Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz azbest #17867 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen, én is hasonlóra jutottam, csak azért kikértem szakavatottabbak véleményét is.
Azért is gondoltam, hogy lehet valami ilyesmi megoldás, mert a neten rákeresve adott ki azért találatot a PCI to PCIe témában, pl. ezt is: [PCI-TO-PCIe-Bridge-Card]Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem lehetséges egy fejlettlenebb technológiájú, kisebb átviteli sebességű PCI slotból fullos PCIe sottot upgradelni, nem is erre gondoltam. Én inkább a régebbi, első generációs PCe csatolójú VGA kártyákat gondoltam hátha bele lehet tenni valahogy, amiknek még olyan óriási sávszélesség azért nem kell. Természetesen nem mostani csúcs kártyákra gondoltam, de még csak 5-6 évesekre sem, inkább a 10-12 évesekre.
Amúgy eszemben sincs a géppel semmi újabb generációs 3D-s játékkal játszani, ahhoz megvan a szükséges vas. Ezt a kis PC-t inkább csak amolyan retro kis masinának akarnám megcsinálni. Mondjuk ha egy Quake 2 elfutna rajta nem softveres módban, az már frankó lenne. Ahhoz meg azért nem kell egy atomerőmű. Én annó játszottam Quake 2-vel Pentium 166MMX-es gépen. 256 Mbyte SD-RAM-al, meg egy 3dfx Voodoo Banshee kártyával. Azért ez a gép ahhoz képest klasszisokkal jobb, csak az integrált video része a gyengus, ezen szeretnék kicsit javítani.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest