Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
silboy #17737 üzenetére
valóban, az a konkrét fajta tényleg csak 10 megabites (rá van írva).
Viszont nagyon hasonlóból láttam a neten olyat is, ahol minden láb be van kötve, hmm és találtam magyar weblapot is hozzá [link], [link]Úgyanúgy néz ki kívülről, de a lan-telefon betét más
(#17738) vkp
meg attól is, hogy a betéten be van -e kötve minden és mihez készült. Van olyan lan toldóm, amin 100 sem megy át, mert hót primitív megoldású. Gigabitesnél pedig a nyákon is van okosság, nem csak átkötés.
Persze a 4 bekötésű is lehet visz 100-at, de 10 van a betétre írva, szóval határeset. Amit találtam, másik betéteset, az sem biztos, hogy visz gigabitet, de legalább minden be van kötve vele (fast azaz 100-asnak mondják).Talán van gigabites betét is ezekhez.
(#17740) vkp
értem én, csak most nem elméletben, hanem konkrét eszköz kapcsán van róla szó
Azért hoztam szóba, nehogy félreértés legyen belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest