Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO
üzenetére
Pontosan milyen típusú monitor ez? Adataira kíváncsi lennék.
Az most már kiderült, hogy az ALi-chipes boxoknál az SD-kompozit mellett kiküldik az RGB-kimeneten (RGB-helyett) az YPbPr, HD analóg jelet is. Hogy egyik boxnál ehhez YUV állásba kell kapcsolni, másiknál CVBS, az elvileg csak gyári konfiguráció kérdése.
Viszont szerintem ehhez olyan monitor kell, ami alkalmas az YPbPr feldolgozására, mint ahogy nekem is csak így működött. Később TV-vel is kipróbáltam egyébként.
Másik opció az SD-RGB, amihez persze RGB-re kell állítani. Egyébként ezt régebben az Alcor fórumán sem tudták normálisan elmagyarázni (úgy tűnt, fogalmuk sincs róla, amikor érdeklődtek a fórumozók), hogy pontosan mit is takar a YUV opció, én meg akkoriban nem tudtam ilyet tesztelni.
Mindenesetre ügyesen összekombinálták a tervezők, hogy SCART–SCART kapcsolat esetén a TV vagy SD-kompozit, vagy SD-RGB üzemmódra vált (és ezzel engem is jól megtévesztett), míg egy SCART–YUV átalakító segítségével HD-komponens is kivehető.
Akinek esetleg olyan TV-je van, hogy nincs rajta HDMI, vagy hibás, de van YPbPr bemenet, annak jól jöhet, legfeljebb nem is sejtik sokan, hogy ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann