- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
spiritex #13509 üzenetére
Na jó, a pocsék azért túlzás volt, ha nem lenne HD adásom, akkor annyira nem is zavarna, de HD után nagyon érezhető a különbség. A fullHD különösebben nem érdekel, amikor töltök, kizárólag 720p-t töltök, mivel távolabbról semmi különbség nincs, vagy csak minimális, egyszerűen nem indokolja a méretbeli különbséget.
Ami a TV adásokat illeti, itt most nem kimondottan a DVB-T adásra, hanem pl a Digikábelre gondoltam, hogy a Sport2 mennyire viccesen rosszabb, mint a Sport1HD vagy a DiliSport1-2HD. Vagy pl. az NG(Wild)HD vs NG SD.
Természetfilmnél és focinál érzem nagyon a különbséget, és nem is a SportKlub híresen pocsék minőségére gondoltam, hanem jobb SD adásokra.Természetesen filmeknél is megvan, de ott valahogy nem annyira zavaró, sztem.
Nem tudok most sajna fotót küldeni, mert elutazok két hétre, de HD ready plazmán is pontosan ugyanúgy nézett ki az SD mint a fullHD-n, így pont olyan lesz, mint nálad
És LCD-n még rosszabb a helyzet, mert azért egy Panasonic plazma képe még mindig lealázza az LCD-ket, sokkal természetesebbek a színek a plazmán, mint LCD-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest