Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Hunter2
üzenetére
Ez a revízió egy idő után megadja magát, és kampó, el lehet dobni, valószínű akitől vetted, az is rájött erre, csak eldobás helyett inkább keresett egy "madarat"... Szerintem vidd vissza amíg még megtalálod az embert.
Itt látható a 26-os és a 2.3-as, de vagy 3-4 éve én már boltban is a 2.8-ast vettem, ebből a mai napig ez az utolsó revízió, utána meg már itt a HD-s verzió is, ez nekem lassan 2 éve van meg. A sima újonnan 9K krül van, természetesen fullos távirányítóval, meg mindennel.
A 2.3-asnál az elégtelen hűtés miatt a tuner alatti kis tekercs szokott szétégni, ezért nem tud rendesen fejtápot adni (se a fej nem működik jól, se a polárváltás) és ez okozza a problémát. Kérdés, ingyen kaptad-e, mert annyit megért,
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann