- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethooligan
tag
Üdv!
Tudom olvassak vissza, meg is tettem amennyire időm engedte, de a gyerekek mellett nem tudom kiolvasni a fórumot, így kérdeznék.
Idetalált végre a Digi, így felvetődött a kérdés, hogy kellene hozzá valamilyen felvevős eszköz, de milyen? Most T-s IPTV van felvevős opcióval, valahogy annak a tudását szeretném reprodukálni nagyjából.
Szóval kellene nekem olyan felvevős box, ami tudja
- PVR-t
- Timeshiftet
- nem csak EPG alapján lehet vele felvenni, hanem időzítve is. (Azaz beállítanám mint anno pl egy VHS magnót, hogy pl 9:00-től 10:30-ig vegyen fel x csatornáról. Ezt fogalmam sincs hogy hívják)
- külső 2,5"-os HDD-re vagy viszonylag könnyen ki- és berakható 2,5"-os HDD-re tud felvenni
- lehetőleg NTFS fájlrendszer jó legyen neki (méretkorlát és számítógépes kompatibilitás miatt)
- .ts fájlban lenne a rögzítés a legjobbVan ezeknél sorozatfelvétel beállítási lehetőség, vagy azt felejtsem el és próbáljam meg nem elfelejteni beállítani?
Esetleg a Digi Smart CAM CI+ csatlakoztathatósága sem lenne hátrány.
Létezik ilyen elérhető (maximum 30ezres) áron, ami jó minőségű és megbízható? Ha igen, akkor melyik(ek) ajánlott(ak)?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest