Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iggyboy
csendes tag
Üdv!
És bocs előre is, ha nem ide való a téma, de más topicot nem találtam amibe passzolna a kérdésem.
UPC előfizető vagyok. Azt nem tudom, hogy analóg vagy digitális, de nincs set-top-boxom az tuti.
A TV-mre (LG 42LN575S) dugva a koaxot szépen tudom nézni a csatornákat. Nemrég kitaláltam, hogy egy kiszuperált számítógépes monitoromat átalakítom kisTV-re. Ehhez vettem egy Alcor HD-2650 DVB-T MPEG4 digitális vevőt. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a vevő készülék nem érzékeli a rádugott koaxban lévő UPC-t. Ennek azóta utánajártam és már tudom, hogy DVB-T vevőt nem fogok megszólaltatni DVB-C rendszerrel.
A következő lépésem az lenne, hogy veszek egy DVB-C képes vevőt. Ezt néztem ki. Ezzel működni fog a vétel szerintetek?A másik kérdésem: hangot hogy tudok kicsiholni a készülékből? Ugye a képet HDMI-DVI kábellel vezetem a sima pc monitoromba, de akkor hangot hol tudok kicsikarni belőle? A Scart-on? Sztereó hangszórókhoz menne a hang, sima jack dugóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 Pro 2TB, 3 év teljes körű garancia, vadi új! Ajándék gyári talp+Ghost of Yotei+Disc Drive
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann