Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Hunter2 #5858 üzenetére
Ez a revízió egy idő után megadja magát, és kampó, el lehet dobni, valószínű akitől vetted, az is rájött erre, csak eldobás helyett inkább keresett egy "madarat"... Szerintem vidd vissza amíg még megtalálod az embert.
Itt látható a 26-os és a 2.3-as, de vagy 3-4 éve én már boltban is a 2.8-ast vettem, ebből a mai napig ez az utolsó revízió, utána meg már itt a HD-s verzió is, ez nekem lassan 2 éve van meg. A sima újonnan 9K krül van, természetesen fullos távirányítóval, meg mindennel.A 2.3-asnál az elégtelen hűtés miatt a tuner alatti kis tekercs szokott szétégni, ezért nem tud rendesen fejtápot adni (se a fej nem működik jól, se a polárváltás) és ez okozza a problémát. Kérdés, ingyen kaptad-e, mert annyit megért,
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 49mm Titanium, Green Alpine szíjjal, dobozában eladó, garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Beyerdynamic DT 900 Pro X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest