Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ferenc-
csendes tag
Akkor írom a közösbe is (nemcsak neked): Nos, én megkaptam a "csodavevőt" (12 nap alatt ért ide). Pendrive-nál kicsit nagyobb, és közel 7ezrest adtam érte, elég barátinak mondható. Először kicsit szkeptikus voltam, de rácáfolt a dolgokra. Jó, nem egy agyon-bonyolított a kezelő-felülete, de jónak mondható. Ami külön jó, hogy nem csak DVB-T, hanem DVB-C is és FM modulja is van. Én Digi(hez közeli) szolgáltatóhoz használom majd (még csak tesztfázisban "leledzik" most). Tegnap már nyűgöltem a csatornákkal, mintha párat szeretne elfelejteni, de utána rákeresve megtalálta mindet. A távirányító külön jó (pici, egyszerű, funkcionális) , szóval jó vételnek tűnik. Persze remélem más is osztja (majd) akik kipróbálták/tesztelték. Azért pár jótanácsot írjon, aki már használja huzamosabb ideje
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Asus Rog Ergo gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest