- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A következő témában szeretnék segítséget kérni, mert én már minden lehetőséget kimerítettem, és nem tudom hogyan tovább
Szóval van a hálószoba ahol van a UPC. Ez össze van kötve a TV-vel, illetve a videóval. A videóba jön fentről a padlásról 1 koax kábel. Ezzel a módszerrel elértük hogyha a videó be van kapcsolva, akkor a házban levő maradék 4 tv-n is lehessen nézni a UPC-t de ugye csak abban az esetben ha be is van kapcsolva a videó.
A padláson jó nagy antenna van, ami megy 1 elosztóba, meg erősítőbe így lehetséges ugye hogy pl a UPC-t mindenhol lehessen nézni. Ebbe az elosztóba megy a videóból fel a koax ugyebár.
Nos a kérdésem az lenne hogy be lett iktatva az átállás miatt 1 dekóder az egyik szobába. Scart-al van összekötve a tv-vel. De sehogy sem tudok rájönni hogy milyen módszerrel tudnám nézni a UPC-t azon a tv-n is pl. A Wayteq dekóder ami lett vásárolva, van módszer arra hogy 1 beállítást módosítsak hogy a UPC-t is tudjam fogni azon a tv-n ahova a dekóder be lett rakva?
Köszönöm
Remélem nem voltam túl bonyolult
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- NBA és kosárlabda topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nokia 6.1 Plus 4/64GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Iphone SE 2022 3rd Generation
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest