Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
golya87 #15605 üzenetére
Esetleg inkább itt érdeklődj: [link]
Én abszolút amatőr vagyok a műholdas vételben, nekem a hirschmann jött be, mint márka, épp ezért az összes fejem hirschmann. Sosem szoktam a legolcsóbbat megvenni, de hogy konkrétan nyereséget, ilyesmit nézni, no ilyesmibe nem szoktam belemenni, 0.8W, 9E, 13E, 19.2E ezekre a holdakra nekem tökéletesek a pár ezer forintos Hirschmann LNB-k, a legrégebbi 8. éve szolgál. Ha valóban a minőség a lehető legfontosabb, az ár másodlagos, a linkelt oldalon biztos segítenek a választásban.
Bozek, értem, hogy PC-s eszközökről szól a topic, de a téma között is ott van a DVB-S2, s ha már S2 vétellel is foglalkozik a topic, akkor nyilván azt senki sem tudja antenna nélkül megvalósítani, szal magyarán némi tapasztalatotok azért csak van, így nem teljesen elveszett a kérdés itt. Persze gyakorlatban pár hét olvasgatás után látom, hogy ez a fórum javarészt földi s kábeles vétellel foglalkozik, még ha a téma ennél többre is terjed ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged