Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nethooligan
tag
Üdv!
Tudom olvassak vissza, meg is tettem amennyire időm engedte, de a gyerekek mellett nem tudom kiolvasni a fórumot, így kérdeznék.
Idetalált végre a Digi, így felvetődött a kérdés, hogy kellene hozzá valamilyen felvevős eszköz, de milyen? Most T-s IPTV van felvevős opcióval, valahogy annak a tudását szeretném reprodukálni nagyjából.
Szóval kellene nekem olyan felvevős box, ami tudja
- PVR-t
- Timeshiftet
- nem csak EPG alapján lehet vele felvenni, hanem időzítve is. (Azaz beállítanám mint anno pl egy VHS magnót, hogy pl 9:00-től 10:30-ig vegyen fel x csatornáról. Ezt fogalmam sincs hogy hívják)
- külső 2,5"-os HDD-re vagy viszonylag könnyen ki- és berakható 2,5"-os HDD-re tud felvenni
- lehetőleg NTFS fájlrendszer jó legyen neki (méretkorlát és számítógépes kompatibilitás miatt)
- .ts fájlban lenne a rögzítés a legjobbVan ezeknél sorozatfelvétel beállítási lehetőség, vagy azt felejtsem el és próbáljam meg nem elfelejteni beállítani?
Esetleg a Digi Smart CAM CI+ csatlakoztathatósága sem lenne hátrány.
Létezik ilyen elérhető (maximum 30ezres) áron, ami jó minőségű és megbízható? Ha igen, akkor melyik(ek) ajánlott(ak)?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- World of Warships
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SZÉP! DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Razer gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann