- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
soultrapp #15396 üzenetére
Itt az alapvető probléma, hogy az adott antennával és adott pillanatban nem tudod befogni mindegyik multiplexet, amiből főleg az A és C kellene neked, nem a B, amin a kódolt adók többsége fogható. Az antenna mozgatása és egyéb okból az amúgy is bizonytalan vételi viszonyok később változnak, így a legközelebbi keresésénél megint mást találhatsz.
Tehát először is az antennát kellene megfelelő pozícióba állítani, illetve jobbat használni. Beállításról itt írtam legutóbb: [link]
Total Media vackokat nem mindenki kedveli és használja, ezért nehezebben kapsz hozzá fórumos támogatást, például én sem tudom megnézni, hol tárolja az adatokat, de mintha a menüben valahol láttam volna a rendezés, törlés lehetőségét is, amikor egyszer kipróbáltam.
Vagy itt írtam a VLC használatáról, ami fapadossága miatt kevésbé népszerű, viszont működik, csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően.
Nekem legjobban bevált a DVBViewer, de az nem ingyenes, vagy vannak egyéb lehetőségek is, ProgDVB például.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest