- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
silboy #17737 üzenetére
valóban, az a konkrét fajta tényleg csak 10 megabites (rá van írva).
Viszont nagyon hasonlóból láttam a neten olyat is, ahol minden láb be van kötve, hmm és találtam magyar weblapot is hozzá [link], [link]Úgyanúgy néz ki kívülről, de a lan-telefon betét más
(#17738) vkp
meg attól is, hogy a betéten be van -e kötve minden és mihez készült. Van olyan lan toldóm, amin 100 sem megy át, mert hót primitív megoldású. Gigabitesnél pedig a nyákon is van okosság, nem csak átkötés.
Persze a 4 bekötésű is lehet visz 100-at, de 10 van a betétre írva, szóval határeset. Amit találtam, másik betéteset, az sem biztos, hogy visz gigabitet, de legalább minden be van kötve vele (fast azaz 100-asnak mondják).Talán van gigabites betét is ezekhez.
(#17740) vkp
értem én, csak most nem elméletben, hanem konkrét eszköz kapcsán van róla szó
Azért hoztam szóba, nehogy félreértés legyen belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged