Hirdetés
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Igazából nincs más túlzottan. Először én egy Magyarországon is kapható Delock tunert vettem (négyszerese volt az ára, mint ennek), ami rövidesen ment is vissza a boltba. Sajnos csak a rev1-esnek volt BDA drivere, a rev2-esnek nem. Ez utóbbival sehogy se tudtam összehozni a Tarr-os TV-t, mert csak a gyári programját használhattam.
412: Nem a tuner tehet arról, hogy nincsenek feltelepítve a megfelelő kodekek a gépre. A tuner csak átadja a TS-t a PC-nek, a dekódolást már az csinálja.
440: Előfordulhat gyári hibás bármelyikből. Itt is igaz az, ami sok már topic-ban. Ha valami működik, arról kevésbé írnak, mint arról, ami rossz. Ha 100-ból 1 ilyen hibás, akkor is csak azt az 1-et fogod olvasni, mert a többi 99 nem ír ide. De ez igaz bármi másra is.
471: Már az hiba, ha Win10-et rak fel valaki.
Amúgy azóta van újabb driver, de nem tudom, hogy azzal mi a helyzet. Win10-et csak akkor rakok fel, ha már egyáltalán nincs más választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest