- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
lifilif #16580 üzenetére
Vezetékes és kábel között mi a különbség
Opsz... Kábelt és műholdat akartam írni.
Vidanet-et annyira nem ismerem, bár talán volt már róla szó. De most biztosra nem tudom megmondani, adnak-e csak kártyát, ezt meg kell kérdezni.
ha saját boxot használhatok, akkor miért kell még tuner is?
Ez lehet, félreérthető volt. Úgy gondoltam, hogy vagy veszel egy saját felvevős box-ot, vagy veszel USB-s DVB-C tuner-t a számítógéphez és közvetlenül azzal végzed a rögzítést. (A tuner-be dugod a koaxot.) Ehhez kelleni fog egy SmartCard olvasó is, abba tudod rakni a kártyát. (Feltéve, hogy a Vidanet ad csak kártyát.)
Szóval, első körben azt kell megtudakolnod, hogy ad-e csak kártyát, vagy CA modullal párosítva adja, esetleg egyáltalán nem ad? Ezt nem tudom. Vagy itt valaki megmondja, vagy kérdezd meg az ügyfélszolgálaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest