Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Logitech Z906
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
soultrapp #15396 üzenetére
Itt az alapvető probléma, hogy az adott antennával és adott pillanatban nem tudod befogni mindegyik multiplexet, amiből főleg az A és C kellene neked, nem a B, amin a kódolt adók többsége fogható. Az antenna mozgatása és egyéb okból az amúgy is bizonytalan vételi viszonyok később változnak, így a legközelebbi keresésénél megint mást találhatsz.
Tehát először is az antennát kellene megfelelő pozícióba állítani, illetve jobbat használni. Beállításról itt írtam legutóbb: [link]
Total Media vackokat nem mindenki kedveli és használja, ezért nehezebben kapsz hozzá fórumos támogatást, például én sem tudom megnézni, hol tárolja az adatokat, de mintha a menüben valahol láttam volna a rendezés, törlés lehetőségét is, amikor egyszer kipróbáltam.
Vagy itt írtam a VLC használatáról, ami fapadossága miatt kevésbé népszerű, viszont működik, csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően.
Nekem legjobban bevált a DVBViewer, de az nem ingyenes, vagy vannak egyéb lehetőségek is, ProgDVB például.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Logitech Z906
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- foobar2000
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest