Hirdetés
- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Cheesy #13484 üzenetére
Addig állítgasd ide-oda az antennát, amíg a kereső megtalálja a mux-ot. Sanszos, hogy kicsi az antennajel, és ezért nem lát semmit. Tedd az ablakba (abba amelyik az adó felé néz) néha pár cm-en múlik. Ha van a szobában tv, azt kapcsold ki. Nekem azért nem volt vétel, mert annyi zavart sugárzott, hogy lehetetlen volt a vétel. Amint kikapcsoltam, szinte minden pozitúrában volt majdnem 100%-os jel.
Kis érdekesség: Ma reggel láttam az intersparban ATD 868-as beltérit, 12k-ért. Ami azért érdekes, mert a forgalmazó pár hete még 6k-ért adta a webshopjában, aztán felvitte 10k-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Elado Apple Watch SE (Gen2) 40mm GPS
- QuantaPlex T42S-2U node szerver
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest