Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nekem olyan tuner van kettő is, ami csak egy meghatározott verziószámú driverrel működik hibátlanul:
http://prohardver.hu/tema/dvb-t_dvb-s_dvb-c_kartyak_usb_pci/hsz_13329-13329.html
Ez a driver viszont nem megy Win10-en.
Ami megy, az meg nem tökéletes. Itt nem fagyás a probléma, hanem kb. egy óra után elkezd kihagyni, akadozni, mintha elmenne a jelszint. De ha programot váltok (konkrétan frekvenciát, vagyis másik multiplexet kell váltani, vagy újraindítani a programot), akkor megint egy óráig jó.
De mindegy, mert úgyis dobtam a Win10-et, azóta nem foglalkoztam vele. Egyébként az volt a terv, hogy ha szükséges, rendelek inkább másik tunert eBayről. Csak nem volt szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest