- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peteris
csendes tag
Köszönet nrc-nek a a tippet a rádió felélesztéséhez DVBViewer-ben, a "Monogram" AAC dekóder kiválóan teszi a dolgát. Nálam kicsit más volt a kiindulás, mert a DVBViewer 3.9.2.0 --ban alapból megy a rádió, a gondok csak akkor jelentkeztek, amikor egy másik gépre a 3.9.4.0 verziót tettem fel. Az újabb verziónál sehogyan sem akartak jönni a Radio Teszt 1,2,3 csatornák, bármit állítottam a DirectX beállítási mezőkben. Ezeknél a csatornáknál a tálcán AC3 kijelzés látható, ezért sem jutott eszembe, hogy AAC dekódert kellene keresni hozzájuk. Egyébként ennek okát most sem értem. Alapból a "system default" jött fel az AAC dekóder mezőben (úgy tűnik, hogy ez alkalmatlan a feladatra) és más választás nem is volt. Most már van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest