Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Na visszavittem az aquához... ez volt az első meg az utolsó hogy náluk vásároltam az tuti. Képzeld el, nem hogy nem cserélik ki, de még csak le se vásárolhatom, hanem egy hétig ők tesztelik és az tuti hogy az jó lesz mert általában jó szokott lenni, ha meg nálam nem működik az nem az ő saruk és nem rajtuk múlt, igy vegyek náluk másikat, ezt meg tegyem a polcra.......... na eeeez hozzáállás, mondom 5000 forintos kártya tényleg ennyit ér, hogy mondjuk a fogyvédnek küldöm a mailt egy dolog, de mondom aqua imázs? ha csak egy ember nem megy be ha ezt meghallja mert nem meri ott elkölteni a pénzét mert ha valami nem müxik akkor teheti a polcra mert így állnak hozzá, már többet buktak mintha adtak volna helyette egy ugyan olyan kártyát, 4-5napig ülnek rajta a szervizesek, az 5000 forintos kártyán ami munkadíj, villanyszámla és kapacitás elvonás... és akkor még nem beszéltem arról, hogy fogyvéd ki megy, bünti ha első akkor két millió huf, ha nem az első akkor határ a csillagos ég, közben az üzletben 8 eladó ül és netezik, de vevő nem volt egy se míg bent voltam... Hol van itt válság???????????? nincs itt válság, dübörög a gazdaság. És mindez egy 5000 forintos tunner kártya miatt... ha nem kellett volna múlthéten adj uram isten de már is akkor megint az ipontól vagy a pcxtől veszem. Azt hiszem aki még egyszer kérdez tőlem valamit hogy hol vegyen bármit azt tudom majd mondani neki hogy hol ne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest