhol vmi leírás hozzá dvb-t-hez nincs?
Mert mintha ez a progi alapból dvb-s-hez lenne..Progdvb-vel meg az a bajom, hogy azt írja, hogy az mpg4-es adókat csak a pro verzióban lehet megjeleníteni, bár külső codec-ekeket telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann