- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
a segitsegeteket kernem, a kovetkezoben. A balatonnal (Zamárdi), egy nyaraloban hasznalom a mindigtv-t (csaladi csomag), wayteq hd 95cx belteri + egy belso, erositos antenna. A kozszolgalati csatornak bejonnek (mux a), a csaladiak (mux b) viszont mar nem, ezert szeretnek felrakni vmilyen kicsi, de eros, nagy nyeresegu antennat. (pl König KN-DVBT-OUT111, vagy a Funke hasonló konstrukciójú antennái).
Tavaly már kiteszteltem, az emeleti terasz 1 bizonyos pontjáról van mux B vétel is Sióforól, jönnek a családi csomagok is.
Kab hegy fele nem tudtam tesztelni, mert tetőt kéne mászni, ablakból pedig nincs rálátás, be van építve.A végcél, h 2 beltéri lenne 2 tv-vel és a jelzett vmilyen kompaktabb kültéri antennával, egy passzív splitterrel elosztva. A beltérivel táplálnám az antennát, ez átmegy a splitteren és nem zavarja be a másik beltéri? Elég lenne szerintetek ez ilyen jellegű antenna?
Boltok és szerelők mást-mást mondanak egyesek szerint ezek a kis méretű, erősítős antennák szart sem érnek, többnyire a nagyobb, 1 méter hosszú, erősítés nélküli antennát akarják eladni nekem,de itt fontos lenne,h kompakt antennát használjak.
Szeretnék úgy lemenni,h mindent viszek,ami kell, minden tippet, tapasztalatot szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...