Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
weresgyufa
üzenetére
Naná, hogy foglalkozunk vele, csak még nem jött meg. A Digitallnál is próbáltam megrendelni, de azt sem tudták mit kérek. Nincs is raktáron semmilyük. Ennyi erővel aki tud külföldről rendelni sokkal jobban jár. Az év vége felé talán ez sem lesz drágább mint bármely kommersz analóg vagy hibrid tuner. Egyenlőre úgy veszem észre csak a Digi kábelesek tudnák használni. Feltéve, hogy a dróton az jön amit a tuner elvár.
Ez vajon mekkora piac?
Én két hete várom, és rögtön jelzek, ha üzembe helyeztem.Az a gyanúm, hogy a Diginek semmibe sem kerül a DVB-C továbbítás. Hovatovább az analóg lesz nekik macerás. Persze HBO és társaik kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez vajon mekkora piac?
wassermann