- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Asztrofotózás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
A sípolós műszer sajnos elég vacak, én nem is használom. Helyette a korábban írt box+SignalMeter, vagy kitelepülök a box-al az udvarra
Ileltve nemrég vettem használtan egy SF-560 nevű alis műszert, jó műholsas és földi antennához is. Sajnos alin úgy látom már nem árulják, de 10k-t nekem megért, USB-ről lehet a TP listát frissíteni rajta.Továbbá amit sajnos én is elfelejtettem írni neked, hogy nem kell hogy előre keress le adókat a boxon, netről vagy ha valaki küld egy listát csak rá kell másolni és máris van csatorna listát amivel tudsz keresni. Sajnos ez nekem is kiment a fejemből, pedig könnyített volna rajta.
A másik, amit írtál h nem ment el addig a wifid. Érdemes egy kábelt kihúzni egy AP-vel, mert nem tudom mennyi a lag-ja a mobilnetnek, de nem segít biztosan. (A SignalMeter alul írja mennyi a válaszidő a box és a teló között, majd csinálok róla képet.)
Illetve a BlindScan nagyon jó, de leginkább átjátszások (feed-ek) keresésére jó. Ha egy műholdon a normál adókat akarod keresni elég a normál keresés. Annyi, hogy ezt a satellites.xml fájl alapján teszi meg a box, az ebben tárolt frekvencia, polaritás.. (TP) adatok alapján. Ezt a filet érdemes frisíteni, a boxban FTP-vel rácsatlakozva általában a /etc/tuxbox mappában található meg. Felülírás előtt biztonsági mentést csinálj róla!
A satellites-xml.org weblap segítségével egyszerűen le lehet generálni, érdemes a custom tab-ot használni ahol ki lehet választani azt/azokat a műholdakat amiket használsz.
Alul pedig a Ku-band only legyen, TP-nél érdems a csak aktívat (only active), System Both választani. Kódolás UTF-8 legyen. Jobb alsó sarokban egy kódot is be kell adni (captcha), majd a letöltés után a ZIP-et kicsomagolni és az így letöltődött file-al felülírni a fenti útvonaolon lévő a boxban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest